Naon Google RankBrain?

google rankbrain 1

Kontéks, maksud, sareng bahasa alami atanapi sadayana panghambat tina pamundut kecap konci saderhana. Bahasa henteu gampang dipikaharti, janten upami anjeun tiasa ngamimitian nyimpen pola biantara sareng kalebet spidol kontekstual pikeun milarian prediksi, anjeun tiasa ningkatkeun akurasi hasil. Google ngamangpaatkeun kecerdasan buatan (AI) pikeun ngalakukeun éta

Naon Google RankBrain?

RankBrain mangrupikeun kamajuan téknologi pamilarian Google ngalebetkeun pamrosésan basa alami sareng kecerdasan buatan pikeun ningkatkeun akurasi hasil teangan. Numutkeun ka Greg Corrado, saurang élmuwan panalitian senior sareng Google, RankBrain ayeuna mangrupikeun salah sahiji ti 3 faktor pamilarian anu paling mangaruhan. Pangujian nunjukkeun yén RankBrain prediksi langkung seueur hasil search engine anu langkung akurat 80% waktos dibandingkeun sareng insinyur Google anu ngaduga hasilna paling akurat 70% waktos.

Jack Clark ti Bloomberg dijelaskeun kumaha RankBrain jalan:

RankBrain ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun nyisipkeun seueur basa tulisan kana éntitas matématika - disebut vektor - anu tiasa dipikaharti ku komputer. Upami RankBrain ningali kecap atanapi frasa anu teu biasa, mesin tiasa nebak naon kecap atanapi frasa anu tiasa ngagaduhan hartos anu sami sareng nyaring hasilna saluyu, ngajantenkeun langkung épéktip dina nanganan pamundut pamilarian anu henteu acan sateuacan-ditingali .

Digital Marketing Philippines ngahijikeun infographic ieu sareng Top 8 Fakta Penting Ngeunaan Google RankBrain:

  1. RankBrain diajar offline sareng hasilna diuji sareng kabuktosan, teras online
  2. RankBrain ngajadikeun langkung akurat prediksi tibatan mesin pencari
  3. RankBrain nyaéta moal PageRank, anu lalaunan luntur salaku faktor
  4. RankBrain gagang sakitar 15% tina pamundut milarian harian Google
  5. RankBrain ngarobih kecap anu aya hubunganana kana vektor
  6. Pamakean RankBrain Kacerdasan Jieunan sempit
  7. Microsoft Bing nganggo AI kalayan mesin pembelajaran na namina RankNet
  8. RankBrain bersaing sareng Facebook urang milarian semantik

Naon Google RankBrain

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.