Pelajaran Pesen Wilujeng sumping ti Ahli Email

Onboarding Email Marketing Message Optimization Message

Pesen wilujeng sumping panginten mimitina sigana henteu penting saloba pemasar bakal nganggap sakali pelanggan parantos daptar, akta parantos dilakukeun sareng aranjeunna disahkeun dina peranna. Salaku pamasar, kumaha, éta tugas urang pikeun panduan pangguna ngalangkungan éta sakabeh pangalaman sareng perusahaan, sareng tujuan pikeun promosi anu teras-terasan ningkat nilai hirupna konsumén.

Salah sahiji aspek anu paling penting tina pangalaman pangguna nyaéta kesan anu munggaran. Kesan munggaran ieu tiasa nyetél ekspektasi sareng upami underwhelmed, para nasabah tiasa mutuskeun pikeun méréskeun perjalanan aranjeunna ayeuna.

Seueur perusahaan gagal ngaku kumaha pentingna onboarding. Kagagalan ngadidik pangguna tina seueur daérah anu tiasa ditawarkeun perusahaan tiasa ngajantenkeun bencana pikeun masa depan perusahaan. Pesen sambutan tiasa janten sendok pérak pikeun tuang konsumén inpormasi penting ieu.

Janten, naon komponén kampanye pesen sambutan? Tina diajar perusahaan anu suksés dina kapal pangguna dina skala kalayan kampanye pesen wilujeng sumping, aya sababaraha téma umum:

  • Kirim tina alamat email manusa.
  • Personalisasi garis jejer sareng nami panarima.
  • Guratkeun naon anu diarepkeun pelanggan salajengna.
  • Nawiskeun eusi gratis sareng sumberdaya dibarengan diskon.
  • Ngamajukeun pamasaran rujukan.

Ngalaksanakeun strategi ieu dina pesen email wilujeng sumping anjeun tiasa ngabantosan ningkatkeun tingkat klik-liwat sareng papacangan. Personalisasi dina email nyalira parantos kapendak ningkatkeun tingkat kabuka ku 26%.

Trend anu sanés anu pikaresepeun dina email nyaéta nyayogikeun animasi gerak dina visual pikeun gancang narik panon sareng tetep aktipitas. GIF, contona, ngan ukur nyayogikeun sababaraha pigura anu ngajaga ukuran file alit sareng ngamungkinkeun email HTML pikeun ngajaga kagancangan beban anu gancang.

Pamasaran rujukan parantos janten citakan anu hébat dina pesen wilujeng sumping pikeun ngamajukeun bisnis liwat lisan. Nalika palanggan ngabagi sign-up atanapi mésér anu anyar sareng rerencangan éta tiasa janten taktik konversi anu paling kuat, naha sababna email munggaran mangrupikeun waktos anu saé pikeun melak siki ieu. Salah sahiji strategi pangsaéna pikeun ngamajukeun pamasaran rujukan anu suksés nyaéta nyayogikeun tawaran dua sisi. Ieu nyayogikeun nasabah anu ngabagi sareng panampi na sareng insentif pikeun meta dina rujukan.

Ngagunakeun strategi sapertos kieu sareng seueur deui pikeun anjeun kampanye pesen wilujeng sumping email tiasa ngabantosan promosikeun panggunaan anu séhat sareng pangalaman pelanggan anu positip. Anggo visual di handap tina CleverTap pikeun panduan strategi pesen sambutan anjeun.

wilujeng sumping pesen email prakték pangsaéna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.