Ari Naon!

Nalika kuring kaluar ka mobil kuring énjing, kuring langsung ditibanan badai és anu saé. Bayangkeun hujan, ngan beku. Kuring kedah megatkeun cangkang és dina mobil kuring (Ford 500) teras mupus kira-kira 10 inci salju anu murag tadi wengi. Barudak di bumi - sakola dibatalkeun. Kuring digawe ka jalan tanpa loba masalah (hatur nuhun pikeun AWD).

Kuring naék 4 blok pikeun ngerjakeun salju sareng ampir béak (enya, kuring terang ... ngirangan beurat!). Di tempat damel, susunan bagel sareng buah anu saé ngantosan sababaraha jalma anu gagah anu sumping. Di lantai sareng 30+ jalma sanés, sigana kuring salah sahiji ti 6 anu dugi ka kantor. Kuring cicing Kidul of Indianapolis sareng Northside leres-leres diteunggeulan parah! Sareng wengi ayeuna aya ulangan:

Pic tina Kahayang TV:
Snowfall

Indianapolis mangrupakeun kota anu saé nalika salju. Arsitéktur sareng monumenna katingali luar biasa ku salju anu lemes nempel ka aranjeunna. Kuring miharep kuring bisa leumpang ngurilingan kaméra ayeuna ... tapi aya padamelan anu kedah dilakukeun.

Pagawean mangrupakeun tantangan nyata. Abdi nyéépkeun waktos dina Instan Messenger sareng telepon. Kami ngagaduhan hiji tim ahli anu aktipitas anu ngamimitian ngawangun momentum dina siaran anu saé pikeun mimiti taun payun. Henteu gaduh anu sanés pikeun mumbul ideu sareng koméntar anu saéstuna ngajadikeun hésé janten produktif, janten kuring ngubur diri dina dokumén sareng ngalakukeun sababaraha prototipe.

Naék ka imah rada sepi. Kalayan jalan-jalan kosong, kuring mutuskeun nyandak putra abdi, tagihan, kaluar pikeun kéngingkeun sababaraha pangalaman nyetir dina salju. Kami mendakan tempat kosong anu saé pisan ku salju sareng kuring nyandak anjeunna donat, kaleungitan prakték kontrol, ngageser sareng rem gancang ... anjeunna lumayan kagum ku kumaha mobil ngokolakeunana (sapertos abdi) ... rem antilock, tarik kontrol, sareng sadaya roda drive leres-leres nyayogikeun langkung seueur kontrol. Hade pisan. Anjeunna latihan sakitar 30 menit teras kami angkat upami aya anu nyauran pulisi sareng pikir kami ngaco.

Kami lirén kanggo tuang siang gancang sareng kuring dugi ka bumi sareng mimiti maénkeun sareng sababaraha PHP sareng API Technorati. Sababaraha conto kode teu acan keuna sababaraha taun dina situsna (petunjuk, petunjuk). Kalayan penanganan PHP5 ngeunaan XML alami, kuring ngaharepkeun aya jalma anu ngalaksanakeun sababaraha perbarui. Kuring nulis sababaraha kode tapi henteu leres-leres kéngingkeun réspon anu leres ngalangkungan PHP ... janten ayeuna kuring frustasi sareng nyauran wengi. Kuring henteu percanten éta mangrupikeun API na… Abdi tiasa motong sareng némpelkeun pamundut kuring dina pangotéktak kalayan henteu aya masalah.

Harepan kuring kanggo ngawangun widget anu hadé anu nyayogikeun profil hiji blog… réngking, tulisan pangénggalna, tag cloud, jst. Janten gampang dipasang dina blog anjeun nyalira atanapi milari anu sanes. Abdi badé dugi ka dinya, tapi kuring nganuhunkeun wengi. Hapunten ieu sanés tulisan anu langkung mangpaat! Kuring bakal balik deui kana jalur anu gancang!

Abdi badé nyandak bobo kanggo leumpang énjing!

4 Komentar

  1. 1

    Kuring pilari leres-leres sababaraha inpormasi ngeunaan trackbacks (éta kumaha kuring mendakan situs anjeun) tapi kuring henteu tiasa belive, naon anu kuring tingali di dieu dina grafik! Kuring damel henteu jauh ti Richmond, janten sadayana salju ieu katingalina endah pisan pikeun kuring! Wah! 🙂

    • 2

      Naha anjeun mendakan naon anu anjeun peryogikeun dina Trackbacks Maciek? Kuring ngalakukeun tulisan Ieuh.

      Nuhun neng! Kami gaduh badai salju 'ditiup' anu saé ayeuna tapi kedahna diberesihan dugi ka siang ayeuna.

  2. 3

    Hah, hehehehe kuring mendakan naon anu kuring pilari - hatur nuhun. Dupi anjeun ngawartosan kuring naha WP langkung saé tibatan Serendipity? Kuring nembé ngamimitian weblog tapi nganggo perangkat lunak Serendipity - anjeun terang éta?

    [Kuring asalna ti Polandia, ayeuna cicing di Jérman - pikeun kuring badai éta henteu anéh - tapi di daérah anjeun jarang pisan - nikmati !!!]

    • 4

      Hai Maciek,

      Henteu wawuh sareng Serendipity, Abdi henteu hoyong ngaleungitkeun anjeun tina ngamangpaatkeun éta. Abdi kipas tina WordPress kusabab kamampuan ngarobihna sareng ayana wéb anu dipibanda. Kuring pikir fitur parangkat lunak blogging janten langkung standar (ping, trackbacks, koméntar, blogroll, sareng sajabana), janten upami anjeun resep - teras milari!

      Hiji tulisan anu kuring baca ngayakeun Serendipity dina hal anu saé pisan sareng fitur set na cocog sareng WordPress, janten kuring henteu yakin salah sahiji langkung saé tibatan anu sanés.

      Salam,
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.