Naon Advokasi Brand? Kumaha Anjeun Ngokolakeunana?

pangacara merek

Nalika kuring ningali deui dina dasawarsa terakhir tina klién agénsi urang sorangan, seueur palanggan parantos sumping sareng ical anu urang patepung teu dihaja ngalangkungan usaha pamasaran inbound urang. Nanging, pondasi bisnis kami mangrupikeun pamasaran kecap-ti-mulut ti para nasabah anu kami ngahasilkeun hasil salami sababaraha taun. Nyatana, tilu usul anu ayeuna nuju urang kerjakeun aya hubunganana langsung sareng klien sateuacanna anu urang damel.

Éta henteu heran yén pangacara brand gaduh pangaruh 50% langkung seueur dina kaputusan mésér tibatan palanggan anu khas sareng 90% konsumén ngalaporkeun yén rekomendasi kecap-tina-mulut (WOM) ngabalukarkeun pangaruh tina kaputusan pameseran na. Nyatana, dina 20 dugi ka 50% tina sadaya kaputusan pameseran, Word-of-Mouth mangrupikeun pangaruh anu utama

Advokasi ngadorong $ 6 triliun tina pengeluaran konsumen taunan

Naon Advokasi Brand?

Dina pamasaran, a pangacara merek mangrupikeun jalma, pagawé, influencer, atanapi pelanggan anu nyarios langkung saé pikeun mérek atanapi produk, hasilna pesen kecap-ka-mulut (WOM) positip ngeunaan mérek kana jaringanna.

Naon Advokasi Pelanggan?

Pikeun ngadorong pembelaan merek, mérek nyoko kana budaya anu museur ka pelanggan, nyayogikeun pangalaman palanggan anu unggul. Hasil tina advokasi konsumén sanés ngan ukur kanaékan ingetan atanapi rata-rata nilai-nasabah, éta ngahasilkeun laba atas investasi nalika pelanggan janten pangacara brand.

Anu ngarugikeunana, tangtosna, nyaéta aya lolongkrang advokasi anu ageung dimana usaha henteu ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngaidentipikasi atanapi milari bantosan calon pangacara brand. Langkung sapalih sadaya perusahaan bahkan henteu terang saha anu nyokong merekna. JitBit parantos ngahijikeun infographic ieu, 15 Alesan Kunaon Advokat Merek mangrupikeun dasar tina Usaha Anjeun, Anu ngabagi sadaya in-and-beluk advokasi mérek sareng ngembangkeun program advokasi pelanggan anjeun nyalira.

Cara Ngokolakeun Kasadaran Merek

  1. Fokus kana hubungan - naon anu ngajantenkeun pelanggan murag asih sareng merk anjeun? Produk kualitas, layanan palanggan anu hadé, sareng pangalaman anu saluyu.
  2. Ngawula kalayan gancang - nalika mésér online, 71% tamu ngarepkeun bantosan dina 5 menit. Nyayogikeun bantosan nalika palanggan peryogi.
  3. Bagikeun kasuksésan - nguatkeun tanggapan positip sareng kasuksésan para pembela ayeuna - ulasan ulasan dina iklan, bagi hasil dina studi kasus, sareng sok sebatkeun palanggan anjeun.
  4. Ganjaran konsumén - nyayogikeun intip kana produk / jasa énggal, host acara khusus undangan khusus, ngirim tawaran eksklusif, nyiptakeun program kasatiaan, sareng nyayogikeun layanan VIP.
  5. Palanggan reuwas - héran konsumén satia nalika aranjeunna henteu ngarepkeun éta, sareng aranjeunna bakal nyarioskeun kejutan, sareng anu ngirim na. Éta tiasa nanaon da hatur nuhun catetan dugi ka pembaruan gratis.
  6. Pemberdayaan pembela - ngabela resep muji mérek karesepna. Bentuk pujian anu pangsaéna tiasa ditawarkeun nyaéta rujukan. Tawaran ngadukung insentif pikeun ngirim usaha énggal ku jalan anjeun.
  7. Émut kana acara-acara khusus - ngirim nasabah kartu atanapi kado dina tanggal khusus sapertos Natal atanapi ulang taunna mangrupikeun cara saderhana pikeun memperdalam hubungan pribadi sareng merk anjeun.
  8. Nyungkeun sareng nindak tanggapan - naroskeun ka konsumén pikeun eupan balik, sareng nindak. Pamakéna janten pangacara upami aranjeunna raoseun eupan balikna kadéngé sareng masukanana dihargaan.
  9. Nyarios hatur nuhun, bahkan ka tukang ngarogahala - ngakuan sareng hatur nuhun kana sadaya tanggapan, bahkan anu négatip. Upami palanggan anu henteu bahagia ngaraos dihargaan, aranjeunna bakal langkung lami.

Sareng tong hilap parios Jitbit! Sistem ticketing helpdesk aranjeunna maot saderhana, luar biasa kuat sareng butuh detik pikeun disiapkeun.

inféksi advokasi mérek

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.