Naha anjeun Kelor Blog?

bibit blog

Jalan balik (snicker) dina jaman mimiti nulis blog, kuring terang yén mairan dina blog anu sanés suksés pisan. Kaseueuran pertumbuhan di jaman ngora éta kusabab kuring ilubiung dina paguneman dina blog sanés.

Malah ku kamekaran blog kuring anu teras-terasan, kuring teras-terasan nyobian milarian sareng mendakan blog énggal anu nyerat kontén hébat dina daérah anu dipikaresep. Kuring ogé nyobian ngamajukeun aranjeunna dina tautan sapopoé kuring. Kalayan saratus juta blog di luar sana, aya seueur paguneman kanggo gabung.

Naon Seeding Blog?

Google jeung Technorati mangrupikeun sarana utami kuring pikeun milarian blog anu kuring henteu kantos nganjang sateuacanna. Anjeun tiasa nyéépkeun 5 atanapi 10 menit sadinten bibit blog sareng kakeunaan rébuan pembaca énggal. Seeding Blog ngan saukur nambihan kana koméntar tulisan blog sanés sareng mastikeun anjeun gaduh backlink anu saé dina inpormasi koméntarna kana blog anjeun. Entong mairan ngan ukur miceun tautan ka luar sana, sanaos - éta spamming. Tulis sababaraha salinan anu narik ati, pujian ka blogger, atanapi nyayogikeun sababaraha bukti upami anjeun henteu satuju sareng aranjeunna. Koméntarna langkung euyeub, beuki seueur perhatian anjeun bakal nampi.

Seeding Blog béda sareng Komén Spamming

Motivasi pikeun Seeding Blog beda sareng Komén Spamming. Koméntar Spamming mangrupikeun topi hideung SEM cara pikeun nyobaan milarian blog anu henteu dianggo nofollow sareng kéngingkeun peringkat anu langkung luhur ngalangkungan backlinks.

Seeding Blog:

  • Nambihan paguneman blog anu dimaksud. Sugan anjeun ngadukung tulisan ku eusi relatif tambahan atanapi ngabantah eusi anu aya. Jalan anu mana waé, éta eusi dihasilkeun ku pamaké yén blogger naon waé kedah ngaapresiasi.
  • Ngenalkeun anjeun ka blogger.
  • Anu langkung penting, ngenalkeun anjeun ka pemirsa blogger! Entong nganggap enteng sabaraha jalma maca blog JEUNG maca koméntarna.

nambah bibit blog kana kantong téhnik pamasaran anjeun pikeun ngawangun otoritas atanapi ningkatkeun kasadaran blog anjeun, produk, jasa atanapi perusahaan. Gawéna luar biasa ogé!

8 Komentar

  1. 1

    Pos unggulan Douglas. Kuring parantos nganggo téhnik ieu sacara éksténsif sareng tanpa gagal, éta tiasa dianggo! Kuring mendakan yén saleresna anjeun bahkan henteu kedah hariwang ngeunaan muterna tautan dina awak koméntar anjeun sadaya, kecuali upami ngalakukeun kitu iklan nilai signifikan pikeun paguneman. Upami naon anu anjeun carioskeun leres-leres iklan kana paguneman, tibatan ngan ukur komentar "kuring ogé", maka pengunjung sacara alami bakal kataji kana blog anjeun.

    Sajauh blog nofollow, sadayana blog abdi henteu nofollow sareng leres, aranjeunna narik seueur spammer. Nanging, fokus kana henteu blog nofollow henteu aya gunana pikeun aranjeunna anu badé ngawangun pertumbuhan organik. Dorongan peringkat minimal anu ditampi ngalangkungan tautan no nofollow dina koméntar blog tiasa diabaikan paling saé. Dimana mairan ngagaduhan hadiah saleresna nyaéta hubungan anu ngawangun sareng daya tarik alam anu didamelna. Anu sanés bakal langkung gancang ngaitkeun kana tulisan anjeun sacara organik upami anjeun henteu teras-terasan spam koméntarna kalayan tautan.

    Pos hébat! Anjeun gaduh pamiarsa énggal. 😉

  2. 2

    Salaku blogger anu anyar, kuring isin ngeunaan koméntar kana blog anu sanés. Pos anjeun ngajantenkeun kuring lempeng.

    Naon anu blog nofollow sareng kumaha kuring terang upami kuring ngagaduhan?

    hatur nuhun

    tagihan

  3. 3

    Nuhun Doug. Inpo ieu pohara ngabantosan kuring pikeun nyobaan ngabédakeun bibit blog vs spamming ka klien bisnis leutik kuring. Éta ogé parantos ngailhaman kuring pikeun masihan koméntar kana sababaraha blog deui! 🙂

  4. 4

    Kanggo sababaraha alesan anu ganjil, kuring henteu tiasa log asup Technorati, tapi éta mangrupikeun hal anu sanés.

    Naon anu anjeun nerangkeun damelna saé pikeun blog khusus individu atanapi industri. Pikeun blog perusahaan, metodeu anu sami henteu épéktip sabab blog perusahaan ditingali salaku cara promosi bisnis sareng sangsara hasilna.

    Kuring henteu acan ningali blog perusahaan anu tingkat saham atanapi koméntar luhur sacara rutin.

    • 5

      Upami blog perusahaan diatur ngeunaan ngajual produk, kuring satuju yén koméntar sesah didamel. Nanging, nalika blog ngagaduhan tujuan di luar penjualan, aya seueur kasempetan.

      https://blog.facebook.com/ - meunang puluhan rébu koméntar. Kuring sadar yén éta mangrupikeun platform sosial, sanaos… sareng panginten pengecualian kumargi aranjeunna gaduh milyaran konsumén 🙂
      http://www.lulu.com/blog/ - nalika eusina leres, anjeun bakal ningali sakedik kagiatan di dieu.

      • 6

        Hatur nuhun pikeun balesan anjeun.

        Kanggo blog perusahaan, sapertos anu parantos anjeun nyatakeun, blog kedah langkung fokus sareng henteu diwatesan pikeun nyolok produk atanapi jasa nyalira. Kuring parantos nyiptakeun kontén anu kualitas pikeun blog perusahaan urang sareng éta leres-leres ogé dina hal kunjungan tapi sanés dina jalan kagiatan pangguna.

        Kuring bakal tetep nyobian sareng hatur nuhun kanggo inpo anu manpaat.

  5. 7

    Nuhun Doug! Ieu mangrupakeun ide anu saé pikeun urang sadayana blogger. Kuring kantos nyebarkeun di blog kuring salaku hobi. Ayeuna, kuring mimiti ngiringan pengikut saprak mareuman Blogspot. Kuring kantos nyerat koméntar, tapi kuring henteu acan ngempelkeun tautan blog kuring.

    Hatur nuhun inpormasi na! http://www.nortoncreative.com/rubberchicken/

  6. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.