Wilujeng sumping di Blogosfir, Paul

Paul D'Andrea mangrupikeun pamekar di damel kuring sareng fotografer berbakat. Paul nembé ngamimitian blog anyar anu disebat Falcon Creek anu bakal ngagambarkeun renovasi sareng padamel modifikasi na di bumi anu anjeunna nuju kanggo kulawargana di Eagle Creek didieu di Indiana tengah. Pariksa fotografi endah na dina Flickr.

Aya hiji poto anu leres-leres narik ati kuring sareng leres-leres nyarios sareng arsitektur Indianapolis, lami sareng énggal:

pusat kota

Paul ogé parantos ngabagi poto na dina Kuring Pilih Indy! galeri.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.