Strategi Opt-In Best Performing Email Kami Kantos

sumome wordpress

My podcast pamasaran batur sapagawean, Erin Sparks, resep masihan kuring waktos sesah ngeunaan strategi milih kami dina Martech Zone. Sateuacan urang nyarioskeun naon anu parantos kami uji sareng naon anu tiasa dianggo, kuring kedah ngajelaskeun pentingna email. Upami anjeun milarian publikasi online salaku mesin, néwak alamat email nyaéta - sajauh - éta cara pang éfisiénna tina ngabalikeun pangunjung anu relevan deui kana situs anjeun.

Nyatana, kuring bakal nyarios yén daptar alamat email anjeun mangrupikeun strategi anu paling kritis sareng alus anu tiasa dipiboga ku situs anjeun. Éta naha urang ngawangun urang jasa email pikeun WordPress. Dasar palanggan anu tumuh dina situs anjeun nyaéta métrik pangalusna pikeun mikawanoh kaséhatan sareng papacangan kontén anjeun. Nalika pangunjung ngalanggan sareng ngabagéakeun anjeun kana koropak anjeun (anu sigana parantos pinuh), éta hartosna aranjeunna percanten kana nilai anu dibawa ku organisasi anjeun.

Ngenalkeun Mat Welcome

Kami parantos nyobian seueur alat anu sanés pikeun dicobian candak alamat email pengunjung kami pikeun buletin kami - tapi dugi ka ayeuna, ngan ukur hiji anu parantos hasil kalayan hadé. Pasti, kami nampi sababaraha alamat email di ditu di dieu ku alat anu kami anggo. Sareng kami sacara jujur ​​nyingkahan skéma pikeun mamingan pengunjung pikeun ngalanggan sapertos undian sareng hadiah. Kami hoyong palanggan asli anu ngalanggan sabab sadar yén nilai anu kami bawa. Buletin kami salawasna nawiskeun sababaraha rupa eusi pikeun pamasaran penjualan sareng pamasaran pikeun nalungtik, mendakan sareng diajar kumaha ngagunakeun téknologi pamasaran pikeun ningkatkeun hasil bisnis.

A wilujeng mat mangrupikeun bingkai halaman lengkep anu nembongan pikeun anu anyar, ngadorong situs ka handap halaman, sareng naroskeun ka anu nganjang ngalanggan. Dina situs kami, éta sapertos kieu:

Sumome Wilujeng Mat

Éta henteu ngan ukur jalan, tapi ogé tiasa dianggo kalayan saé pisan. Sedengkeun strategi anu sanés bakal ngajantenkeun urang sababaraha belasan palanggan sa bulan, Mat Wilujeng sumping urang kéngingkeun sababaraha belasan palanggan unggal poé tunggal. Nyatana, hiji dinten urang ngagaduhan langkung ti 100 palanggan milih-milih. Mat Wilujeng sumping urang ngarobih langkung ti 100 kali langkung saé tibatan strategi sanés anu parantos kami nyebarkeun.

Beda sareng popup anu ngaganggu jalmi saatos aranjeunna mimiti maca, cara ieu nyungkeun aranjeunna langganan sateuacan aranjeunna ngamimitian. Upami aranjeunna henteu hoyong, aranjeunna ngan ukur nyarios henteu atanapi ngagulung ka handap halaman. Platform ogé nawiskeun kami kasempetan pikeun tunda acara milih deui. Sareng urang tiasa nyobian versi anu sanés ku toolet anu ditingkatkeun pikeun ningali naha éta langkung saé tinimbang anu sanés.

Tumuwuh Website Anjeun Ngarah Kalayan SumoMe

nu Wilujeng sumping Mat ngan ukur salah sahiji tina sababaraha alat anu fungsional sareng épéktip pikeun naékna tingkat konversi halaman wéb anjeun. SumoMe alat patalimarga ayeuna dipasang sareng ngonpigurasi dina langkung ti 200,000 halaman wéb! Sareng anu paling saé - platform nawiskeun langkung ti belasan alat pikeun ngabantosan anjeun ngajalankeun konversi sareng ningkatkeun kinerja situs anjeun.

SumoMe Pakakas

Upami anjeun ngajalankeun situs WordPress, SumoMe ogé nawiskeun WordPress Plugin pikeun gampang ngamimitian. SumoMe ogé ngagaduhan plugin Chrome, ngajantenkeun aksés kana pakakasna saderhana diklik tombol. Pangalusna sadaya, aranjeunna teras-teras nambihan cara énggal pikeun numuhkeun daptar email anjeun, nyorong pangsa sosial, sareng ngukur kinerja situs anjeun ngalangkungan aranjeunna analytics parabot.

Kami parantos damel sareng SumoMe pikeun ngamimitian - daptar ayeuna pikeun aksés ka belasan alat di euweuh biaya!

Coba SumoMe GRATIS!

4 Komentar

  1. 1

    Good work Douglas. I clicked the link on Twitter and sure enough was greeted by the very welcome mat you went on to write about. It doesn’t get in the way of the content I’m there to see but is still highly visible.

    I didn’t actually put my email address in, but maybe you’ll get me next time 😉

  2. 2

    Have you A/B tested the lead capture screen appearing when the user is LEAVING the website? (full screen like “Welcome Mat” would become “Bye-bye Mat” for example 😉 )

    Cause I don’t see why a user, arriving to your website for the 1st time to read a post, would risk to “lose” the opportunity to read that post by giving their email adress right away (and potentially be redirected to some other page) without reading first the post itself to know if its quality is really worth to leave its email adress…

    If you did made that A/B test before, how do you explain that people might be more willing to leave their email adress before reading your content instead of after reading your content?

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.