Naon ari Analytics? Daptar Téhnologi Analisis Analytics

Depositphotos 19495177 s

Kadang-kadang urang kedah deui kana dasar sareng leres-leres mikirkeun téknologi ieu sareng kumaha aranjeunna bakal ngabantosan urang. Analytics dina tingkat paling dasar na nyaéta inpormasi hasil tina analisis sistematis data. Kami parantos ngabahas terminologi analitik mangtaun-taun ayeuna tapi kadang alus pikeun balik deui kana dasar.

Harti Analytics Marketing

Marketing analytics ngandung prosés sareng téknologi anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun meunteun kasuksésan prakarsa pamasaranna ku ngukur kinerja (upamana, blogging ngalawan média sosial lawan komunikasi saluran) ngagunakeun métrik bisnis anu penting, sapertos ROI, atribusi pamasaran sareng épéktipitas pamasaran umum. Kalayan kecap séjén, éta nyaritakeun kumaha program pamasaran anjeun leres-leres ngalakukeun. via Sas

Naon ari Analytics - Pidéo ti IBM

Salaku patalina sareng pamasaran online, Analytics web platform nyaéta sistem anu ngumpulkeun, agrégat sareng ngalaporkeun kana kagiatan datang ka situs online kami atanapi interaksi média sosial. Aya subset tina analytics yén pemasar kedah waspada sareng ngamangpaatkeun ti jaman ka jaman:

  • Analytics Paripolah - jalur anu dilakukeun ku pengunjung sareng kumaha aranjeunna berinteraksi sareng unggal halaman mangrupikeun data kritis pikeun ngartos kumaha situs anjeun tiasa dioptimalkeun pikeun ningkat Dursasana sareng konvérsi. Seueur teuing jalma ngan ukur ngarancang situs anu saé sareng hilap yén éta mangrupikeun gerbang pikeun ngalakukeun bisnis. Aya hiji ton élmu kagunaan usability sareng pangalaman anu tiasa dilarapkeun pikeun ningkatkeun nilai situs anjeun pikeun bisnis anjeun.
  • bisnis AKAL - atanapi BI analytics sentralkeun sagala aspek kinerja organisasi anjeun, ti pamasaran dugi ka operasi sareng akuntansi, pikeun kapamimpinan manula pikeun ngawas tingkah paripolah perusahaan. BI mangrupikeun pusat tina pangawasan sareng perencanaan kinerja organisasi ageung, ageung sareng perusahaan.
  • Analytics Konversi - konvérsi dina situs mangrupikeun kagiatan anu nilai. Anu paling jelas nyaéta mésér dina situs ecommerce. Nanging, upami situs anjeun ngamajukeun jasa, konvérsi tiasa mangrupikeun jumlah tamu anu daptar pikeun sidang gratis, démo, unduhan, wébinar atanapi kagiatan sanés anu parantos kabuktosan masihan nilai. Parobihan analytics sering ngalebetkeun uji coba unsur sahingga anjeun tiasa ngaoptimalkeun situs pikeun ngarobih langkung seueur pangunjung kana konsumén.
  • Analytics Intél Palanggan - Seueur perusahaan henteu aktip ngawaskeun naha pelangganna resep atanapi henteu halangan pikeun hubungan anu sampurna. Sistem anu ngamungkinkeun eupan balik palanggan ngalangkungan saluran sosial, survey sareng titik pendataan anu sanés tiasa nyayogikeun panilitian anu penting pikeun kumaha perusahaan ditanggap sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeunna.
  • Customer Lifecycle Analytics - pamahaman tahapan palanggan anjeun penting pikeun ningkatkeun ingetan palanggan, nyetir nilai palanggan, teras ngajantenkeun ngawujud masa depan ngalawan hubungan anu paling suksés anu anjeun gaduh. Sababaraha platform ngukur tahapan ogé sponsor otomasi pamasaran kami di Katuhu Dina Interaktif, pastikeun pikeun kéngingkeun démo sistemna.
  • Olahtalatah Analytics - automation pamasaran, email, ngalaporkeun koropak, SMS, telepon, sareng sistem olahtalatah sanés nawiskeun analytics pikeun nyayogikeun anjeun kagiatan per kampanye, kagiatan palanggan, sareng sering ngahiji sareng anu sanés analytics sistem pikeun ngabantosan ningkatkeun olahtalatah sareng dijalankeunnana kampanye anjeun.
  • Ngaduga Analitis - dumasarkeun kana kinerja masa lalu situs anjeun, platform ieu saleresna ngaramalkeun kabiasaan pengunjung anu bakal datang. Ramalan analytics platform sering nawiskeun modél dimana anjeun tiasa nyaluyukeun sareng ngaramal dampak parobihan éta kana kinerja situs anjeun. Salaku conto, kumaha upami anjeun motong gaji anjeun per klik satengah sareng ningkatkeun anggaran infographic anjeun?
  • Analytics nu-ayeuna - nyayogikeun wawasan kana kagiatan sareng kabiasaan pengunjung ayeuna dina situs anjeun dina waktos ayeuna. Langsung analytics tiasa disadap pikeun ngarobih tingkah laku pengunjung, ningkatkeun kamungkinan konvérsi, sareng nyayogikeun kasadaran menit-menit tanggapan-waktos situs anjeun.
  • jualan Analytics - Penjualan enablement mangrupikeun sektor téknologi anu tuwuh. Dasbor penjualan sapertos sponsor kami di Salesvue ngahijikeun langsung sareng Salesforce CRM anjeun sareng nyayogikeun manajemén penjualan ku sadayana detail anu diperyogikeun pikeun ningali sareng ngaramal kinerja penjualan. Sareng pikeun salesperson, sistem ieu ngabantosan aranjeunna pikeun ningkatkeun produktivitas, ngaoptimalkeun titik touch, sareng nutup transaksi anu langkung ageung langkung gancang.
  • Pilarian Analytics - backlinks mangrupikeun standar emas tina réngking dina Internét sareng pangkat ngadorong lalu lintas sareng konvérsi. Hasilna, alat anu ngabantosan anjeun pikeun ngawaskeun anjeun kecap konci mesin pencari, pesaing, sareng kumaha eusi anjeun réngking tiasa ngabantosan anjeun pikeun narik pengunjung anu anyar sareng ngawangun strategi kontén anu ngajalankeun bisnis. Pamilarian mayar analytics nyayogikeun anjeun kinerja keyword sareng métrik konversi janten anjeun tiasa nyetir biaya anjeun per timah sareng ningkatkeun penjualan.
  • Analytics sosial - sakumaha Internét parantos dikembangkeun, individu sareng perusahaan parantos ngawangun otoritas anu ngagaduhan aranjeunna nuturkeun anu berkembang. Sosial analytics tiasa ngukur otoritas éta, ngalacak réngking sosial anjeun, ngabantosan anjeun ngartos naha jalma nuturkeun anjeun sareng topik naon anu aranjeunna paling sering hubungan sareng anjeun. Ngabantosan anjeun ngagentoskeun sosial sareng wibawa sering nyababkeun ningkat kapercayaan di antara pemirsa atanapi komunitas anjeun - anu tiasa dianggo pikeun kamandang promosi anjeun atanapi bahkan ngadorong konvérsi langsung.

Tangtosna, sadaya sistem ieu tiasa nyayogikeun inpormasi seueur teuing sareng sering ngarah paralisis analisis. Éta hébat ningali analytics platform muka APIna sareng ngahijikeun kana pihak katilu sanés pikeun sacara otomatis ningkatkeun pangalaman pelanggan. Kritik pangageungna mah analytics platform nyaéta aranjeunna ngumpulkeun sareng ngalaporkeun data, tapi jarang nyatana nyarankeun. Platform tés konvérsi ngalakukeun ieu ogé - kuring miharep sésana ngalakukeunana! Salaku conto, kuring henteu ngarti kunaon analytics platform henteu nyayogikeun wawasan ngeunaan strategi kontén sareng nyayogikeun anjeun saran ngeunaan naon anu anjeun kedah nyerat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.