Naon kanyataan Augmented? Kumaha carana AR pikeun dikintunkeun kanggo Merek?

Kanyataan kanyataanana

Tina sudut pandang anu marketer, kuring leres-leres percanten kanyataan augmented gaduh langkung poténsial tibatan sareng kanyataan virtual. Sanaos kanyataan virtual bakal ngijinkeun urang pikeun ngalaman pangalaman anu sacara artifisial jieunan, kanyataanana anu ditambih bakal ningkat sareng berinteraksi sareng dunya anu ayeuna urang hirup. Kami parantos ngabagi sateuacan kumaha AR tiasa mangaruhan pamasaran, tapi kuring henteu percanten kami parantos sacara lengkep ngajelaskeun kanyataan anu ditambih sareng nyayogikeun conto.

Konci pikeun poténsi kalayan pamasaran nyaéta kamajuan téknologi smartphone. Kalayan rubakpita anu seueur, laju komputasi anu nandingan komputer méja ngan sababaraha taun ka pengker, sareng seueur mémori - alat smartphone muka panto pikeun panerapan adopsi sareng pamekaran. Nyatana, akhir akhir 2017, 30% pangguna telepon pinter nganggo aplikasi AR ... langkung ti 60 juta pangguna di Amérika Serikat waé

Naon kanyataan Augmented?

Augmented reality nyaéta téknologi digital anu nimpa téks, gambar atanapi pidéo tibatan objék fisik. Intina, AR nyayogikeun sadaya jinis inpormasi sapertos lokasi, pos, visual, audio sareng data akselerasi, sareng muka jalan pikeun eupan balik sacara real-time. AR nyayogikeun cara pikeun nyéépkeun jurang antara pangalaman fisik sareng digital, nguatkeun mérek pikeun langkung saé sareng konsuménna sareng ngajalankeun hasil bisnis nyata dina prosés.

Kumaha carana AR Dipasang kanggo Penjualan sareng Pemasaran?

Numutkeun laporan panganyarna ku Elmwood, téknologi simulasi sapertos VR sareng AR disetél nawiskeun nilai saharita utamina pikeun merek ritel sareng konsumén di dua daérah konci. Anu mimiti, aranjeunna bakal nambihan nilai dimana aranjeunna ningkatkeun pangalaman pelanggan ngeunaan produk éta sorangan. Salaku conto, ku ngajantenkeun inpormasi produk rumit sareng kontén penting anu sanés langkung narik ngalangkungan gamification, nyayogikeun langkah-demi-langkah, atanapi masihan dorongan paripolah, sapertos dina kasus taat pangobatan.

Bréh, téknologi ieu bakal angkat dimana aranjeunna tiasa ngabantosan mérek ngawartosan sareng ngarobih cara jalma ningali mérekna ku ngahasilkeun pangalaman anu beunghar, interaktif sareng narasi anu narik sateuacan mésér. Ieu tiasa kalebet ngajantenkeun bungkus saluran anyar pikeun papacangan, nganteurkeun celah antara balanja online sareng fisik, sareng ngahirupkeun iklan tradisional kalayan carita mérek anu kuat.

Kanyataan Augmented pikeun Marketing

Conto Pelengkap Kanyataan Augmented pikeun Penjualan sareng Pemasaran

Salah saurang pamimpin nyaéta IKEA. IKEA ngagaduhan aplikasi balanja anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nganapigasi caritaanana sareng mendakan produk anu anjeun ngaidentipikasi nalika browsing di bumi. Kalayan Tempat IKEA pikeun ios atanapi Android, aplikasi aranjeunna anu ngamungkinkeun pangguna ampir "nempatkeun" produk IKEA di rohangan anjeun.

Amazon parantos nuturkeun conto Témbong AR pikeun ios.

Conto sanés di pasar nyaéta fitur Yelp pikeun aranjeunna app mobile disebat Monocle. Upami anjeun ngaunduh aplikasi sareng muka langkung seueur ménu, anjeun bakal mendakan pilihan anu disebat Monocle. Buka Monocle sareng Yelp bakal ngamanpaatkeun lokasi geografis anjeun, posisi telepon anjeun, sareng kaméra anjeun pikeun overlay data na sacara visual ngalangkungan tampilan kaméra. Éta leres-leres asik - kuring reuwas aranjeunna henteu sering nyarioskeun hal éta.

Téma AMC nawarkeun a aplikasi mobile anu ngamungkinkeun anjeun nunjuk poster sareng nonton sawangan pilem.

Modiface ngaluncurkeun kaca spion interaktif pikeun toko ritel dimana pangguna tiasa niténan kumaha aranjeunna katingali kalayan makeup, rambut, atanapi suplai kulit dilarapkeun. Sephora parantos ngaleupaskeun téknologi na ngalangkungan aplikasi mobile.

Perusahaan tiasa nerapkeun aplikasi augmented reality nyalira nganggo ARKit pikeun Apple, ARCore pikeun Google, atawa Hololens pikeun Microsoft. Perusahaan ritel ogé tiasa ngamangpaatkeun Augment urang SDK.

Kanyataan Augmented: Baheula, Ayeuna, sareng Kahareup

Ieu tinjauan anu saé dina infographic, Naon Kanyataan Augmented, dirarancang ku Vexels.

Naon kanyataan Augmented?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.