Naon Sistem Manajemén Kontrak? Sakumaha populérna?

Manajemén kontrak

Dina SpringCM taunan katilu Kaayaan Manajemén Kontrak, aranjeunna ngalaporkeun yén ngan 32% responden survey anu nganggo solusi manajemén kontrak, naék 6% tibatan taun kamari.

Sistem Manajemén Kontrak nyayogikeun organisasi nganggo sarana pikeun nyerat atanapi unggah kontrak, nyebarkeun kontrak, ngawaskeun kagiatan, ngatur éditan, ngajadikeun otomatis prosés persetujuan, sareng statistik kontrak agrégat pikeun ngalaporkeun.

Henteu héran, tapi matak ngeri pisan yén seuseueurna korporasi ngirim kontrak ngalangkungan email. Nyatana, Spring CM ngalaporkeun yén langkung ti 85% perusahaan masih nempelkeun kontrak ka email. 60% réspondén survey nyarios yén aranjeunna ngatur sadaya prosés kontrak ngalangkungan email. Ieu nyusahkeun kusabab dua alesan:

  • Email nyaéta teu mékanisme angkutan anu aman. Payil tiasa gampang dikenal sareng diunduh ngalangkungan titik jaringan anu diawasi dimana waé antara panarima ku hacker.
  • Perusahaan gaduh langkung kapencil atanapi tenaga penjualan anu ngumbara, hartosna aranjeunna sering damel dina teu aman, jaringan kabuka anu henteu diawasi pikeun kaamanan tapi tiasa diawasi ku anu sanés.

Tina organisasi anu nganggo platform manajemén kontrak, ampir hiji tina opat (22%) nyarios résiko ngirangan éta prioritas aranjeunna. Sareng nalika langkung seueur organisasi nuju ngaléngkah ka otomatis dina prosés kontrakna, seueur anu masih bajoang sareng prakték kontrak anu teu aman. Otomatiskeun alur kerja sapanjang prosés manajemén kontrak nampilkeun kasempetan anu penting pikeun siklus penjualan anu langkung épisién, sareng ngaleungitkeun tantangan sareng résiko anu aya hubunganana sareng alur kerja manual. Usaha anu suksés milih sareng nerapkeun solusi manajemén kontrak sigana bakal ngalaman paningkatan pendapatan sareng sababaraha kasalahan anu patali sareng kontrak.

Kontrak mangrupikeun daya hirup pikeun kaseueuran organisasi, tapi poéna sering grind ka stop nalika aranjeunna pencét tahap kontrak. Kusabab kitu urang nalungtik tantangan anu aya hubunganana sareng prosés manajemén kontrak. Tujuan kami pikeun studi ieu nyaéta nyayogikeun wawasan anu tiasa dilakukeun pikeun anu nyandak kaputusan pikeun mayunan prosés manajemén kontrakna. Will Wiegler, wakil presiden senior sareng CMO di SpringCM

Laporan lengkepna ngungkabkeun pandangan kana panerapan téknologi dina prosés manajemén kontrak ogé hasil tina nerapkeun sistem manajemen kontrak. Kuring parantos nambihan sékrési di handap pikeun langkung seueur inpormasi.

Unduh Nagara Manajemén Kontrak

Ngeunaan SpringCM

SpringCM ngabantuan aliran kerja ku nganteurkeun manajemén dokumén anu inovatif sareng platform alur kerja, anu ngawasa pamimpin manajemén siklus hirup kontrak (CLM) aplikasi. SpringCM memberdayakeun perusahaan janten langkung produktif ku ngirangan waktos nyéépkeun dokumén bisnis kritis. Aliran kerja anu cerdas, otomatis ngaktipkeun kolaborasi dokumén di saluruh organisasi tina desktop atanapi alat sélulér mana waé. Dihaturkeun ngalangkungan platform awan anu aman, tiasa diukur, dokumen SpringCM sareng solusi manajemén kontrak mulus ngahijikeun sareng Salesforce, atanapi dianggo salaku solusi mandiri.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.