Call To Action: Naon ari CTA? Ningkatkeun CTR anjeun!

nelepon ka Peta

Sigana rada atra nalika anjeun naroskeun, Naon A Call To Action atanapi CTA, tapi éta sering mangrupikeun kasempetan anu lasut atanapi disalahgunakeun pikeun ngajalankeun pamiarsa, pamirsa, sareng pengikut anu langkung jero kana papacangan sareng mérek anjeun.

Naon ari Call to Action?

A panggero pikeun aksi ilaharna salaku wilayah layar anu drive maca ka klik-liwat pikeun kalibet furthor kalayan mérek. Kadang-kadang gambarna, sakapeung ngan ukur tombol, lain kali mangrupikeun bagian tina asét digital. Henteu ngan ukur situs anu tiasa ngagaduhan ajakan, ampir unggal jinis kontén tiasa (sareng anu paling kedah).

Dina pidato terakhir anu kuring pasihkeun dina acara jejaring lokal, kuring nawiskeun jalma pikeun ngadaptarkeun buletin gratis kami ku SMS pamasaran ka 71813 - an ajakan tindakan anu épéktip kumargi topik na aya hubunganana sareng sadayana gaduh telepon sélulérna saatos pidato. Kami parantos ningali réspon anu langkung saé tibatan naros ka jalma pikeun situs sareng ngalanggan.

Wébinar tiasa (sareng kedah) ngagaduhan panggilan pikeun aksi, infografis kedahna épéktip nelepon ka Peta (ironis dibéré conto di handap ieu anu sono kasempetan pikeun panulis!), Sareng presentasi ogé kedah. Réréncangan kuring kantos nawiskeun hadiah gratis di tukeran pikeun kartu nama dagang di akhir presentasi na - damel fantastis. Nyorong batur kana unduhan, pendaptaran, telepon, atanapi bahkan artikel anu sanés tiasa janten CTA anu hébat.

Naha Sadayana Kedah Nelepon Pikeun Laksanakeun?

Anjeun moal mendakan seueur teuing kontén anu kami hasilkeun henteu ngagaduhan ajakan tindakan, tapi urang bagikeun sajumlah kontén tanpa éta. Henteu sadayana anu anjeun lakukeun kedah nyobian ngajual, sababaraha éta kedah nyobian ngawangun duanana kapercayaan sareng wewenang ku lead sareng konsumén. Sok janten jual bisa jadi mantra dina seuseueurna penjualan sareng strategi pemasaran, tapi ngajual ogé tiasa janten giliran dina sababaraha paguneman. Aturan jempol kuring nyaéta salawasna ngagaduhan Call To Action nalika tujuan anjeun pikeun memotivasi jalma éta kana papacangan anu langkung jero.

Kumaha Cara Nyiptakeun Telepon Épéktip Pikeun Aksi

Aya padika anu kabuktosan pikeun nyebarkeun télépon anu efektif pikeun strategi aksi. Ieu sababaraha diantarana:

  • Tetep panggero anjeun pikeun aksi ditingali pisan - Panempatan pikeun CTA kedah caket atanapi saluyu sareng fokus pamaca. Kami sering nempatkeun CTAs di belah katuhu eusi anu kami nyerat sahingga pamirsa gerakan panon alami néwak éta. Urang tiasa nyorong aranjeunna sakedik deui kana aliran kontén pikeun nyandakna dina waktos kapayun. Sababaraha situs ngambang CTA sahingga nalika pamaca ngagulung, CTA tetep aya sareng aranjeunna.
  • Tetep nelepon anjeun pikeun aksi saderhana - Naha éta gambar atanapi tawaran dina pidato anjeun, mastikeun paréntahna saderhana, sareng jalan ka papacangan gampang bakal mastikeun jumlah pemirsa anu langkung saé bakal nelepon, atanapi pencét-liwat dina aksi anu anjeun pénta ku aranjeunna. CTA dumasar gambar biasana ngagaduhan
  • Tetep jelas tindakan dina CTA anjeun. Ngamangpaatkeun kecap-kecap tindakan sapertos nelepon, unduh, klik, daptar, ngamimitian, sareng sajabana kedah dianggo. Upami éta CTA dumasar gambar, anjeun bakal sering mendakan ieu dina tombol anu kontras pisan. Pangguna wéb parantos dididik pikeun mencét tombol, janten gambar sacara otomatis didaptarkeun salaku kagiatan anu tiasa dilakukeun ku aranjeunna.
  • Tambihkeun Rasa Urgency - Naha waktos atosan? Naha nawaran kadaluarsa? Naha aya sababaraha korsi terbatas? Naon waé anu ngabantosan ngarayu pamaca pikeun nyandak tindakan ayeuna sanés engké bakal ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun. Nambahkeun rasa kadesek mangrupakeun komponén kritis unggal CTA.
  • Nyorong Kauntungan pikeun Fitur - Seueur teuing perusahaan anu bangga sareng naon anu aranjeunna laksanakeun tibatan kauntungan anu aranjeunna kahontal pikeun palangganna. Sanés naon anu anjeun laksanakeun; éta kauntungan anu ngadorong konsumén pikeun mésér. Naha anjeun nawiskeun kasempetan pikeun nyederhanakeun hal? Pikeun kéngingkeun hasil instan? Pikeun kéngingkeun naséhat gratis?
  • Rencanana Jalan ka Konversi - Kanggo tulisan blog, jalurna sering dibaca, tingali CTA, ngadaptar dina halaman badarat, sareng ngarobih. Jalan anjeun ka konvérsi tiasa béda tapi visualisasi sareng ngarencanakeun jalur anu anjeun pikahoyong ku jalma pikeun kontén anjeun bakal ngabantosan anjeun ngararancang langkung saé sareng ngarobih langkung seueur ku strategi Call To Action anjeun.
  • Nguji CTAs anjeun - Rancang sababaraha versi CTA anjeun pikeun ngaidentipikasi mana anu ngadorong hasil bisnis anu langkung saé. Hiji ngan saukur henteu cekap - seueur teuing perusahaan anu henteu nyéépkeun waktos pikeun nyayogikeun desain, verbiage, warna, sareng ukuran anu sanés. Kadang kalimat saderhana sampurna, nalika sanésna tiasa janten gif animasi.
  • Nguji Wawaran anjeun - Percobaan gratis, pengiriman gratis, jaminan kepuasan 100%, diskon ... anjeun kedah nyobian pilihan tawaran anu béda pikeun narik kanaékan konvérsi. Pastikeun pikeun ngukur épéktipitas umum tina nawaran anu aya hubunganana sareng ingetan pelanggan, ogé! Seueur perusahaan nawiskeun diskon lungkawing di payun ngan ukur pikeun kaleungitan pelanggan di akhir kontrakna.

Pariksa infographic sanés anu kami bagikeun langkung seueur Ngalakukeun sareng Henteu Kedah Nuninga-kanggo-Aksi Épéktip.

Telepon-to-Aksi Infographic

2 Komentar

  1. 1

    Héi anu di dinya,
    Hatur nuhun pikeun babagi tips pikeun kampanye CTA éféktif. Pilihan perenah sareng warna halaman leres pisan pikeun hasil anu langkung saé. Kuring geus junun sababaraha kampanye na bener jalan.

  2. 2

    Kampanye email promosi ebook strategi dagang ieu ngagaduhan panggero anu saé pikeun aksi. Gantina biasa "Abdi hoyong ieu" atanapi "unduh ayeuna!". Éta ngarebut pamirsa kalayan anu luar biasa "LENGKAP!"tombol CTA téks.

    Kuring resep eta saprak éta relevan pikeun eusi ebook nu (Paké gerakan harga correlated di saham internasional tur ADRs AS pikeun prediksi harga saham akurat saméméh pasar buka.) Jeung panongton na, nu utamana padagang pasar saham jeung peminat. Manggihan eta Ieuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.