Naon ari VPN? Kumaha Anjeun Pilih Hiji?

What is a VPN?

Mangtaun-taun, kuring mikir yén gaduh kantor mangrupikeun investasi anu saé ... éta nyayogikeun nasabah kuring yén bisnis kuring stabil sareng suksés, éta nyayogikeun padumukan sareng kontraktor kuring sareng lokasi pusat, sareng éta mangrupikeun sumber kareueus pikeun kuring.

Kanyataanna nyaéta palanggan kuring henteu nganjang ka kantor sareng, nalika kuring ngirangan daptar klien kuring sareng ningkatkeun throughput pikeun masing-masing, kuring beuki sering aya di tempat sareng kantor kuring kosong waé. Éta lumayan nyéépkeun ... rohangan kantor langkung mahal tibatan hipotik.

Kuring ayeuna damel antara fasilitas damel, bandara, hotél, toko kopi, sareng tempat sareng klien kuring. Salah sahiji klien kuring bahkan nyayogikeun kuring stasiun kuring nyalira pikeun digarap.

Sanaos palanggan kuring ngajaga jaringan anu séhat anu ditutup pikeun umum, éta henteu sami sareng situs damel sareng warung kopi. Kanyataanna nyaéta seuseueurna jaringan anu dibagikeun rada kabuka pikeun snooping. Kalayan kapercayaan sareng inteléktual anu kuring damel unggal dinten, kuring ngan saukur henteu tiasa risiko komunikasi kuring kabuka pikeun umum. Éta dimana Jejaring wasta maya asalna kana antrian.

What is a VPN?

VPN, atawa maya jaringan pribadi, nyaéta torowongan anu aman antara alat anjeun sareng internét. VPN dipaké pikeun ngajagi lalu lintas online anjeun tina ngintip, gangguan, sareng sénsor. VPN ogé tiasa meta salaku proksi, ngamungkinkeun anjeun pikeun masker atanapi ngarobih lokasi anjeun sareng ngajalajah wéb sacara anonim tina dimana waé anjeun hoyong.

sumber: ExpressVPN

Kanggo anu lengkep ngeunaan VPN, anjeun ogé tiasa parios pelajaran interaktif Surfshark, Naon ari VPN?

Kunaon Nganggo VPN?

Ku mastikeun sadaya komunikasi Internét anjeun duanana énkripsi sareng diropea ngaliwatan tujuan anu sanés, aya sababaraha kaunggulan pikeun ngamangpaatkeun Maya wasta Network:

  • Sumputkeun IP sareng lokasi anjeun - Anggo VPN pikeun nyumputkeun alamat IP anjeun sareng lokasi tina situs tujuan sareng peretas.
  • Énkripsi sambungan anjeun - VPN Saé nganggo énkripsi 256-bit anu kuat pikeun ngajagi data anjeun. Milarian tina hotspot Wi-Fi sapertos bandara sareng kafe anu terang kecap akses anjeun, email, poto, data bank sareng inpormasi sénsitip sanés henteu tiasa dicekel.
  • Lalajo kontén ti mana waé - Aliran sadaya acara sareng pilem anjeun dina HD gancang-gancang dina alat mana waé. Kami parantos ngaoptimalkeun jaringan kami pikeun nyayogikeun kagancangan anu pangluhurna kalayan henteu aya wates bandwidth. Unduh naon waé dina sababaraha detik, sareng obrolan video kalayan panyangga minimal.
  • Buka blokir halaman wéb anu disensor - Gampang ngablokir situs sareng jasa sapertos Facebook, Twitter, Skype, Youtube, sareng Gmail. Kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong, sanaos anjeun dibéjakeun yén éta henteu sayogi di nagara anjeun, atanapi upami anjeun dina jaringan sakola atanapi kantor anu ngawatesan aksés.
  • Teu aya panineungan - Eureun ngintip ku pamaréntah, pangurus jaringan, sareng ISP anjeun.
  • Teu aya target geolocated - Ku nyumputkeun alamat IP sareng lokasi anjeun, ExpressVPN ngajantenkeun langkung sesah pikeun situs sareng jasa pikeun ngecas harga anu langkung luhur atanapi ningalikeun iklan anu ditargetkeun dumasar lokasi. Nyingkahan kaleungitan biaya kanggo liburan atanapi pesen online.

Kusabab VPN nyumput alamat IP sareng lokasi kuring, éta ogé nyayogikeun kuring cara anu hadé pikeun nguji situs klien kuring pikeun mastikeun yén pengunjung anu anonim ngagaduhan pangalaman pangguna anu pas.

Kumaha Pilih VPN

Henteu sadayana jasa Jaringan Swasta Virtual didamel sami. Aya sababaraha alesan pikeun milih anu sanés. Kalayan ratusan panyadia anu béda, maca a Tinjauan Tunnelbear sareng milih anu leres hartosna ngahontal kasaimbangan anu leres antara jasa, gampang digunakeun sareng harga. 

  • Lokasi Geografis - Nalika anjeun ngaksés Internét nganggo VPN, sadaya paket data anu sumping tina sérpér jauh kana komputer atanapi alat sélulér anjeun kedah nembus server panyadia VPN anjeun. Pikeun pagelaran maksimum, pilih VPN pikeun PC anu nganggo sérver di sakumna dunya. Tangtosna, janji VPN ngeunaan jangkauan global henteu ngajamin kinerja anu saé, tapi éta mangrupikeun tanda penting yén infrastruktur panyayogikeun maju sareng sanggup nganteurkeun kinerja tinggi.
  • bandwidth - Kaseueuran usaha perusahaan nawiskeun VPN internal. Upami aranjeunna ngagaduhan seueur bandwidth, éta saé. Nanging, damel sareng VPN anu henteu ngagaduhan kapasitas bakal ngalambatkeun saha waé anu nyambung kana éta kana ngorondang.
  • Dukungan Mobile - Konpigurasikeun VPN baheula janten nyeri, tapi sistem operasi modéren parantos ngagabungkeun kamampuan VPN. Pastikeun anjeun damel sareng layanan VPN anu ngagaduhan kamampuan desktop sareng mobile.
  • karusiahan - Anjeun kedah salawasna terang pasti yén panyadia anjeun henteu ngumpulkeun atanapi ngabagi inpormasi pribadi anjeun sareng henteu ngalacak kagiatan anjeun. Émut yén janji kerahasiaan mutlak sareng nol jurnal henteu hartosna yén éta pasti kajadian. Dina sababaraha taun ka pengker, aya sababaraha skandal dina jaringan. Disarankeun milih VPN pikeun PC ti panyadia anu kantor pusatna henteu di Éropa atanapi Amérika.
  • kagancangan - VPN Top nangtayungan privasi anjeun, tapi ngamungkinkeun anjeun nuluykeun ngalakukeun anu anjeun resep online, kaasup nonton video kualitas luhur, maén kaulinan online, browsing wéb, sareng diajar langkung seueur ngeunaan prestasi téknologi. Entong percanten iklan. Salawasna parios ulasan online sareng ngalakukeun tés anjeun nyalira. Nalika nguji kagancangan jasa VPN pikeun komputer, laksanakeun sababaraha tés dina waktos anu béda dina sadinten.
  • harga - Anjeun kedah siap méakkeun artos pikeun ngagunakeun VPN pangsaéna. Jasa gratis tiasa cocog pikeun dianggo sakali, tapi éta tetep seueur anu dipikahoyong upami dianggo sapopoé. VPN gratis pikeun komputer Windows sareng Mac biasana ngagaduhan lalu lintas atanapi wates speed anu ketat. Warta anu saé nya éta kaseueuran panyadia VPN pikeun PC ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji jasa, ngaevaluasi kinerjaana, sareng upami aya anu lepat, anjeun bakal nampi pengembalian dana. 

Tinjauan palanggan sareng propésional tiasa nguntungkeun nalika milih antara sababaraha tawaran anu sami. Sababaraha hal anu paling penting anu nangtoskeun naha layanan VPN saé atanapi goréng janten jelas nalika sababaraha minggu sareng sasih panggunaan. Tingali pikeun pro sareng kontra, sareng janten kritis. Henteu aya jasa anu sampurna 100%, tapi anjeun tetep kedah milih anu paling pas kusabab VPN na téknologi hareup.

Abdi milih ExpressVPN sabab ngagaduhan 160 lokasi sérver di saluruh 94 nagara, ngagunakeun énkripsi 256-bit, ngagaduhan aplikasi anu ngaoptimalkeun lokasi anjeun, sareng ngagaduhan harga sareng dukungan anu hébat. Pas kuring muka Mac atanapi nyambung kana jaringan dina iPhone kuring, kuring ningali VPN nyambung sareng kuring siap ngajalankeun! Abdi henteu kedah ngalakukeun nanaon pikeun ngonpigurasikeun atanapi sambungkeun iraha waé ... éta sadayana otomatis.

Kéngingkeun 30 Dinten Gratis sareng ExpressVPN

Panyingkepan: Kuring kéngingkeun 30 dinten gratis tina ExpressVPN pikeun tiap jalma anu daptar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.