WeVideo: Ngédit Pidéo Online sareng Kolaborasi

Ihtisar video

WeVideo mangrupikeun parangkat lunak salaku platform jasa ngamungkinkeun para pemasar nyiptakeun sareng nyebarkeun pidéo online. WeVideo nyayogikeun solusi anu paling gampang, end-to-end pikeun ingestion video, éditan video, penerbitan video sareng manajemén aset pidéo anjeun - sadayana dina méga, sareng tiasa diaksés tina panyungsi wéb, tablet atanapi alat sélulér mana waé.

Pidéo anu diterbitkeun nganggo WeVideo parantos siap-mobile. WeVideo for Business ogé kalebet solusi seluler pikeun alat Android sareng ios supados para pemasar tiasa néwak pidéo sareng ngawitan ngédit langsung.

Ku nyayogikeun téma khusus, WeVideo mastikeun yén pidéo ngagaduhan ungkapan visual anu seragam, kalayan logo, gradasi warna, sapertilu handap sareng tulisan, bumper sareng watermarks

WeVideo ngadukung nerbitkeun ka sajajalan platform video online; ti Youtube jeung Vimeo (kami mangrupikeun afiliasi), kana platform video hosting anu fokus kana bisnis, sapertos Wistia. Pidéo ogé tiasa gampang dibagi kana situs média sosial sapertos Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn sareng seueur deui.

Pikeun organisasi anu nganggo Google Apps, WeVideo ayeuna ngadukung ngakses struktur diréktori Google nalika pangguna ngadaptar. Ngadaptarkeun $ 19.99 per bulan (atanapi $ 199.99 salami sataun). Éta nyayogikeun bisnis anjeun sareng dua akun supados anjeun tiasa kolaborasi dina nyiptakeun pidéo.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.