Naon Exit Intent? Kumaha Ieu Dipaké Pikeun Ngaronjatkeun Rates Konversi?

Naon Maksud Kaluar? Kumaha Ieu Ningkatkeun Rates Konversi?

Salaku bisnis, anjeun parantos nyéépkeun waktos, usaha, sareng artos pikeun ngarancang situs wéb atanapi situs e-commerce anu saé. Ampir unggal bisnis sareng pemasar sami kerja keras pikeun nampi pangunjung énggal ka situsna… aranjeunna ngahasilkeun halaman produk anu saé, halaman badarat, eusi, jsb. Pangunjung anjeun sumping sabab panginten anjeun ngagaduhan jawaban, produk, atanapi jasa anu anjeun pilari. pikeun.

Seueur teuing, sanaos, sémah éta sumping sareng maca sadayana anu tiasa… teras ngantunkeun halaman atanapi situs anjeun. Ieu katelah an Kaluar dina analytics. Nu datang henteu ngan ngaleungit tina situs anjeun, sanaos… aranjeunna sering masihan petunjuk yén aranjeunna kaluar. Ieu katelah kaluar hajat.

Naon Exit Intent?

Nalika sémah dina halaman anjeun mutuskeun angkat, sababaraha hal anu kajantenan:

  • tuju – Kursor beurit maranéhna ngaléngkah ka luhur kaca ka arah bar alamat dina browser.
  • laju – Kursor beuritna tiasa ngagancangkeun ka arah bar alamat dina browser.
  • sikep – Kursor beuritna henteu ngalih ka handap halaman deui sareng aranjeunna ngeureunkeun ngagulung.

Ahli optimasi konvérsi ngaidentipikasi tren ieu sareng nyerat kode saderhana kana halaman anu ningali kursor beurit sareng tiasa ngaduga iraha sémah badé kaluar. Nalika paripolah niat kaluar diidentifikasi, aranjeunna ngamimitian pop-up kaluar… usaha anu terakhir pikeun kalibet sareng sémah.

Pop-up niat kaluar mangrupikeun alat anu luar biasa sareng parantos kabuktosan efektif pikeun:

  • Nyayogikeun a kode diskon pikeun nganjang tetep dina sési sareng ngadamel beuli.
  • Ngamajukeun hiji upcoming acara atawa tawaran sarta boga nganjang ngadaptar pikeun eta.
  • Menta hiji Alamat email pikeun ngajalankeun papacangan liwat buletin atanapi perjalanan otomatisasi email.

Kumaha Éféktif Dupi Exit Intent Pop-Up?

Numutkeun sababaraha sumber, bisnis tiasa ngaharepkeun paningkatan 3% dugi ka 300% dina papacangan berkat optimasi tingkat konversi anu gunana ieu (Cro) alat. Sahenteuna, naha henteu nyobian kalibet sareng sémah anu anjeun terang badé angkat? Sigana mah euweuh-brainer pikeun kuring! Dina panilitian anu nyababkeun infografis di handap ieu, Visme mendakan 5 kaunggulan Exit Pop-up:

  1. Éta leres-leres mujarab pikeun narik sémah anu ngantunkeun situs anjeun.
  2. Aranjeunna kirang intrusive ti pop-up nu muncul salila interaksi nganjang urang jeung situs anjeun.
  3. Aranjeunna nyadiakeun panggero-to-aksi anu jelas sareng bebas gangguan (nya čta).
  4. Éta tiasa nguatkeun proposisi nilai anjeun anu anjeun parantos ngabéjaan ka sémah.
  5. Éta rélatif bébas résiko… teu aya anu rugi!

Dina infographic, Pituduh Visual pikeun Kaluar Pop-Up: Kumaha Ngaronjatkeun Laju Konversi anjeun ku 25% Sapeuting, Visme nyadiakeun anatomi a suksés kaluar hajat pop-up, kumaha eta kudu muncul, kalakuanana, jeung diteundeun kaluar. Aranjeunna nawiskeun pituduh ieu:

  • Nengetan desain.
  • Poles nepi salinan anjeun.
  • Pastikeun yén éta sacara kontekstual relevan sareng eusi halaman.
  • Tawarkeun cara pikeun kaluar atanapi nutup popup.
  • Entong ngaganggu… anjeun henteu kedah nunjukkeun éta unggal sési.
  • Tambihkeun kasaksian atanapi ulasan pikeun ngadukung proposisi nilai anjeun.
  • Robah sareng uji format anu béda.

Pikeun salah sahiji urang Shopify klien, situs pikeun meuli dresses online, urang ngalaksanakeun hiji kaluar hajat pop-up ngagunakeun Klaviyo kalawan tawaran diskon panarima bakal nampa nalika aranjeunna ngalanggan milis maranéhna. Kami ogé ngalebetkeun palanggan kana perjalanan wilujeng sumping leutik anu ngenalkeun aranjeunna kana merek, produk, ogé kumaha nuturkeun merek dina média sosial. Kami nampi kira-kira 3% pangunjung pikeun ngadaptar, sareng 30% tina éta parantos ngagunakeun kode diskon pikeun ngagaleuh…

Upami anjeun hoyong ningali sababaraha conto tambahan tina pop-up hajat kaluar, ieu mangrupikeun tulisan anu ngajelaskeun sababaraha gaya, nawaran, sareng saran ngeunaan nyiptakeun:

Exit Intent Pop-Up Conto

kaluar hajat popups

6 Komentar

  1. 1

    Kuring heran kumaha aranjeunna dipaténkeun hal anu aya sahanteuna ti 2008 (aranjeunna diadegkeun 2010). Ieu ti 18 Séptémber 2008: http://www.warriorforum.com/main-internet-marketing-discussion-forum/13369-how-do-you-make-unblockable-exit-popup.html – tina postingan ngeunaan popups kaluar-hajat: “… Pangdeukeutna anjeun bisa meunangkeun nyaeta dimana kursor beurit datang anjeun pindah deukeut luhureun layar… jadi Anjeun nuju asumsina maranéhna rék klik tombol nutup. Ieu pop-up kaluar abdi unblockable: Aksi PopUp: Perhatian-nyeepkeun Unblockable PopUps Nalika Datang anjeun Ninggalkeun Kaca…”.

    Salaku tambahan, aya potongan kode ieu ti 27 April 2012 anu nerapkeun téknologi 'kaluar-maksud' dina kira-kira 5 baris kode, sadia pikeun umum: http://stackoverflow.com/questions/10357744/how-can-i-detect-a-mouse-leaving-a-page-by-moving-up-to-the-address-bar

    Tanggal filing paténna nyaéta 25 Oktober 2012. Tanggal prioritas nurutkeun Google nyaéta 30 Apr 2012 (http://www.google.com/patents/US20130290117)

    Rujukan sejen tina quicksprout: http://www.quicksprout.com/forum/topic/bounce-exchange-alternative/ pos: "Dina 2010 ScreenPopper.com dijieun dina tonggong mini van dina 1.5 taun perjalanan jalan panjang sabudeureun nagara sabab kuring teu bisa manggihan naon Abdi peryogi. Henteu aya kompetisi, dina waktos éta hiji-hijina tawaran nyaéta dominasi popup anu kaku teuing sareng sesah dipasangna ". Ieu 2 taun sateuacan 'patén' diajukeun.

    Pikeun nyimpulkeun Bounce Exchange tiasa gaduh produk anu saé tapi aranjeunna henteu nyiptakeunana sareng aranjeunna henteu ngagaduhan hak dina "téknologi". Kuring heran kumaha pengacara paténna henteu mendakan naon anu kuring tiasa mendakan dina sakitar 5 menit sareng Google. Sareng kuring sanés pengacara. Ngan batur anu henteu resep aranjeunna nyobian ngamonopoli naon anu sanés milikna. Aranjeunna nyandak $ 3000- $ 5000 pikeun éta sareng henteu hoyong solusi anu langkung mirah (naha sanés anjeun peryogi "patén"?)

    • 2

      Kuring henteu maca patén anu saleresna tapi kuring bakal nyarios yén patén sanés hartosna anjeun nimukeun hiji hal. Anjeun tiasa ningkatkeun strategi sareng patén perbaikan éta.

      • 3

        Hai @douglaskarr: disqus - Kuring maca dua paragraf 1st tina patén sareng abstrakna (dina tautan di luhur) sareng klaim utama patén nyaéta téknologi 'kaluar-maksud'. Aranjeunna ngaku yén aranjeunna nimukeun pelacak beurit pikeun tujuan ieu. Tautan anu kuring bawa nunjukkeun yén aranjeunna henteu nyiptakeunana. Éta anu salah kana pamanggih kuring. Sareng éta ngaganggu kuring sabab kuring mikiran ngadamel skrip kaluar-maksud sorangan, atanapi nganggo salah sahiji seueur alternatif anu siap-siap (kuring ningali sahenteuna 15 alternatif…). Lamun patén Bounce Exchange urang bakal dipaké ku maranéhna pikeun meungpeuk, un-rightfully, kompetisi eta sabenerna bisa menyakiti sakabeh situs web ayeuna nu make alternatif mirah séjén; sareng jalma sapertos kuring anu badé dianggo. Ayeuna kuring ningali tulisan anjeun, kuring gaduh pikiran ka-2. Taya kasempetan kuring baris méakkeun rébuan dollar sabulan pikeun éta. Sareng upami aranjeunna henteu pantes patén éta, aranjeunna masih tiasa ngajantenkeun kuring seueur masalah upami kuring ngalakukeunana nyalira, atanapi nganggo batur.
        Akhir-akhir ieu kuring ningali popup sapertos kitu dimana-mana. Tanpa popups kaluar-maksud urang bakal kudu balik deui ka popups leuwih bangor - pop-unders, timely pop-overs, entry-popups, jsb

  2. 4

    Janten, katingalina Retyp, jalma-jalma tukangeun Optin Monster ngagugat Bounce Exchange pikeun patén ieu. Tapi kuring teu cukup versed dina hal hukum ngartos lamun éta netep, sarta lamun kitu, naon hasilna ...? Inpormasi langkung seueur dina tautan ieu:

    https://www.docketalarm.com/cases/Florida_Southern_District_Court/9–14-cv-80299/RETYP_LLC_v._Bounce_Exchange_Inc./28/

    http://news.priorsmart.com/retyp-v-bounce-exchange-l9Zx/

    https://search.rpxcorp.com/lit/flsdce-436983-retyp-v-bounce-exchange

    Pasti bakal saé terang naon anu aya di dieu. Sigana mah patén anu konyol pisan sareng kuring hoyong ningali ieu sayogi di tempat sanés….

  3. 6

    Produk atanapi jasa anu dijual BounceX (sareng BounceX / Yieldify mangrupikeun jasa lengkep sareng produk) biasana ngagaduhan sababaraha unsur. Seringna teu mungkin pikeun ngapaténkeun sadayana prosés, janten anjeun biasana ngajagi inti (dina hal ieu algo) sabab éta bagian anu paling penting. Kuring yakin aya hiji patén kaluar aya pikeun nyieun hiji gambar, popping nepi hiji gambar dina ramatloka jsb nu maranéhna teu boga sarta téhnisna infringing on.

    Perlu dicatet yén Yieldify (terdakwa dina kasus éta) ngagaleuh patén-patén ti pihak katilu sareng ayeuna nuju ngagugat BounceX. Upami anjeun gaduh artos pikeun ngudag pesaing maka aya sakedik résiko - upami anjeun kaleungitan kasus anjeun dina posisi anu sami anjeun ayeuna (dikurangan artos) sedengkeun upami anjeun meunang maka anjeun nembé ngukir sapotong pasar. bagikeun pikeun diri.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.