Naon ari mérekna?

Depositphotos 19735551 s

Upami kuring ngaku nanaon ngeunaan nyéépkeun duapuluh taun dina pamasaran, éta sajujurna yén kuring henteu pinuh ngartos pangaruh a merek meuntas sadaya usaha pamasaran. Sanaos éta sigana mangrupikeun pernyataan anu pikaseurieun, éta kusabab anuansa ngadamel merek atanapi usaha anu luar biasa dina nyaluyukeun persépsi mérek jauh langkung sesah tibatan anu kuring kantos bayangkeun.

Pikeun ngagambar analogi, saruana nyaéta tukang kayu anu damel di bumi. Tukang kai tiasa ngartos kumaha ngawangun témbok, masang kabinet, ujung sareng motong, masang hateup, sareng dina dasarna ngawangun imah ti saprak ngadegna. Tapi upami yayasan na di tengah-tengah atanapi retak, anjeunna bakal terang aya anu lepat tapi henteu ngartos kumaha carana lereskeun masalahna. Sareng masalah éta bakal mangaruhan sagala damelna.

Naon ari mérekna?

Pangalaman sareng persépsi pikeun produk atanapi perusahaan kalayan nami khusus, sakumaha anu disayogikeun ngalangkungan logo na, desain saterasna, sareng sora anu ngagambarkeun éta.

Kusabab kitu urang sering nyandak konsultan merek kana aktipitas urang ayeuna nalika urang naroskeun sababaraha patarosan sareng henteu tiasa kéngingkeun waleran anu jelas sateuacan urang ngamimitian ngembangkeun strategi pamasaran pikeun klien:

  • Kumaha gambaran visual ngeunaan mérek anjeun dirasa ku prospek sareng konsumén anjeun?
  • Saha palanggan udagan sareng pembuat kaputusan pikeun ngalakukeun bisnis nganggo mérek anjeun?
  • Naon anu ngabédakeun anjeun jauh ti pesaing anjeun? Kumaha anjeun katarima dibandingkeun pesaing anjeun?
  • Naon nada kontén anjeun sareng desain anu dipaké pikeun sacara efektif komunikasi sareng prospek sareng konsumén anjeun?

Upami anjeun ningali kana patarosan éta, kirang langkung ngeunaan naon anu anjeun badé jantenkeun sareng langkung seueur ngeunaan kumaha anu anjeun damel ditanggap. Sakumaha nyatakeun pidéo, éta anu dipikirkeun ku jalma pikeun anjeun dina tingkat émosional.

Pidéo ieu ti Borshoff naroskeun sareng ngajawab patarosan dina pidéo ieu ti sababaraha taun ka pengker nalika aranjeunna ngalangkungan penjelasan ulang, Naon anu di Merek?

Kalayan adopsi masif média digital - ngalangkungan média sosial, kasaksian, sareng kontén anu teu aya watesna - mérek gaduh waktos anu langkung hésé pikeun ngajaga reputasina, ngalereskeun reputasi, atanapi ngalakukeun pangaluyuan kana mérekna. Sagala anu anjeun ngahasilkeun atanapi anu dihasilkeun ku batur ngeunaan produk, jasa, perusahaan, sareng jalma-jalma mangaruhan mérek anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.