Naon konsultan Email Marketing sareng Naha Abdi peryogi Salah?

Depositphotos 53656971 s

Konsultan Marketing EmailSakumaha urang sadayana terang, pamasaran email dianggo janten kuring moal ngiringan anjeun inpormasi ieu. Sabalikna, hayu urang tingali naon konsultan pamasaran email sareng naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun.

Konsultan pamasaran email umumna nyandak tilu bentuk, an Agénsi Marketing Email, Pagawé Leupas, atanapi staf di-imah di Panyayogi Layanan Email (ESP) atanapi Badan Tradisional; sadayana ngagaduhan kaahlian sareng pangalaman anu khusus pikeun ngembangkeun stratégi pamasaran email anu épéktip. Nanging, kompeténsi inti sareng tawaran jasa aranjeunna bénten-bénten.

Janten naha anjeun peryogi konsultan pamasaran email? Upami kitu, jinisna naon? Tanya patarosan ieu ka diri anjeun.

Naha solusi milis kuring pas pikeun kuring?
Naha solusi ESP atanapi internal kuring nyayogikeun sadaya fitur anu kuring peryogikeun? Naha kuring nganggo fitur anu kuring mayar? Gampang pikeun kuring ngagunakeun? Naha throughput kuring saluyu sareng biaya kuring?

Naon anu kuring milis?
Naha kuring parantos dipetakeun naon anu kuring kedah kirim? Sapertos email Wilujeng sumping, Buletin, Pesenan Ditinggalkeun, Promosi, sareng email Reactivation? Naon anu kuring leungit? Dimana ranté komunikasi email na direcahna?

Iraha kuring kedah ngirim surat?

Naha kuring kedah nganggo inpormasi dumasarkeun kana polah panarima kuring pikeun ngirim email, sapertos unduhan kertas bodas atanapi ninggali karinjang? Kumaha upami email anu didorong ku tanggal, sapertos pembeli atanapi ulang taun liburan. Naon kalénder redaksi kuring pikeun buletin kuring? Naha kuring ngalacak surelek promosi ad-hoc?

Naon aturan bisnis kuring?
Naha kuring parantos mutuskeun naon sababna pesen dikirim? Data naon anu diperyogikeun pikeun ngadukung pesen? Naha prosés impor data janten manual atanapi otomatis? Eusi naon anu dikintunkeun nalika kaayaan éta dicumponan? Naon rencana kuring tina Ti nami sareng garis Judul? Naha kuring kedah nyampur? Naon sareng iraha kuring kedah nyobian?

Naon tujuan kuring?
Naha kuring parantos netepkeun tujuan, sapertos jumlah unduhan, penjualan, pendaptaran? Naon anu kuring rencanakeun pikeun ngalakukeun daptar kuring? Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngirangan daya tarik?

Naon kabutuhan ngalaporkeun kuring?
Naha kuring kedah ningali langkung ti ngan ukur klik sareng muka pikeun ningkatkeun hasil kuring sareng ngabuktoskeun kasus kuring? Naha kuring peryogi ngetok kana data luar sapertos CRM sareng halaman wéb analytics alat pikeun netepkeun sareng lagu métrik kasuksésan kuring?

Marketing email mangrupikeun usaha anu berharga pikeun kaseueuran pemasar, tapi prosésna tiasa nangtang sareng nyéépkeun waktos. Konsultan atanapi agénsi pamasaran email tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan bari ngantepkeun anjeun ngagunakeun waktos pikeun ngoperasikeun aspek-aspek sanés tina bisnis.

Peryogi langkung ti ngan ukur wawasan? Agénsi anu museur kana email ogé tiasa nyayogikeun jasa pangrojong, ogé arah, anu diperyogikeun pikeun ngaluncurkeun sareng ngadukung program pamasaran email anu kuat; maca kumaha nyewa agénsi pamasaran email diajar leuwih.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.