Carita Wéb Google: Pituduh Praktis Pikeun Nyadiakeun Pangalaman Anu Sapinuhna Immersive

Naon Carita Wéb Google

Dina dinten ieu sareng umur, urang salaku pamakéna hoyong nyerna eusi gancang-gancang sarta preferably kalawan saeutik pisan usaha. 

Éta sababna Google ngenalkeun versi sorangan tina eusi pondok anu disebut Carita Wéb Google

Tapi naon carita wéb Google sareng kumaha aranjeunna nyumbang kana pangalaman anu langkung immersive sareng pribadi? Naha nganggo carita wéb Google sareng kumaha anjeun tiasa nyiptakeun carita anjeun nyalira? 

Pituduh praktis ieu bakal ngabantosan anjeun langkung ngartos mangpaat ngagunakeun carita wéb ieu sareng cara ngamangpaatkeunana pikeun kabutuhan anjeun.

Naon ari Carita Wéb Google?

Carita wéb mangrupikeun eusi layar pinuh pikeun wéb anu sacara visual beunghar sareng ngamungkinkeun anjeun ngetok atanapi gesek ti hiji carita ka carita salajengna. Éta persis sapertos carita Facebook sareng Instagram. Nyaéta leuwih 20 juta carita web anu online sacara total sareng saprak Oktober 2020, 6,500 domain énggal parantos nyebarkeun carita wéb anu munggaran.

Éta tiasa nyayogikeun formulir sanés pikeun konsumén anu kalibet sareng kontén nalika pasuliwer isuk-isuk atanapi ngagulung tanpa tujuan dina teleponna bari calik di payuneun televisi. Salaku bisnis, éta tiasa ngabantosan pikeun ngahontal target pamiarsa anjeun, khususna ku pangaruh Google.

Naha Anjeun Kudu Ngagunakeun Carita Wéb Google?

Janten naha nganggo Carita Wéb Google? Éta mangrupikeun kamajuan pikeun milarian Google anu tiasa saé pikeun narik langkung seueur lalu lintas sareng masihan kontén wéb anjeun langkung seueur kasempetan pikeun ditingali. Aya seueur mangpaat carita wéb Google anu tiasa sumping tina ngagunakeunana sareng éta patut usaha anu diperyogikeun pikeun nyiptakeunana ti mimiti.

  1. Méré dorongan pikeun rankings Anjeun - Kompetisi pikeun pangkat dina kaca luhur Google sengit. Ngan 5.7% tina kaca bakal pangkat di luhur 10 hasil teangan dina sataun publikasi, nurutkeun Ahrefs. Carita wéb Google masihan anjeun kasempetan pikeun pangkat kahiji dina hasil pamilarian. Ngamangpaatkeun Layanan Wéb Google, sacara umum, tiasa ngabantosan anjeun pangkat bisnis anjeun dina Halaman Hasil Search Engine (SERPs). Lakukeun sangkan bisa mawa leuwih lalulintas sarta mudahan, leuwih jualan!
  2. Eusi gampang dibagikeun - Salah sahiji kauntungan utama carita wéb Google nyaéta anjeun tiasa ngabagi kontén kalayan gampang pisan sareng réréncangan online, kulawarga sareng kolega padamelan. Masing-masing carita wéb tiasa nyayogikeun kontén anu bermakna yén pangguna tiasa gampang bagikeun tanpa kedah ngalakukeun tweaking atanapi ngédit sateuacan aranjeunna ngaklik dibagikeun.
  3. Nyadiakeun jangkauan maksimum - Carita wéb Google mangrupikeun fitur anu didamel khusus pikeun halaman wéb mobile anu ditingali. Sarupa sareng carita Instagram sareng Facebook, éta tiasa masihan kasempetan anu saé pikeun nyiptakeun sareng nambihan carita kana situs wéb WordPress ogé aplikasi terpadu anu sanés. Carita-carita anu dipidangkeun dina hasil pamilarian anu sayogi pikeun jutaan pikeun ngaklikana, sanés ngan ukur sakeupeul jalma
  4. Gede pikeun Search Engine Optimasi - Optimasi mesin pencari (SEO) penting pikeun loba individu jeung usaha nalika nyobian hadé ayana online maranéhanana. 70% tina marketers online nyebutkeun yén pilarian organik leuwih hade tinimbang pilarian dibayar pikeun generating jualan. Carita wéb Google ngahijikeun prakték pangsaéna ku nyiptakeun kontén anu langkung narik anu bakal pangkat henteu ngan ukur dina Google Search tapi ngalangkungan Gambar Google sareng Google App.
  5. Carita wéb tiasa dimonetisasi - Carita wéb Google nawiskeun kasempetan pikeun penerbit pikeun monetisasi kontén kalayan bantosan iklan layar pinuh sareng tautan afiliasi. Pangiklan ogé tiasa nyandak kauntungan tina ieu, nyayogikeun pangalaman anu langkung visual ngaliwatan pidéo storytelling.
  6. Ngabantosan ngalacak pangalaman pangguna sareng ngukur kinerja - Ngaliwatan jenis ieu eusi, penerbit bisa kalayan gampang ngalacak pangalaman pamaké sarta ngidinan aranjeunna pikeun ngukur kinerja unggal carita aranjeunna pencét nyebarkeun on. Anjeun ogé tiasa ngaitkeun ieu kana platform sapertos Google Analytics, anu saé pikeun ngumpulkeun inpormasi sacara umum pikeun halaman wéb anjeun.
  7. Nyayogikeun pangalaman interaktif sareng immersive pikeun pangguna anjeun – Salah sahiji mangpaat utama carita wéb Google nyaéta nyadiakeun pangalaman interaktif jeung immersive pikeun pamakéna. Éta masihan penerbit pilihan pikeun ngalebetkeun elemen interaktif sapertos kuis sareng polling, anu tiasa nyarios langkung seueur ngeunaan pamiarsa anjeun.

Dimana Carita Wéb Google ditingali?

Carita wéb tiasa dijelajah nalika dina Google ngalangkungan halaman panyungsi, Google Discover, atanapi Gambar Google. Nanging, éta patut dicatet yén carita wéb Google ngan tiasa ditingali ayeuna pikeun pangguna AS, India sareng Brasil. Ieu ngan hitungan waktu sanajan nepi ka nu expands leuwih jauh. 

Upami anjeun cukup untung janten di salah sahiji tina tilu nagara éta, éta sigana bakal muncul dina awal hasil pamilarian anjeun. Kusabab éta gampang diaksés, anjeun moal gaduh masalah milarianana.

Kumaha Jieun Carita Wéb Google?

Nyiptakeun carita wéb henteu ngabutuhkeun anjeun gaduh seueur desain atanapi pangalaman téknis. Sapertos platform média sosial anu ngagaduhan fitur carita, éta gampang pisan pikeun nyiptakeunana. Ieu sababaraha tip anu anjeun tiasa rujuk nalika nyiptakeun carita wéb munggaran anjeun. 

  1. Paké redaktur visual - Wéb Carita WordPress plugin mangrupakeun tempat alus pikeun ngamimitian.
  2. Brainstorm hiji carita - Jieun storyboard sareng catet niat atanapi tujuan anjeun pikeun eusi.
  3. Jieun carita wéb - Tarik sumber daya anjeun anu sayogi sareng rekam / kompilasi carita sareng nganggo pangropéa visual pikeun nyiptakeunana.
  4. Nyebarkeun carita wéb - Nyebarkeun carita dina Google sareng nonton lalu lintas asup.

Conto Carita Wéb Google

Éta patut gaduh sababaraha conto carita wéb Google supados upami anjeun mutuskeun pikeun nyiptakeunana nyalira, anjeun gaduh sumber inspirasi pikeun dianggo. Ieu sababaraha conto pikeun ngamimitian anjeun, klik pikeun mukakeunana.

carita wéb google kari jepang
VICE nyandak inspirasi tina pandémik sareng anu masak ti bumi kalayan séri masak karantina sapertos anu dipidangkeun di luhur. Hiji cara hébat catering ka demografi lega, tinimbang ngan target panongton maranéhanana.

carita wéb google naon ieu
Seeker nyiptakeun carita wéb ieu, ditujukeun pikeun ngabagi pangaweruh élmu tapi gambar sareng téks anu dianggo henteu seueur teuing. Éta hartosna langkung seueur kamungkinan ngaklik éta pikeun nyugemakeun rasa panasaran.

google web carita buku pangarang hideung
Sumberdaya atikan nilon anu disayogikeun ku carita wéb di luhur nawiskeun pangalaman dinamis pikeun pangguna sanés ngan ukur tina sudut visual tapi ogé masihan nilai.

Fitur carita wéb Google mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabagi inpormasi dina cara anyar anu interaktif sareng seru. Naha anjeun konsumen, penerbit, atanapi pangiklan, aya mangpaat pikeun ngagunakeun format carita immersive Google nyaéta carita wéb na.