Épéktip #Twitter #Marketing sareng #Hashtags

tanda pager

Henteu, ieu sanés salah sahiji anu ngaganggu Kéngingkeun langkung seueur pengikut kampanye pikeun artifisial ngagumbirakeun nuturkeun anjeun dina Twitter kalayan pengikut anu henteu relevan. Ieu kumaha cara ningkatkeun sora anjeun sacara épéktip dina Twitter sahingga tweets anjeun dipendakan ku pemirsa anu relevan anu henteu nuturkeun anjeun.

Walerna disebat hashtag. Aya ton jalma sareng program milarian Twitter ayeuna pikeun berita real-time sareng kajadian anu dipilari hashtags.

Hashtag mangrupikeun tanda pon # dituturkeun ku tag anu ngajelaskeun naon topikna anu anjeun nyerat. Upami kuring nyerat perkawis ékonomi, kuring panginten nyerat #ekonomi dina tweet kuring. Upami kuring nyerat perkawis Indianapolis, panginten #indy. Upami anjeun ngamangpaatkeun Twitter pikeun bisnis, panggunaan hashtag anu épéktip kedah diperyogikeun.

Kantos heran saha anu nganggo hashtag munggaran? Anjeun tiasa hatur Chris Messina di 2007 dina Twitter!

Ieu conto. Nalika urang dileupaskeun teh Rotator Gambar WordPress, urang tiasa ngan saukur tweets yén éta dileupaskeun sareng pengikut kami bakal maca ngeunaan éta.

Sabalikna, kami nambihan hashtags #wordpress jeung #plugin kana pesen:

Tweet éta langsung dipulut sareng di tweet deui ku sababaraha akun anu ngawaskeun tagar éta, anu nyababkeun ratusan langkung pamasangan plugin na. Oh, sareng ieu ogé mangrupakeun cara anu saé pikeun nyandak pengikut anu aya hubunganana! 🙂

Ieu mangrupikeun infographic anu saé tina Leap dina sajarah sareng panggunaan hashtags dina média sosial.

hashtags

6 Komentar

  1. 1

    Senang ningali kami tiasa ngabantosan ngirim sababaraha patalimarga sareng nyebarkeun tautan cinta sakedik Douglas, ngirimkeun tulisan anjeun anu saleresna ka situs WPscoop bakal ngabantosan anjeun langkung seueur though

  2. 2

    abdi nuju maca e-book anjeun, 25 léngkah ngeblog pikeun SEO sareng sok ngémutan naon tag hash. abdi parantos aya di twitter langkung ti 6 bulan sareng masih teu terang hal-hal éta. ayeuna kuring terang! sareng ayeuna kuring terang nami aranjeunna! hatur nuhun!

  3. 3
  4. 4

    Tulisan anu saé Douglas,

    Naha aya halaman wéb anu kuring tiasa ningali daptar hashtag anu patali téknologi populér? Punten usulkeun.

    hatur nuhun

    • 5

      Hai @ yahoo-RTSVY4AEAMGXMRAIJHGU6V73HQ: disqus hiji situs anu kuring sadar nyaéta http://hashtags.org - aranjeunna lagu nyayogikeun sababaraha masukan dina tagar anu paling populér.

  5. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.