Naon Hartosna "Marketing Kontéks"?

Depositphotos 33528303 m 2015

Salaku jalma anu parantos ngadamel karir tina eusi, komunikasi, sareng cariosan, kuring ngagaduhan tempat anu khusus dina haté pikeun peran "kontéks." Naon anu urang komunikasi-naha dina bisnis atanapi dina kahirupan pribadi urang - janten relevan pikeun pemirsa waé nalika aranjeunna ngartos kontéks pesen. Tanpa kontéks, hartosna leungit. Tanpa kontéks, pamiarsa bingung ngeunaan kunaon anjeun komunikasi sareng aranjeunna, naon anu aranjeunna kedah candak, sareng, pamustunganana, naha pesen anjeun aya hubunganana sareng aranjeunna.

Retargeting mangrupikeun conto klasik (sareng paling nyerang) tina gaffe kontéks bisnis. Dimana hal anu anjeun tingali dina jaman baheula tetep nuturkeun anjeun dugi ka ayeuna naha anjeun masih resep atanapi henteu. Ningali iklan kaos kaki nalika kuring ningali halaman wéb pikeun tujuan bisnis janten teu pas, janten teu kontéks. Tapi seueur kasalahan kontéks lumangsung dina paguneman — nalika hal anu anjeun carioskeun ngahasilkeun katingal kosong atanapi bingung, anjeun terang anjeun kedah nawiskeun langkung kontéks pikeun naon anu anjeun carioskeun atanapi naroskeun.

nu Oxford English Dictionary ngahartikeun kecap "kontéks" ku cara kieu:

Kaayaan anu ngabentuk tempat pikeun hiji kajadian, pernyataan, atanapi ideu, sareng dina hal éta tiasa lengkep ngarti sareng ditaksir: kaputusan nyandak dina kontéks tina rencanana motong dina pengeluaran

Bagéan tina hiji hal anu ditulis atanapi nyarios anu langsung miheulaan sareng turutan kecap atanapi petikan na netelakeun hartosna na: ngolah kecap kapangaruhan ku kontéks anu muncul kecap

Janten upami urang nerapkeun definisi kontéks kana prakték pamasaran, dimana "pamasaran" ngalibatkeun komunikasi pesen khusus ka pemirsa, maka para pemasar kedah merhatoskeun ati-ati kana naon anu sateuacan atanapi nuturkeun pangiriman pesen-pesen na. Sahenteuna upami aranjeunna hoyong pemirsa ngartos hartos atanapi patalina sareng naon anu aranjeunna komunikasi.

At Sitecore, urang parantos dugi ka nyatakeun yén pamasar sareng pamimpin digital ngan ukur tiasa sacara efektif ngatur pangalaman pelanggan nalika aranjeunna pamasaran dina kontéks kumaha konsumén parantos berinteraksi sareng mérekna. Seueur alur kerja otomatisasi pamasaran ngadamel upaya pamasaran kontéks (mis., Upami palanggan ngunduh kertas bodas, maka brosur diemail ka aranjeunna dua minggu ka hareup). Tapi masalahna sareng seueur platform otomatis pamasaran nyaéta aranjeunna ngan ukur ngémutan réaksi kana email. Aranjeunna henteu tumut kana naon anu tiasa dilakukeun ku pangguna saatos ngaunduh kertas bodas. Kumaha upami aranjeunna nyéépkeun jam dina halaman wéb? Atanapi tweet ngeunaan kertas bodas énjingna? Naha anjeun henteu badé nuturkeun deui langkung gancang tibatan dua minggu?

Pamasaran kontéks suksés peryogi langkung ti naon tiasa nawiskeun automation marketing. Kami yakin butuh téknologi anu ngamungkinkeun tilu fungsi:

  1. Kamampuh kumpulkeun intél kontékstual ngeunaan naon anu dilakukeun ku pemirsa, dimana waé ayana, saencan anjeun ngahontal aranjeunna. Kalayan kecap séjén, sakumaha nyatakeun OED, naon miheulaan petikan anjeun.
  2. Kamampuh ngatur eusi digital, atanapi jalan, nyalira. Sareng upami anjeun ngagaduhan seueur palanggan, anjeun hoyong pastikeun anjeun tiasa ngalakukeun ieu dina skala, gampang.
  3. Kamampuh nganteurkeun eusi éta dimana waé palanggan anjeun aya, dina alat naon waé, ku cara otomatis sahingga tindakan audién anu parantos ditangtoskeun sacara otomatis memicu pangiriman eusi. Sareng kajadian dina jangka waktos anu anjeun tangtukeun. Kalayan kecap séjén, anjeun dina kendali naon anu aranjeunna tingali sareng nalika aranjeunna ningali éta salami kecerdasan kontekstual anjeun ngeunaan pangalaman aranjeunna nyarios yén anjeun siap nganggo naon anu kedah anjeun kirimkeun.

Lumayan saderhana, leres pisan, tapi téknologi anu tiasa ngajantenkeunana langkung rumit. Kami parantos nyerat ngeunaan pamasaran kontéks dina buku énggal anu diterbitkeun, disebatnaKontéks Pamasaran Kanggo Dummies. ” Kami damel sareng Wiley Press (anu nyebarkeun buku "Kanggo Dummies" anu terkenal anu anjeun mendakan di toko buku) pikeun nyiptakeunana, sareng éta kalebet:

  • Kumaha konsumén digital parantos robih sareng naha ekspektasi merek na bakal robih
  • Kumaha pamasaran kontéks ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éta ekspektasi konsumén
  • Naon anu anjeun peryogikeun dina téknologi pamasaran pikeun nganteurkeun janji pamasaran kontéks

Aya deui, tapi éta mangrupikeun jalan konci. Kami arepkeun anjeun resep, sareng kuring parantos masihan kontéks cekap ngeunaan buku janten anjeun ningali nilaina dina ngaunduh. Barina ogé, jauh tina pamasar eusi ieu komunikasi tanpa kontéks. Hayu atuh terang naon anu anjeun mikirkeun buku dina koméntar di handap!

Unduh Marketing Kontéks pikeun Dummies

One comment

  1. 1

    Tulisan anu saé, Charlotte. Eusi ieu nyayogikeun ideu anu jelas ngeunaan naon kontéks pamasaran sareng kumaha nyandak pamasaran kontén ka tingkat salajengna. Pasti bakal nuturkeun tautan sareng ngabagi pangalaman kuring saatos maca buku ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.