Pangaruh Tech: Martech Ngalakukeun Sabalikna Persis tina Tujuan Anu Ditingalikeun Na

Wilujeng sumping Platform Orchestration Marketing

Di dunya dimana téknologi dirancang pikeun janten akselerator sareng nganteurkeun kaunggulan strategis, pamasaran tech parantos mangtaun-taun, kanyataanna, ngalakukeun anu sabalikna.

Nyanghareupan puluhan platform, alat, sareng parangkat lunak pikeun dipilih, bentang pamasaran langkung seueur sareng rumit tibatan kantos, sareng tumpukan téknologi janten langkung rumit unggal dinten. Ngan ukur henteu ningali deui ti laporan Gartner Magic Quadrants atanapi Forrester's Wave; jumlah téknologi anu sayogi pikeun pamasar ayeuna henteu aya tungtungna. Tim langkung sering nyéépkeun waktosna pikeun damel ngeunaan padamelan, sareng artos anu kedahna nuju kampanye diséépkeun kanggo operasi anu sepele - sareng sering manual -.

Dina panganyarna diajar, Sirkin Research nalungtik langkung ti 400 pemasar anu ngagaduhan fungsi sareng senioritas dina usaha ngartos naon anu nahan martech. Survey ukur naroskeun:

Naha solusi martech anjeun ayeuna mangrupikeun pangabisa strategis?

Héran ngan 24% pemasar nyarios leres. Anu réspondén survey ngadugikeun hal-hal ieu kusabab alesan:

  • 68% nyatakeun tumpukan aranjeunna henteu tiasa ngabantosan aranjeunna ngatur sumber daya (jalma sareng anggaran) kana strategi
  • 53% nyarios tumpukan aranjeunna nyusahkeun pikeun nyusun pamasaran (kampanye, kontén, sareng kréatip) di sadaya tim, téknologi, sareng saluran pikeun palaksanaan épisién
  • 48% nyarios tumpukan aranjeunna kirang terpadu

Sareng éta ngagaduhan pangaruh anu nyata, ngarugikeun:

  • Ngan 24% nyatakeun tumpukan aranjeunna ngabantosan ngahijikeun sareng ngalaporkeun efektivitas kampanye ogé
  • Ngan 23% nyarios tumpukan aranjeunna tiasa ngajalankeun interoperabilitas dina alat
  • Ngan 34% nyatakeun tumpukan aranjeunna ngabantosan aranjeunna ngadamel, ngatur, nyimpen sareng ngabagi aset kontén ogé

Janten, naha solusi martech ayeuna henteu nyumponan kabutuhan tim pamasaran?

Kanyataanna nyaéta alat martech parantos lami dirancang utamina salaku solusi titik - sering sajajar sareng tren pamasaran pangénggalna atanapi "saluran saminggu" - pikeun méréskeun kasus nyeri, tantangan, atanapi kasus panggunaan. Sareng kana waktosna, sabab alat ieu parantos mekar, éta parantos tinju pemasar kana ngaluarkeun RFPs, nganilai padagang, sareng mésér solusi kategori tunggal. Conto:

  • Tim kami kedah ngadamel sareng nyebarkeun kontén - urang peryogi platform pamasaran kontén.
  • Oke, ayeuna kami parantos ngaoperasikeun prosés nyiptakeun urang, hayu urang investasi dina pangurus aset digital perusahaan pikeun nempatkeun kontén kami pikeun dibagi sareng dianggo deui.

Hanjakalna, dina aplikasi kahirupan nyata, alat-alat ieu tungtungna teuing diinvestasikeun, under-diadopsi, sareng dikaluarkeun dina isolasi lengkep. Alat-alat khusus dipésér pikeun tim khusus. Solusi linggih dina silo, dipegatkeun tina prosés anu langkung ageung sareng hébat. Masing-masing sapotong parangkat lunak ngagaduhan susunan admin, juara, sareng pangguna kakuatan nyalira, kalayan alur kerja anu béda-béda dirancang pikeun khusus alat éta (sareng ukur alat éta). Sareng masing-masing ngagaduhan sét data nyalira.

Pamustunganana, naon anu janten masalah nyaéta kompleksitas operasional sareng masalah épisiénsi anu signifikan (teu kakantun lonjakan serius dina TCO tina overhead parangkat lunak CFO / CMO anjeun). Pondokna: pemasar teu acan dilengkepan solusi terpusat anu memberdayakeun timna pikeun leres-leres ngatur pamasaran.

Pamasaran orkestra ngabutuhkeun méntalitas méntal sakola lawas. Ical dinten nalika pamimpin pamasaran sareng tim operasi pamasaran tiasa nyayogikeun solusi babarengan sareng ngadoa, kumaha waé, sadaya sistemna bakal disingkronkeun sacara magis. Ical nyaéta dinten nanem modal dina platform warisan pikeun cék kotak ngan ukur pikeun timna henteu sapinuhna ngadopsi sareng kéngingkeun nilai tina alatna.

Sabalikna, tim kedah nyandak pandangan holistik ngeunaan pamasaran - kalebet perencanaan, palaksanaan, pamaréntahan, distribusi, sareng pangukuran - sareng nganilai solusi anu ngabantosan dina tungtung-ka-ujung orkestra pamasaran. Alat mana anu dianggo? Kumaha aranjeunna nyarios silih? Naha aranjeunna ngabantosan pikeun ngagampangkeun sareng ngaktipkeun pisibilitas inpormasi, akselerasi prosés, kontrol sumber daya, sareng pangukuran data?

Ngalereskeun masalah ieu peryogi pergeseran transformasi kana orkestasi pamasaran.

Dina panilitian anu nyatet di luhur, 89% réspondén nyatakeun yén martech bakal janten pangabisa strategis dina taun 2025. Téknologi inti didaptarkeun salaku pangaruh pangageungna? Analisis prediktis, Pembelajaran AI / Mesin, Optimisasi Kreatif Dinamis, sareng… Orkés Pamasaran.

Tapi Naon Éta Orktrasi Pamasaran?

Béda sareng manajemén proyék umum, manajemén padamelan, alat manajemén sumberdaya, sareng solusi titik sanésna, platform orkestra pamasaran didamel tujuanana pikeun tantangan khusus - sareng prosés - organisasi pamasaran. Ieu conto:

wilujeng sumping orkestra pamasaran

Orkestasi pamasaran mangrupikeun pendekatan anu strategis sareng kontinyu, anu mikawanoh unggal bagéan prosés kedah jalan.

Épéktip, perangkat lunak orkestra pamasaran janten imah or sistem operasi (ie sumber bebeneran) pikeun tim pamasaran - dimana sadaya padamelan kajantenan. Sareng pentingna, éta mangrupikeun jaringan konéktip antara téknologi pamasaran anu sanés, tim pamasaran, sareng alur kerja pamasaran - mempermudah orkestrasi dina sagala aspek perencanaan kampanye, pelaksanaan, sareng pangukuran.

Kusabab tim pamasaran modéren butuh téknologi pamasaran modéren. Parangkat lunak anu ngempelkeun anu pangsaéna tina sadaya alat anu béda ieu kana hiji platform (atanapi, sahenteuna, sacara strategis ngahijikeun sareng tumpukan téknologi anu langkung lega) pikeun ngalancarkeun prosés ogé mindahkeun eusi sareng data pikeun ningkat pisibilitas, langkung kendali , sareng pangukuran anu langkung saé.

Wilujeng Ngabagéakeun…

Platform Orkestra Pemasaran Wilujeng sumping mangrupikeun modél modéren, terintegrasi, sareng tujuan-diwangun pikeun ngabantosan pamasaran orkestra. Éta masihan pisibilitas pikeun ngarencanakeun strategis sareng ngarobih sumber, pakakas pikeun kolaborasi sareng damel gancang kaluar panto, pamaréntahan pikeun ngajaga kontrol di sadaya sumber pamasaran, ogé pandangan pikeun ngukur karya anjeun.

Sareng tangtosna, éta sadayana didukung ku API anu kuat sareng pasar integrasi anu kuat anu diwangun ku ratusan panyambungna no-code - kerangka wijaksana anu dirancang pikeun nawiskeun integrasi strategis pikeun unggal tahap prosés pamasaran.

wilujeng sumping kampanye tugas acara

Kusabab sapertos konduktor peryogi baton pikeun nyusun puluhan musisi maénkeun instrumen anu béda, maestro pamasaran peryogi pisibilitas sareng kontrol dina sadaya pakakasna pikeun nyusun pamasaran.

Diajar langkung seueur ngeunaan wilujeng sumping Nyuhungkeun Demo Wilujeng sumping

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.