Naon Kuring Diajar di CloudCamp

CloudCamp DavePadahal nyangsang (1 minggu) kusabab salju minggu kamari, CloudCamp Indianapolis indit tanpa halangan wengi ayeuna. Upami anjeun teu ti Indianapolis - anjeun kedah tetep maca. CloudCamp kawilang énggal sareng diayakeun di kota-kota ageung di panjuru dunya. Hatur nuhun kana kaparigelan poko sareng kapamimpinan industri tina BlueLock, kami ngayakeun acara suksés di dieu di Indy.

Upami anjeun panasaran naon Cloud Computing téh, Bluelock parantos nyayogikeun sababaraha sawala pikeun nangtoskeun istilah anu rada heboh ieu.

Cloud Computing di Indianapolis?

Indianapolis meunang perhatian nasional sareng internasional kusabab murah, biaya stabil anu aya hubunganana sareng kakuatan sareng perumahan - dua faktor anu ageung dina netepkeun biaya hosting. Salaku tambahan, cuaca kami padet sareng kami parapatan di tulang tonggong utama Internét di Amérika Kalér. Upami anjeun hosting aplikasi anjeun di gudang data California ayeuna - anjeun panginten tiasa ningali!

BlueLock mangrupikeun Pamimpin sacara Internasional dina Cloud Computing

Kuring kedah jujur, beuki kuring ngadéngé Pat O'Day nyarios, langkung pikasieuneun ngeunaan sabaraha lalaki éta terang ngeunaan komputasi awan, komputasi utilitas, komputasi grid, manajemén gudang data, Virtualisasi, VMWare ... anjeun namina sareng éta jalma terang ieu. Anjeunna lemes nyarios, marahmay, sareng gaduh kamampuan anu teu anéh pikeun nyarios ka urang jalma anu henteu téknologi dina industri éta!

Abdi henteu ngirangan batur dina tim! John Qualls sareng Brian Wolff mangrupikeun rerencangan anu hébat tapi wengi ayeuna ieu Pat janten sorotan.

Putus Sesi: Scalability Aplikasi

Ed Saipetch on Scalability Aplikasi

Salah sahiji sési anu kuring hadir nyaéta dipimpin ku Ed Saipetch. Ed damel di The Indianapolis Star nalika kuring ngalakukeun sareng ngawangun seueur skala sareng aplikasi dina koran. Anjeunna narik sababaraha sihir waktos éta - ngagaduhan sakedik sumber sareng seueur tungtutan ngawangun aplikasi perusahaan dina agul anggaran anu ipis.

Ed ngabagi satu ton perkawis alat-alat anu langkung énggal anu tiasa dianggo pikeun uji coba otomatis sareng uji coba aplikasi gancang ogé sawala anu sehat ngeunaan arsitéktur sareng naon hartosna na numuwuhkeun sacara vertikal sareng skala sacara horisontal. Abdi resep pisan paguneman.

Sharding saleresna mangrupikeun istilah téknis?

[Selapkeun Beavis sareng Butthead seuri]

Kami malah ngabahas shering, istilah anu kuring ngan ukur nyayogikeun pikeun banyolan kamar mandi anu kuring pernah ningali dina pilem sakali. Ngabagikeun saleresna mangrupikeun alat pikeun skala aplikasi anjeun, rada babari, cukup ku nyiptakeun salinan database anyar sareng ngadorong palanggan kana basis data anu béda pikeun ngagentos nyeri tina pencét basis data tunggal sepanjang waktos.

Putus Sesi: Cloud ROI

Waragad anu aya hubunganana sareng komputasi awan tiasa bénten-bénten - ti ampir teu aya kana sistem anu diawasi pisan sareng diamankeun pisan. Rasa BlueLock nyaéta Infrastruktur salaku Pelayanan - dimana anjeun dasarna tiasa nga-outsource sadayana nyeri sirah tina Infrastruktur ka timna ngarah anjeun tiasa konsentrasi kana panempatan sareng pertumbuhan!

Kuring angkat ka paguneman Return on Investment panginten yén urang bakal ngagaduhan pelajaran anu sengit pisan dina analisa sumber daya anu diperyogikeun pikeun hosting tradisional sareng cloud. Tibatan, Robby Meuncit mingpin diskusi anu luar biasa ngeunaan pro sareng kontra duanana sareng nyarioskeun ngeunaan mitigasi résiko.

Résiko mangrupikeun nomer anu seueur perusahaan tiasa nempatkeun sababaraha nomer… sabaraha hargana upami anjeun henteu tiasa tumuh sacara instan? Sakumaha seueur biaya upami anjeun turun sareng kedah nyandak lingkungan anu disimpen deui? Waragad ieu, atanapi pendapatan anu leungit, tiasa ngabayangkeun nikel sareng récéh anu dianalisis dina perbandingan tradisional.

Hatur nuhun khusus pikeun BlueLock pikeun acara anu saé hostna (pun dihaja). Abdi henteu sabar ngantosan di bumi sareng blog ngeunaan beling.

4 Komentar

  1. 1

    "Kami malah ngabahas beling, istilah anu kuring ngan ukur nyayogikeun banyolan kamar mandi anu kuring pernah ningali dina pilem sakali."

    Kuring seuri seuri, kuring rada beling sakedik.

    Deui, [Selapkeun Beavis sareng Butthead seuri]

  2. 2

    Hatur nuhun colokan na, Doug! Cloudcamp mangrupikeun kajadian anu saé.

    Abdi sanés dina omongan Ed ngeunaan beling, tapi panginten kuring bakal netelakeun yén pendekatan ieu henteu merta "biadab." Biasana, beling nuduhkeun pikeun ngarusak databés anjeun nyalira sapanjang garis lepat khusus pikeun aplikasi. Salaku conto, upami data tina hiji palanggan henteu pernah mangaruhan data ti palanggan sanés, anjeun tiasa ngabagi databés utama anjeun kana dua bagian: AL sareng MZ.

    Pikeun neundeun jalma (sapertos Ed) ieu mangrupikeun leyuran atah, sabab éta hartosna anjeun kedah ngajaga sababaraha basis data anu terstruktur sacara efektif sami. Tapi éta cara anu saé pikeun ningkatkeun kinerja tanpa nambihan seueur biaya!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.