Naon bédana hiji Smile ngajadikeun!

Unggal-unggal kuring ngarobih téma blog kuring, kuring henteu tinggaleun gambar kuring dina halaman payun. Unggal kuring ngantunkeun, kuring kénging seueur ton email sareng koméntar naroskeun dimana éta! Kuring moal pernah ngalakukeun kasalahan éta deui - pikaresepeun pikeun kuring sabaraha eupan balik sareng kapribadian éta dina situs. Kuring henteu narcissistic ku cara naon waé, kuring berjuang sareng nempatkeun poto kuring dina situs éta. Nanging, kuring leres-leres mikawanoh kumaha sesahna ngawangun hubungan sareng jalma anu anjeun henteu kantos ningali.

Upami blog mangrupikeun paguneman, kumaha anjeun ngagaduhan paguneman sareng batur anu anjeun henteu tiasa ningali? Kuring kedah ngaku, sateuacan ngalebetkeun cangkir kuring anu seuri dina lulugu, situs éta saéstuna katingali lumayan umum. Kuring heran kumaha pangaruhna seuri mesem kana kamekaran blog. Pasti éta aya sababaraha pangaruh.

Témbakan glamor di luhur dicandak sakitar 4 taun ka pengker nalika kuring damel di dot com di Denver, Colorado. Abdi langkung beurat, langkung kulawu sareng lemes tibatan kuring dina poto anu pikasieuneun éta. Fotografer éta ngagaduhan seueur bakat! Éta shot anu kuring bakal tetep dina situs bari rada lami. Kacuali tangtu kuring balik deui dina bentuk (salain ti pir). Kuring banyol sareng jalma yén upami kuring kedah jogging atanapi numpak sapédah pikeun ngajalankeun laptop kuring, kuring bakal janten Pak Universe. Pasti sains tiasa ngiringan kami pikeun masihan gaya hirup séhat pikeun keyboard, pizza sareng program wengi-wengi, sanés?

Samentawis éta, kuring bakal tetep kakuatan keur narik ati ditembak. Nalika kuring tiasa pendak sareng anjeun, anjeun bakal ningali imut anu sami di sana - sanaos rupina henteu sakumaha ganteng.

😉

13 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Congrats dina desain anyar. Saé pisan, sareng beresih.

    (Jeung ayeuna link iklan mana ka kaca téks basajan nu nyebutkeun éta bakal alihan kuring ka kaca katuhu. Gantina eta ngan tetep ulang loading sorangan. Dupi éta masalah Mac?)

  2. 2
  3. 5
  4. 7

    Doug! pamutahiran hébat!

    Abdi badé nyarios 'Buang jas sareng uih deui kana gambar riang anu anjeun gaduh sateuacana', teras kuring mikir sakedap… sigana dua…

    Ok, naha urang leres-leres peryogi lalaki sanés dina jas anu nyarioskeun téknologi sareng pamasaran? Sanaos, naha urang leres-leres hoyong maca ngeunaan téknologi sareng pamasaran ti tukang malas dina baju haneut (poto lami)?

    Janten, naon anu urang laksanakeun? Urang kudu kombinasi pic munggaran sareng anjeun seuri, jeung pic kadua - tapi tanpa dasi. Sakabeh tampilan 'Friendly/Lucu, teu kandel, acan profésional'.

    Tapi hey, éta panggero Anjeun, tur anjeun masih x1000 braver ti kuring keur maké headshot dina header Anjeun. (Kuring bakal tetep nganggo header ambigram anu aman dugi ka kuring ngarobih deui… deui…) 😉

  5. 8

    Oké, émut yén ieu asalna tina saurang lalaki anu gaduh kartun dirina dina headerna, tapi sapertos William, kuring resep kana "ketawa Doug." Tapi teu saperti William, Abdi hoyong téhnologi kuring jeung pamasaran ti slacker di baju haneut 🙂

    Éta gambar anu saé, sareng tampilan umumna saé - garing, beresih, tapi gagah.

    Abdi resep éta.

  6. 10

    Undian Tony: ketawa Doug.
    Undian kuring: Seuri Doug.

    Vote ayeuna! 😉

    Tony: Abdi terang pisan kana blog anjeun ayeuna - milik anjeun nuju SOAP'd nalika urang nyarios ku Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Ngeunaan hiji tugas gampang saperti ngalakukeun hiji ieu! (Kedah janten bulan anu saé dina industri terapi)

  7. 11
  8. 13

    sagala omongan ieu mesem rupa jeung ucing meunang ka kuring jadi kuring mutuskeun pikeun nambahkeun widget sidebar tina maskot WinExtra ngeunaan satengah jalan ka handap LOL .. damn anjeun guys pikeun sakabéh barang haneut tur Fuzzy ieu 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.