Naon Auténtikasi Email? Kumaha Pangaruh Deliverability?

naon auténtikasi email

Aya seueur kabodoan di luar sana ti para pemasar sareng ahli IT nalika ngeunaan email deliverability sareng panempatan koropak. Kaseueuran perusahaan ngan saukur yakin éta mangrupikeun prosés saderhana ku anjeun ngirim email ... sareng éta bakal dugi ka tempatna dimana. Éta henteu tiasa dianggo sapertos kitu - panyadia ladénan internét gaduh sababaraha pakakas anu aranjeunna gunakeun pikeun memverifikasi sumber email sareng ngesahkeun salaku sumber anu terpercaya sateuacan email éta kantos dikirimkeun ka koropak.

Kami parantos kagum kana pamutahiran pangiriman kami, panempatan koropak, sareng kinerja salajengna tina strategi email kami nyalira ti saprak digunakeun Panempatan koropak 250ok ngawaskeun, ngawaskeun daptar hideung sareng alat ngungkulan. Éta aya hubunganana sareng pamulangan anu langkung ningkat dina investasi program pamasaran email kami.

Naon Auténtikasi Email?

Auténtikasi email mangrupikeun prosés panyadia jasa internét (ISP) mastikeun email leres-leres ti pangirim anu leres. Éta negeskeun yén pesen email éta sorangan henteu acan dirobih, diretas atanapi ditempa dina perjalanan ti sumber ka anu nampi. Surélék anu henteu dioténtikasi bakal sering tungtungna dina folder spam panarima. Auténtikasi email ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun ngirimkeun surélék anjeun kana koropak tibatan folder sampah.

Mastikeun anjeun gaduh DKIM, DMARC jeung Rékaman SPF leres dikerahkan tiasa ningkatkeun pisan panempatan koropak anjeun - hasilna langsung dina langkung seueur usaha. Kalayan Gmail nyalira, éta tiasa janten bedana antara panempatan koropak 0% sareng panempatan koropak 100%!

Instiler parantos ngagabungkeun infographic ieu dina auténtikasi email - gampang pisan Eyang tiasa ngartos!

Instiller-Email-Authentication-FINAL-V3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.