Sadayana Anu Anjeun Kedah Apal Ngeunaan Pamulihan Iklan

Pamulihan Iklan

Salah sahiji tantangan anu paling ageung pikeun panerbit sareng pemasar naon waé anu ayeuna nyaéta pameungpeuk iklan. Pikeun pemasar, naékna ongkos meungpeuk iklan ngahasilkeun henteu mampuh ngahontal pemirsa adblocking anu dipikahoyong. Salaku tambahan, tingkat meungpeuk iklan anu luhur ngakibatkeun inventarisasi iklan anu langkung alit, anu antukna tiasa ningkatkeun tingkat CPM.

Kusabab pameungpeuk iklan dimaénkeun langkung ti dasawarsa ka tukang, tingkat adblocking parantos ningkat, nampi jutaan pangguna sareng nyebar ka unggal platform.

Salah sahiji papanggihan panganyarna tina tim panilitian urang di Kana nyaéta tingkat ayeuna tina meungpeuk iklan di Amérika Serikat nyaéta 33.1%. Ieu ngandung harti yén 3 tina 10 pangguna henteu kakeunaan usaha pamasaran anjeun. Jelas, éta mangrupikeun masalah anu mencolok pikeun dunya pamasaran, sareng teras-terasan ka dunya penerbitan, anu gumantung kana pariwara pikeun ayana.

Kumaha carana ieu tiasa diungkulan?

Dugi ka ayeuna, aya sababaraha cara anu nyobian ngungkulan fenomena adblocking. Sababaraha penerbit nyobian ngarobih modél bisnisna sareng nganggo paywalls pikeun ngeusi batre pikeun pangguna aksés kana situsna. Anu sanésna, langkung resep maksa pangguna na pikeun daptar bodas halaman wébna ngalangkungan setélan pameungpeuk iklan pikeun ngaksés kontén situs. Turunna utama duanana strategi nyaéta kaganggu aranjeunna sareng résiko anu bakal dilakukeun ku pangguna ninggalkeun situs sakabehna.

Ieu mangrupikeun pendekatan alternatip - pamulihan iklan.

Pamulihan iklan ngamungkinkeun panerbit ngalebetkeun deui iklan anu mimitina dipiceun ku pameungpeuk iklan. Strategi ieu ngagaduhan sababaraha kaunggulan anu béda dina sésa bungkus. Mangpaat atra nyaéta tiasa nyayogikeun iklan ka boh pamiarsa adblocking sareng non-adblocking. Penerbit bahkan bakal tiasa ngagedékeun inventaris iklanna, pangguna segmen sareng sasaran kampanye khusus pikeun meungpeuk iklan sareng pemirsa anu sanés iklan.

Sabalikna tina naon anu diarepkeun, pamaké adblocking bahkan nampilkeun tingkat Dursasana anu luhur, dina waktos langkung luhur tibatan pangguna anu sanés adblocking.

Naon rupa-rupa jinis solusi pamulihan iklan?

Aya sababaraha solusi dina pasaran ayeuna. Nalika nalungtik anu béda-béda, patokan penting anu penting kedah diémutan. Anu kahiji nyaéta integrasi - solusi pamulihan iklan tiasa diterapkeun boh dina sisi server, CDN (Content Delivery Network) atanapi sisi klien. Duanana integrasi sisi-server sareng CDN rumit sareng meresihan pisan, sareng sering meryogikeun parobihan ageung dina bagian penerbit kalebet operasi iklanna.

Kaseueuran pamilik situs sieun integrasi ngaganggu sapertos kitu, anu mangrupikeun halangan utama, sareng sering resep henteu ngahijikeun solusi pisan. Di sisi anu sanésna, kaseueuran integrasi sisi-klien diwatesan sareng tiasa dirobih ku pameungpeuk iklan.

Bédana penting sanés antara sababaraha solusi pamulihan iklan nyaéta komprehensifna. Ieu kalebet platform mana anu dianggo ku aranjeunna, sareng iklan mana anu tiasa dipulihkeun deui.

Sumawona, nalika panerbit hoyong nampilkeun sadaya jinis iklan, kalebet iklan statis, iklan pidéo, sareng iklan pituin, sababaraha solusi pamulihan iklan tiasa ngan ukur hiji jinis iklan.

kana adblocking

Naon leyuran uponit?

Kana nyayogikeun platform pamulihan iklan anu paling inklusif, sanggup malikkeun sadaya panempatan iklan anu dilucuti ku panyekat iklan, dina peramban sélulér sareng desktop. Onceit malikkeun tampilan, pidéo sareng kampanye iklan pituin, kalayan ngalacak piksel lengkep, nargétkeun cookie, sareng dukungan segmentasi pangguna.

Solusi kami didasarkeun kana integrasi gancang-sisi klien, ngamungkinkeun pikeun integrasi mulus anu teu kedah aya parobihan kana server iklan klien kami atanapi operasi iklan.

Misi uponit nyaéta ngamungkinkeun para pamilik situs ngajaga modél bisnisna, bari ogé milari pangalaman para pangguna. Kami damel saluyu sareng Koalisi pikeun pedoman Iklan Hadé, anu urang raoskeun janten jalan tengah boh panerbit boh pangguna.

Ngagunakeun uponit, penerbit tiasa ngendalikeun iklan mana anu disayogikeun sareng dimana éta disimpen, sareng pastikeun ieu ngan ukur iklan anu berkualitas sareng henteu ngaganggu. Salaku tambahan, solusi kami nyumbang kana pangalaman pangguna anu langkung saé, ku ngagancangkeun waktos mukaan halaman sareng ngirangan konsumsi bandwidth.

Kumaha gawéna Onit?

Kami nganggo JavaScript inline, anu otomatis diaktipkeun nalika ngadeteksi pangguna nganggo pameungpeuk iklan aktip. Nalika diaktipkeun, JavaScript sacara otomatis mendakan panempatan iklan anu diblokir, nyandak pamundut iklanna, kalebet pelacak sareng piksel sasaran, sareng ngirimkeunana sacara aman ka sérver kami ngalangkungan protokol anu aman, teu tiasa didéteksi anu tiasa diceung ku blokir iklan. Server kami teras komunikasi sareng sérver iklan penerbit pikeun kéngingkeun iklan sareng sumberdaya na. Teras, iklan anu dicandak dirobih, nganggo téknik métamorf unik, anu ngaleungitkeun pola naon waé anu méré tag eusi salaku iklan sareng dikirim deui ka pangotéktak. Akhirna, dina tingkat DOM (Model Objék Dokumén), skrip ngawangun deui iklan dina pangotéktip sareng nyiptakeun struktur DOM énggal pikeun janten host iklan anu pameungpeuk iklan henteu tiasa dikenal salaku dihubungkeun sareng iklan.

Hasil pamungkasna nyaéta iklan ditampilkeun ka pangguna adblocking, henteu masalah blokir iklan mana anu dianggo.

Kanaékan pangasilan iklan, paningkatan dina papacangan

Nalika laju meungpeuk iklan pikeun Mako, Portal hiburan terkemuka Israél, ngahontal 33% sareng sacara signifikan ngarugikeun operasi dumasar iklanna, aranjeunna mimiti milari jalan kaluarna. Salaku Uri Rozen, CEO Mako nyatakeun, Onceit mangrupikeun hiji-hijina solusi anu ngamungkinkeun aranjeunna ngajaga bisnis iklanna jalan tanpa gangguan. Ku ngagunakeun solusi uponit, Mako parantos tiasa nawiskeun kampanyeu iklan ka adblocking pangguna ti Juni 2016, sareng nembé, mimiti ngalayanan iklan pidéo dina bagian tulisan sareng jasa VOD éksténsifna. Kontribusi Kana kana pendapatan iklan tampilan Mako sacara desktop ngahasilkeun kanaékan anu signifikan 32% -39% antara Januari sareng Méi 2017.

Numutkeun ka Rozen, pangguna adblocking parantos nunjukkeun tingkat Dursasana sareng ingetan anu sami atanapi bahkan langkung luhur tibatan pangguna anu sanés adblocking, kalayan waktos sési rata-rata naék ku 3.2%.

Mako ngan ukur salah sahiji conto tina seueur mitra bahagia urang.

Kana

Milarian Langkung seueur di uponit

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.