Naon ari Chatbot? Kunaon Strategi Pamasaran Anjeun Kedah Aranjeunna

chatbot

Kuring henteu seueur pisan ramalan nalika ngeunaan masa depan téknologi, tapi nalika ningali téknologi sateuacanna kuring sering ningali potensi luar biasa pikeun pemasar. Évolusi kecerdasan jijieunan digabungkeun sareng sumber daya bandwidth anu teu terbatas, kakuatan pamrosésan, mémori sareng rohangan badé nempatkeun chatbots payun di tengah pasar.

Naon ari Chatbot?

Bot obrolan mangrupikeun program komputer anu niru paguneman sareng jalma anu ngagunakeun kecerdasan buatan. Aranjeunna tiasa ngarobih cara anjeun berinteraksi sareng internét tina sababaraha pancén ngagagas diri kana paguneman kuasi. Julia Carrie Wong, Wali

Chatbots henteu énggal, aranjeunna saéstuna kantos aya salami obrolan parantos aya. Anu robih nyaéta kamampuan aranjeunna pikeun leres-leres ngayakeun paguneman sareng manusa. Nyatana, téknologi canggih pisan anu aya kamungkinan anjeun parantos gaduh paguneman sareng chatbot bahkan henteu sadar.

Kunaon Pemasar Bakal Ngagunakeun Chatbots

Aya dua cara pikeun berinteraksi ngalangkungan wéb. Interaksi pasip ngantepkeun ka pangunjung pikeun ngamimitian kontak sareng mérek anjeun. Interaksi proaktif ngamimitian kontak sareng nu datang. Nalika mérek ngamimitian kontak sareng nu nganjang; contona, naros ka anu nganjang upami aranjeunna peryogi bantosan, seuseueurna pengunjung bakal ngabales. Upami anjeun tiasa kalibet sareng ngabantosan pangunjung éta, anjeun tiasa ngahontal sababaraha tujuan:

  • Dursasana Pangunjung - Naha perusahaan anjeun gaduh sumber daya pikeun naroskeun ka unggal tamu kumaha anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna? Kuring henteu terang ngeunaan perusahaan anu henteu ... tapi chatbot tiasa skala sareng ngaréspon saloba pangunjung anu diperyogikeun, nalika diperyogikeun.
  • Eupan Balik Situs - Ngumpulkeun data kritis ngeunaan halaman anjeun ti pangunjung anjeun tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun situs anjeun. Upami sadayana badarat dina halaman produk tapi bingung ngeunaan harga, tim pamasaran anjeun tiasa ningkatkeun halaman sareng inpormasi harga pikeun ningkatkeun konvérsi.
  • Kualifikasi Kalungguhan - Sajumlah penting pengunjung moal mumpuni pikeun damel sareng anjeun. Éta panginten henteu ngagaduhan anggaran. Éta panginten henteu ngagaduhan waktos. Éta panginten henteu ngagaduhan sumber daya sanés anu diperyogikeun. Chatbot tiasa ngabantosan nangtoskeun mana lead anu mumpuni sareng nganteurkeunana ka tim penjualan anjeun atanapi ka konvérsi.
  • Kalungguhan Nurturing - Ngumpulkeun inpormasi ngeunaan prospek anjeun tiasa ngabantosan anjeun ngahususkeun sareng terlibat sareng aranjeunna salami perjalanan pelanggan atanapi nalika aranjeunna balik deui ka situs éta.
  • pitunjuk - Anu datang parantos badarat dina halaman tapi henteu mendakan sumber anu aranjeunna pilari. Chatbot anjeun naroskeun ka aranjeunna, prospekna némbalan, sareng chatbot nampilkeun halaman produk, papan tulis, tulisan blog, poto atanapi bahkan video anu tiasa ngabantosan aranjeunna ngalangkungan perjalanan.
  • negosiasi - Pemasar parantos terang kumaha ogé cara pemasaran ulang sareng retargeting sakali waé datang ti situs anjeun. Kumaha upami anjeun tiasa negosiasi sateuacan aranjeunna angkat? Sugan hargana rada lungkawing sahingga anjeun tiasa nawiskeun rencana pamayaran.

Bayangkeun ngagaduhan tim salam anu teu aya hubunganana sareng pangunjung anjeun sareng ngabantosan ngabantosan aranjeunna pikeun mésér ... henteu bakal janten impian janten kanyataan? Nya, éta anu janten kecerdasan buatan sareng chatbots pikeun tim penjualan anjeun.

Sajarah Chatbots

Sajarah Chatbots

Infographic ti Futurism.

One comment

  1. 1

    Leres kana tulisan ieu sareng infographic, tapi kuring yakin kami henteu nganggap chatbots salaku léngkah épolusi anu jelas pikeun sadaya bot!

    Kami parantos heran ngeunaan bot sareng kumaha aranjeunna kedah ngabantosan salami 6+ taun. Pendapat kami? Bot répolusionér anu saéna bakal langkung saé tibatan bot obrolan ieu - sareng urang sigana bakal lirén ngarujuk kana jinis bot obrolan ieu salaku bot.

    Analogi - bot ieu sapertos Wéb 1.0. Aranjeunna damel padamelan, tapi henteu karaos sosial - karaosna nalika sistem sora otomatis ngagentos dukungan pelanggan kahirupan nyata.

    Marengan pangguna parangkat lunak kami, UBot Studio, anu ngamungkinkeun saha waé ngawangun bot, kami parantos heran naon bot bener-bener manpaat pikeun, jangka panjang.

    Kami ngahijikeun kana hiji situs inpormasi anu ngagaduhan langkung seueur inpormasi ngawangun bot, kalebet sababaraha ramalan anu rada pareum. Pariksa deui di http://www.botsoftware.org. Éta ngeunaan bot sacara umum, sanés ngan ukur chat bot, tapi éta kedah manpaat pikeun saha waé anu hoyong langkung terang!

    Hatur nuhun pikeun tulisan anjeun!

    Jason

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.