4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Saleresna, Marketing Automation mangrupikeun alat sareng solusi anu kuat dina Generasi Diterangkeun sareng kéngingkeun calon prospek kumargi média sosial katingali ku rupa-rupa bisnis. Sareng B2B cara épéktip pikeun kalibet kana bisnis éta ngalangkungan e-mail. Analytics ogé nyayogikeun motivasi anu hébat pikeun ningali kumaha anjeun tumuh sareng janten épéktip atanapi henteu. Sareng kuring qoute, "Éta langkung épéktip pikeun ngagaduhan strategi pamasaran saimbang anu tiasa dianggo dina akuisisi sareng ingetan bari ningkatkeun nilai hubungan sareng palanggan." Ieu leres pisan. Ingetan kedah janten tujuan. Tulisan sapertos anu ngabantosan.

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.