Acquia: Naon Platform Data Palanggan?

toko agilone

Nalika palanggan komunikasi sareng nyiptakeun transaksi sareng bisnis anjeun ayeuna, janten beuki hésé pikeun ngajaga pandangan pusat pikeun pelanggan sacara real-time. Kuring kantos rapat énjing sareng klien urang anu ngalaman kasusah sapertos kieu. Penjual pamasaran emailna béda tina platform olahtalatah sélulérna di luar gudang data nyalira. Konsumén berinteraksi tapi kusabab data sentralna henteu disingkronkeun, pesen kadang dipicu atanapi dikirim nganggo data anu goréng. Ieu ngahasilkeun paménta anu langkung ageung pikeun staf jasa palanggan sareng ngaganggu klienna. Kami ngabantosan aranjeunna dina arsitéktur ulang sistem anu nganggo olahtalatah anu sanés API anu bakal ngajaga integritas data.

Éta ngan sababaraha saluran anu nyababkeun masalah. Bayangkeun ranté multi lokasi sareng kasatiaan palanggan, transaksi ritel, interaksi sosial, pamundut layanan palanggan, data tagihan, sareng interaksi sélulér. Tambahkeun kana éta konsiliasi réspon pamasaran via sumber data saluran omni-channel… yikes. Ieu sababna Platform Data Palanggan parantos mekar sareng ngagaduhan daya tarik dina rohangan perusahaan. CPD ngamungkinkeun korporasi pikeun ngahijikeun sareng map data tina ratusan sumber, nganalisis data, nyiptakeun prediksi dumasar kana data, sareng langkung saé sareng langkung akurat kalibet sareng palangganna dina saluran naon waé. Dasarna, éta pandangan 360-gelar konsumén.

Naon ari CDP?

Platform data nasabah (CDP) mangrupikeun basis data palanggan terpadu anu dikelola ku para pemasar anu ngahijikeun data pelanggan perusahaan tina pamasaran, penjualan sareng saluran jasa pikeun ngaktipkeun modél palanggan sareng ngajalankeun pangalaman palanggan. Gartner, Siklus Hype pikeun Marketing Digital sareng Iklan

Dumasar kana CDP Institute, Platform Data Palanggan ngagaduhan tilu unsur kritis:

  1. CDP mangrupikeun sistem anu dikokolakeun ku pamasar - CDP diwangun sareng dikawasa ku departemen pamasaran, sanés jurusan Teknologi Informasi perusahaan. Sababaraha sumber téknis diperyogikeun pikeun nyetél sareng ngajaga CDP, tapi henteu meryogikeun tingkat kaparigelan téknis pikeun proyék gudang data anu has. Anu saleresna penting nyaéta pamasaran anu tanggung jawab mutuskeun naon anu lebet kana sistem sareng naon anu ditepikeun ku sistem anu sanés. Khususna, éta hartosna pamasaran tiasa ngadamel parobihan tanpa nyungkeun ijin saha waé, sanaos panginten peryogi bantosan di luar.
  2. CDP nyiptakeun pengkuh, database pelanggan anu dihijikeun - CDP nyiptakeun pandangan anu komprehensif pikeun unggal palanggan ku néwak data tina sababaraha sistem, ngaitkeun inpormasi anu aya hubungan sareng palanggan anu sami, sareng nyimpen inpormasi pikeun ngalacak paripolah dumasar kana waktos. CDP ngandung idéntifikasi pribadi anu dianggo pikeun udagan pesen pamasaran sareng ngalacak hasil pamasaran tingkat individu.
  3. CDP ngajantenkeun data éta tiasa diaksés ku sistem anu sanés - data anu disimpen dina CDP tiasa dianggo ku sistem anu sanés pikeun nganalisis sareng ngatur interaksi palanggan.

Data Pelanggan Acquia sareng Hub Dursasana

hub Dursasana data palanggan agilone

Nalika para pemasar langkung seueur kapangaruhan ku sadaya pangalaman palanggan, museurkeun data nasabahna ngalangkungan saluran, ngalangkungan titik touchpoint, sareng ngalangkungan durasi siklus kahirupan pelanggan na janten penting pisan. Acquia mangrupakeun pamimpin di industri ieu sareng na Data Palanggan sareng Hub Dursasana nawarkeun:

  • Pamaduan data - ngahijikeun sadaya data anjeun, dina format naon waé, tina sumber data mana waé dina saluran digital sareng fisik kalayan langkung ti 100 konektor sareng API anu tos diwangun.
  • Quality data - standarisasi, dedupe, sareng pasihkeun atribut sapertos gender, géografi, sareng parobihan alamat pikeun sadaya palanggan. Kalayan cocog sareng idéntik sareng kaurus, AgilOne numbu sadaya kagiatan palanggan kana profil palanggan tunggal sanaos ngan ukur aya sebutan, alamat, atanapi pertandingan email. Data nasabah diénggalan teras teras janten kalebet data anu paling seger.
  • Ngaduga Analitis - diajar sendiri algoritma prediktip anu nginpokeun AgilOne's analytics sareng ngabantosan anjeun langkung saé sareng konsumén. AgilOne nyayogikeun langkung 400 métrik pelaporan bisnis luar kotak ngamungkinkeun pemasar pikeun gampang nyiptakeun sareng ngahartikeun kriteria naon anu aranjeunna pikahoyong pikeun ngalaporkeun sareng tindakan dina aplikasi - tanpa coding khusus.
  • 360-Gelar Propil Palanggan - ngawangun profil omni-kanal anu lengkep pikeun palanggan anjeun, ngagabungkeun data sapertos perjalanan konsumén masing-masing, halaman wéb sareng papacangan email, riwayat urus saluran omni-kanal, data demografi, preferensi produk sareng saran, kamungkinan mésér, sareng prediktip analytics, kalebet kamungkinan mésér sareng klaster milik konsumén ieu. Profil ieu sacara strategis ngawartosan dimana pikeun investasi, kumaha ngadamel pribadi, sareng kumaha carana ngajantenkeun konsumén anjeun bahagia.

agilone 360 ​​profil palanggan

  • Aktivasina Data Omni-Channel - dina antar muka terpusat, para pemasar ogé tiasa ngarancang sareng ngaluncurkeun kampanye sosial, seluler, surat langsung, pusat panggero, sareng nyimpen kampanye sacara langsung, nalika ngadamel pamirsa, rekomendasi, sareng ekstrak data sanésna, sayogi pikeun alat naon waé dina ékosistem pamasaran anjeun.
  • Personalisasi Orkestra - koordinasi olahtalatah pribadi, eusi, sareng kampanye di saluran digital sareng fisik, nyayogikeun para pamasar konsistén sora henteu paduli iraha atanapi dimana palanggan kalibet. AgilOne ogé masihan para pamastian kapastian yén aranjeunna nganteurkeun pesen anu leres pikeun masing-masing jalma, kumargi AgilOne mastikeun sadayana personalisasi didasarkeun kana hiji, bersih, standarisasi data pelanggan rékaman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.