Naon ari Mashup téh?

campuran

Integrasi sareng otomatisasi mangrupikeun dua faktor anu kuring teras-terasan disebatkeun ka palanggan ... para pemasar kedah nyéépkeun waktosna ngadamel pesen, ngagarap kreatif, sareng nargétkeun konsumén ku pesen anu hoyong didangukeun ku konsumen. Aranjeunna henteu matak nyéépkeun waktos pikeun mindahkeun data tina hiji tempat ka tempat anu sanés. Éta kapercayaan kuring yén Mashups mangrupikeun penyuluhan integrasi sareng otomatisasi ieu dina wéb.

Naon ari Mashup téh?

Mashup, dina pamekaran wéb, mangrupikeun halaman wéb, atanapi aplikasi wéb, anu ngagunakeun kontén tina langkung ti hiji sumber pikeun nyiptakeun hiji layanan anyar anu ditampilkeun dina antar muka grafis.

Mashup dina wéb sering diwangun ku 2 atanapi langkung antar muka program aplikasi. Hiji conto bisa jadi overlaying kagiatan sosial kana Peta Google ngagunakeun duanana Twitter API sareng Google Maps API. Aranjeunna sanés ngan ukur hobi sareng alat deui, aya sababaraha platform anu siap di perusahaan ayeuna - ngahijikeun pamilarian, sosial, CRM, email sareng sumber data sanésna pikeun ngahasilkeun sistem komprehensif anu ngatasi tugas otomatisasi sareng integrasi anu rumit pisan.

Dina taun-taun ayeuna, istilahna campuran langkung sering ngarujuk kana produksi video sareng audio dimana dua atanapi langkung sumber pidéo atanapi musik disatukangeunna. Ieu conto anu saé - AC / DC sareng Bee Gees:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.