Naon IP Warming?

Email: Naon IP Warming?

Lamun perusahaan anu ngirim ratusan rébu tina surelek per pangiriman, anjeun tiasa ngajalankeun kana sababaraha isu signifikan kalawan panyadia ladenan internét routing sakabéh surelek Anjeun kana folder junk. ESPs mindeng ngajamin yén maranéhna ngirim surelek tur mindeng ngobrol ngeunaan tinggi maranéhna ongkos kiriman, tapi éta saleresna kalebet ngirimkeun email kana folder junk. Dina raraga leres tingali anjeun pangiriman koropak, anjeun kedah nganggo platform pihak katilu sapertos mitra kami di 250ok.

Unggal sérver anu ngirim email gaduh alamat IP anu pakait sareng éta, sareng ISP ngajaga diréktori alamat IP ieu sareng sabaraha keluhan bouncing sareng spam anu aranjeunna tampi ti pangguna na dina email anu dikirim ti alamat IP éta. Teu ilahar pikeun sababaraha ISP kéngingkeun sababaraha keluhan sareng langsung maréntahkeun sadaya email salajengna ka folder sampah tibatan koropak.

Migrasi ka Panyayogi Layanan Email Anyar

Sedengkeun daptar palanggan anjeun tiasa 100% palanggan email anu sah anu milih, atanapi milih dua kali, kana email pamasaran anjeun ... hijrah ka panyadia layanan email anu anyar sareng ngirim ka sadaya daptar anjeun tiasa ngeja kiamat. Sababaraha keluhan langsung tiasa alamat IP anjeun ditandaan sareng teu aya anu nampi email anjeun dina koropak-koropakna.

Salaku prakték pangsaéna, nalika pangirim ageung hijrah ka panyadia layanan email anu énggal, disarankeun alamat IP janten haneuteun. Nyaéta, anjeun ngajaga panyadia layanan email anu aya bari ningkatkeun jumlah pesen anu anjeun kirimkeun ngalangkungan jasa énggal ... dugi ka ngawangun reputasi kanggo alamat IP énggal. Kana waktosna, anjeun tiasa migrasi sadaya olahtalatah anjeun tapi anjeun henteu pernah hoyong ngalakukeun éta dina hiji waktos.

Email Marketing: Naon IP Warming?

Sami sapertos pemanasan diwangun ku paningkatan sacara bertahap dina inténsitas aktivitas fisik pikeun haneutkeun otot sareng ngirangan résiko cilaka, pemanasan IP mangrupikeun prosés nambihan sistematis tina jilid kampanye unggal minggu dina alamat IP énggal. Ngalakukeunana bakal ngabantosan dina ngawangun reputasi ngirim positip sareng Panyedia Layanan Internét (ISP).

Smart IP pamanasan: The First Stride tina Surelek Deliverability

IP pemanasan Infographic

Infographic ieu ti Uplers ngahartikeun sareng ngagambarkeun prakték anu pangsaéna pikeun pemanasan alamat IP anjeun sareng panyadia ladénan email énggal, ngalangkungan 5 léngkah konci:

  1. Pastikeun anjeun nuturkeun sadaya prakték pangiriman email anu hadé sateuacan ngirim email anu munggaran pikeun pemanasan IP.
  2. IP khusus anjeun kedah ngagaduhan catetan pointer anu disetél dina DNS tibalik anjeun (Domain Name System).
  3. Bagikeun palanggan email dumasar kana papacangan sareng email anjeun anu sateuacana.
  4. Konci pikeun pemanasan IP anu suksés laun ningkatkeun jumlah email anu anjeun kirim.
  5. Ngalaksanakeun kabersihan pasca kirim.

Éta ogé nunjuk kaluar sababaraha iwal ku panyadia ladenan Internet husus (ISP):

  • Yahoo, AOL, sareng Gmail nampilkeun sababaraha masalah anu ageung ku ngabagi email kana bohlam diskrit, sahingga nyangsang pangiriman email. Bakal meunang ngumbar sakali anjeun ngirim sababaraha surelek sareng metrics positif.
  • Reureuh normal di AOL, Microsoft, sareng Comcast. Reureuh ieu atanapi 421 mantul bakal nyobian deui salami 72 jam. Lamun teu bisa dikirimkeun sanggeus waktu éta, maranéhna bakal bounce salaku 5XX jeung catetan mumbul bakal disimpen jadi 421 kasalahan. Sakali reputasi anjeun berkembang, moal aya anu nyangsang deui.

naon email ip warming infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.