Naon Drupal?

Drupal

Dupi anjeun ningali Drupal? Naha anjeun kantos nguping Drupal tapi henteu yakin naon anu tiasa dilakukeun pikeun anjeun? Naha ikon Drupal saé pisan anu anjeun hoyong janten bagian tina gerakan ieu?

Drupal mangrupikeun platform manajemén eusi sumber kabuka anu ngadukung jutaan halaman wéb sareng aplikasi. Éta diwangun, dianggo, sareng didukung ku komunitas jalma anu aktip sareng beragam di dunya.

Kuring nyarankeun sumber ieu pikeun ngamimitian diajar langkung seueur ngeunaan Drupal:

  • Pitunjuk Pamungkas Pikeun Drupal ™ - Pelatihan Tutorial Video Léngkah-Léngkah Anu Némbongkeun Anjeun Rahasia Trabasan Ngadamel Drupal ... Dina Dina 6 Jam, Sareng Tanpa Sakit Kepala!
  • video: Dries Buytaert, panyipta Drupal, ngumpulkeun sababaraha réspon pikeun ngabantosan ngajawab patarosan umur éta "Naon Drupal". Pidéo pondok ieu nyayogikeun sudut pandang sareng pandangan kumaha pamekar, desainer, éditor, sareng panyipta eusi ngadeukeutan Drupal. Video pondok ieu ti Dries Buytaert's keynote di DrupalCon Chicago, 7 Maret 2011.
  • buku: Ngagunakeun Drupal nyayogikeun conto palaksanaan pikeun rupa-rupa kasus panggunaan wéb, ti mimiti ngadamel situs marios produk dugi ka nyetél toko online. Conto ngamangpaatkeun seueur anu nyumbang modul komunitas Drupal parantos nyiptakeun.

Séri Drupal Podcast

  • nu Sora Drupal séri podcast nyayogikeun wawasan format pondok kana naon anu kajantenan di komunitas, téknologi naon anu dianggo, sareng kumaha modul berkembang.
  • nu Podcast Lullabot séri jero ngeunaan kumaha situs diimplementasikeun sareng Drupal sareng dimana jalma-jalma anu pikaresepeun museurkeun tanaga dina pamekaran modul sareng nyiptakeun halaman wéb anu saé.

Sejarah Drupal

Pariksa infographic hébat ieu dina sajarah Drupal ti Jasa Situs Wéb CMS:

Sejarah Drupal Infographic

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.