Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Naon ari Martech?

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring pernah aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para profesional bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya.

Mimiti, tangtosna, éta MarTech nyaeta portmanteau ngeunaan pamasaran sareng téknologi. Abdi sono kasempetan anu saé pikeun muncul istilah ... Kuring ngagunakeun MarketingTech mangtaun-taun sateuacan ngajantenkeun deui situs abdi saatos MarTech diadopsi industri-lega.

Kuring henteu yakin saha anu leres-leres nyerat istilah éta, tapi kuring hormat pisan ka Scott Brinker anu leres-leres konci dina nyandak istilah mainstream. Témbal langkung pinter tibatan kuring ... anjeunna ngantunkeun hiji serat sareng kuring ngantepkeun seueur.

Harti Martech

Martech dilarapkeun ka inisiatif utama, usaha, sareng alat-alat anu ngagunakeun téknologi pikeun ngahontal tujuan sareng tujuan pamasaran. 

Témbal Brinker

Ieu video anu saé ti réréncangan abdi di Unsur Katilu anu nyayogikeun pedaran pidéo anu ringkes sareng saderhana ngeunaan What Is Martech:

Pikeun nyayogikeun tinjauan, abdi hoyong ngalebetkeun paniténan kuring dina:

MarTech: Kapungkur

Urang sering mikirkeun MarTech dinten ieu salaku solusi berbasis Internét. Kuring bakal ngajawab yén téknologi pamasaran nyalira sateuacanna istilah ayeuna. Dina awal taun 2000an, kuring ngabantosan bisnis sapertos New York Times sareng Toronto Globe and Mail ngawangun gudang data ukuranana-terabyte ngagunakeun sajumlah ekstrak, transformasi, sareng beban (ETL) pakakas. Kami ngagabungkeun data transaksional, data demografi, data geografis, sareng sajumlah sumber sanésna sareng ngamangpaatkeun sistem ieu pikeun pamundut, ngirim, ngalacak, sareng ngukur pariwara publikasi, pelacakan telepon, sareng kampanye surat langsung.

Pikeun nyebarkeun, kuring damel di Koran geuwat saatos aranjeunna ngalih tina cetakan timbel anu dicetak kana piring anu diaktipkeun sacara kimia anu kesanna kabakar kana éta lampu anu nganggo lampu sareng négatip anu mimiti, teras LED sareng kaca spion komputerisasi. Kuring saleresna sakola di sakola-sakola éta (dina Mountain View) sareng ngalereskeun peralatan éta. Prosés tina desain pikeun nyetak éta sadayana digital ... sareng kami mangrupikeun sababaraha perusahaan anu mimiti ngalih kana serat pikeun mindahkeun file halaman anu masif (anu masih dua kali résolusi monitor anu luhur ayeuna). Kaluaran kami masih dikirimkeun ka layar… teras teras kana mesin cetak.

Alat-alat ieu luar biasa canggih sareng téknologi urang aya dina ujung perdarahan. Alat-alat ieu sanés basis awan atanapi SaaS dina waktos éta ... tapi kuring leres-leres ngagarap sababaraha versi basis wéb anu mimiti pikeun sistem éta ogé, ngahijikeun data GIS pikeun lapisan data rumah tangga sareng ngawangun kampanye. Kami ngalih tina mindahkeun data satelit kana jaringan fisik, kana serat intranet, kana internét. Dasawarsa ka pengker, sareng sadayana sistem sareng téknologi anu kuring damel ayeuna dumasar kana awan sareng nampung wéb, email, iklan, sareng téknologi pamasaran seluler pikeun komunikasi sareng balaréa.

Naon anu urang kakurangan deui pikeun ngalih ka awan sareng solusi éta nyaéta panyimpenan, bandwidth, memori, sareng kakuatan komputasi anu terjangkau. Kalayan biaya peluncuran server sareng bandwidth na skyrocketing, Software salaku Service hiji (SaaS) lahir… urang henteu kantos ningali deui! Tangtosna, konsumén henteu acan ngadopsi lengkep wéb, email, sareng sélulér waktos éta ... janten kaluaran kami dikirim ngalangkungan média siaran, sareng cetak, sareng surat langsung. Aranjeunna malah dibagi sareng dipersonalisasi.

Kuring pernah lungguh dina wawancara eksekutif dimana anjeunna nyatakeun, "Kami dasarna mendakan pamasaran digital ..." sareng kuring seuri seuri. Strategi anu urang nyebarkeun ayeuna parantos skala sareng janten langkung saderhana tibatan kuring téknologi ngora, tapi hayu urang jelas yén prosés, pola, sareng prakték nyebarkeun pamasaran canggih kajantenan mangtaun-taun sateuacan perusahaan ngagaduhan aksés kana Internét. Sababaraha urang (enya, kuring…) aya di dinya nalika urang ngerjakeun kampanye ngalangkungan mainframe… atanapi muka jandela server tina workstation urang. Kanggo anjeun anu anom… anu dasarna nyaéta awan ngajalankeun di jero perusahaan anjeun dimana terminal / workstation anjeun mangrupikeun peramban sareng sadaya kakuatan panyimpenan sareng komputasi aya dina sérver.

MarTech: Ayeuna

Perusahaan-perusahaan bentang manajemén hubungan customer, perkara reklameu, manajemén acara, pamasaran eusi, manajemén pangalaman pangguna, sosial media marketing, manajemén reputasi, marketing email, pamasaran mobile (wéb, aplikasi, sareng SMS), otomatisasi pamasaran, manajemén data pamasaran, data ageung, analytics, ecommerce, hubungan masyarakat, enablement jualan, sarta pamasaran milarian. Pangalaman anyar sareng munculna téknologi sapertos kanyataan anu ditambuh, realitas virtual, réalitas campuran, kecerdasan buatan, pamrosésan basa alam, sareng anu sanésna anu mendakan jalan kana platform anu aya sareng énggal.

Kuring henteu weruh kumaha témbalna tetep nuturkeun éta, tapi anjeunna parantos ngalacak pertumbuhan pesat industri ieu langkung ti dasawarsa ... sareng ayeuna Bentang MarTech ngagaduhan langkung ti 8,000 perusahaan di jerona.

Bentang MarTech

bentang martech 2020 martech5000 slide

Sedengkeun Scott ngabagi bentang dumasarkeun kana tanggung jawab pamasaran, garisna kabur rada ngeunaan platform sareng naon kamampuan inti na. Pemasar ngarakit sareng ngahijikeun platform ieu sakumaha diperyogikeun pikeun ngawangun, ngaéksekusi, sareng ngukur kampanye pamasaran pikeun akuisisi, upsell, sareng ingetan konsumén. Kumpulan platform sareng integrasi ieu dikenal salaku MarTech tumpukan.

Naon Éta MarTech Stack?

MarTech tumpukan mangrupikeun kumpulan sistem sareng platform anu dianggo pemasar pikeun nalungtik, nyusun strategi, ngaéksekusi, ngaoptimalkeun sareng ngukur prosés pamasaranna sapanjang perjalanan mésér prospék sareng ngalangkungan siklus hirup pelanggan.

Douglas Karr

A Martech Stack sering ngalebetkeun platform SaaS anu dilisensikeun sareng integrasi proprietari berbasis awan pikeun ngajadikeun otomatis data anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun sagala anu diperyogikeun pikeun ngadukung usaha pamasaran perusahaan. Kiwari, seuseueurna perusahaan MarTech Stacks seueur anu dipikahoyong, perusahaan nyéépkeun seueur waktos dina pangwangunan pikeun integrasi sareng personalia tetep ngawangun sareng nyebarkeun kampanye pamasaranna.

MarTech ngalegaan Cicih Marketing

Kami ogé ngakuan yén unggal interaksi sareng prospek atanapi pelanggan mangaruhan usaha pamasaran urang. Naha éta pelanggan anu ngawadul dina média sosial, gangguan jasa, atanapi masalah milari inpormasi… dina dunya média sosial, pangalaman palanggan ayeuna mangrupikeun faktor anu nyababkeun pangaruh usaha pamasaran urang sareng reputasi urang sacara umum. Kusabab ieu, MarTech ngembangna ngalangkungan usaha pamasaran sareng ayeuna ngagabungkeun data palanggan, penjualan, akuntansi, sareng data panggunaan pikeun sababaraha ngaran.

Perusahaan perusahaan sapertos Salesforce, Adobe, Oracle, SAP, sareng Microsoft anu ngawangun potongan-potongan dina rohangan MarTech nampi perusahaan dina waktos anu gancang, ngahijikeunana, sareng nyobian ngawangun platform anu tiasa ngalayanan palangganna ti mimiti dugi ka akhir. Éta pabalatak. Ngahijikeun sababaraha awan di Salesforce, contona, peryogi mitra Salesforce ngalaman anu parantos ngalakukeun éta pikeun puluhan perusahaan. Migrasi, nerapkeun, sareng ngahijikeun sistem éta tiasa mangbulan-bulan ... atanapi bahkan mangtaun-taun. Tujuan tina panyadia SaaS nyaéta pikeun terus numuhkeun hubunganana sareng palanggan sareng masihan solusi anu langkung saé.

Kumaha pangaruhna ka pamasar?

Pikeun ngungkit MarTech, pamasar ayeuna sering tumpang tindih tina kreatip, analitis, sareng téknologi pikeun nungkulan watesan sareng tantangan anu diperyogikeun ku seueur platform téknologi pamasaran. Misalna, hiji pamasar email kedah paduli kana infrastruktur domain pikeun verifikasi pangiriman, kabersihan data pikeun daptar email, bakat kréatip pikeun ngawangun potongan komunikasi anu luar biasa, kaparigelan nulis naskah pikeun ngembangkeun kontén anu ngadorong palanggan pikeun tindakan, kaparigelan analitik pikeun alih basa clickthrough sareng konversi data, sareng… coding anu nyayogikeun pangalaman anu tetep dina seueur email palanggan sareng jinis alat. Yikes… éta cukup bakat anu diperyogikeun ... sareng éta ngan ukur email.

Pemasar ayeuna kedah janten sumberdaya, kréatip, nyaman sareng parobihan, sareng ngartos kumaha nafsirkeun data sacara akurat. Aranjeunna kedah ati-ati pisan kana umpan balik palanggan, masalah layanan palanggan, pesaingna, sareng input ti tim penjualanna. Tanpa salah sahiji pilar ieu, aranjeunna sigana bakal dianggo dina kaayaan anu rugi. Atanapi, aranjeunna kedah ngandelkeun sumberdaya luar anu tiasa ngabantosan aranjeunna. Éta janten bisnis anu lumayan pikeun kuring dina dasawarsa ka tukang!

Kumaha Éta Pangaruh Marketing?

MarTech dinten ieu dikintunkeun pikeun ngempelkeun data, ngembangkeun pamirsa target, komunikasi sareng konsumén, ngarencanakeun sareng ngadistribusikaeun kontén, ngaidentipikasi sareng ngutamakeun lead, ngawaskeun reputasi hiji merk, sareng ngalacak pendapatan sareng terlibat sareng kampanye di unggal medium sareng kanal ... kalebet saluran pamasaran tradisional. Sareng nalika sababaraha saluran cetak tradisional tiasa ngalebetkeun kode QR atanapi tautan anu tiasa dilacak, sababaraha saluran tradisional sapertos papan reklame janten pinuh didigitalkeun sareng diintegrasikeun.

Abdi resep nyatakeun yén pamasaran dinten ieu jauh langkung canggih tibatan sababaraha dasawarsa ka pengker ... nyayogikeun olahtalatah anu pas sareng relevan anu ditampi ku konsumén sareng bisnis. Abdi ngabohong. Pamasaran dinten ieu umumna batal tina empati ka konsumén jeung usaha keur bombarded ku pesen. Nalika kuring linggih di dieu, kuring gaduh 4,000 email anu teu acan kabaca sareng kuring nuju langganan tina puluhan daptar anu kuring pilih tanpa ijin kuring unggal dinten.

Sedengkeun pembelajaran mesin sareng kecerdasan jieunan ngabantosan urang pikeun langkung segmen sareng ngahususkeun pesen kami, perusahaan nyebarkeun solusi ieu, ngumpulkeun ratusan titik data anu henteu dipikanyaho ku konsumen, sareng - tibatan nyetél pesen-pesen na - anu bombarding aranjeunna pesen deui.

Sigana pamasaran digital langkung mirah nyaéta, langkung seueur pemasar SPAM tina omong kosong tina target audiénna atanapi iklan moyok di unggal saluran anu tiasa dipendakan pikeun pencét prospekna dimana waé bola panonna ngumbara.

MarTech: Kahareup

Gagabah MarTech urang catching up ku bisnis, sanajan. Konsumén nungtut langkung seueur privasi, nganonaktifkeun bewara, ngalaporkeun SPAM langkung giat, nyebarkeun alamat email samentawis sareng sekundér. Kami ningali panyungsi mimiti meungpeuk cookies, ngalacak ngalacak parangkat seluler, sareng platform muka ijin data na ngarah konsumen tiasa langkung ngontrol data anu ditangkep sareng dianggo ngalawan aranjeunna.

Ironisna, kuring ningali sababaraha saluran pamasaran tradisional balik deui. Kolega kuring anu ngajalankeun CRM canggih sareng platform pamasaran ningali langkung seueur pertumbuhan sareng tingkat réspon anu langkung saé kalayan program surat langsung ka nyetak. Nalika kotak surat fisik anjeun langkung mahal pikeun didaptarkeun, teu aya 4,000 potongan SPAM di jerona!

Inovasi dina téknologi pamasaran digital skyrocketing sabab kerangka sareng téknologi ngajantenkeun langkung gampang ngawangun, ngahijikeun, sareng ngatur platform. Nalika kuring nyanghareupan nyéépkeun rébuan dolar sabulan dina panyadia email pikeun publikasi kuring, kuring ngagaduhan cekap pangetahuan sareng kaahlian anu kuring sareng babaturan nembé ngawangun mesin email urang sorangan. Hargana sababaraha dolar sabulan. Kuring yakin ieu tahap salajengna tina MarTech.

Platform tanpa kode sareng no-code nuju ningkat ayeuna, ngamungkinkeun para pangembang sanés ngawangun sareng skala solusi nyalira tanpa nyerat garis kode. Sakaligus, platform pamasaran énggal muncul unggal dinten kalayan fitur sareng kamampuan anu ngaleungitkeun platform anu hargana puluhan rébu dolar deui pikeun diterapkeun. Abdi ditiup ku sistem asuhan e-commerce sapertos Klaviyo, Moosend, sarta Omnisend, salaku conto. Kuring tiasa ngahijikeun sareng ngawangun perjalanan anu rumit anu ngadorong pertumbuhan dua digit ka klien kuring dina hiji dinten. Upami kuring damel sareng sistem perusahaan, éta bakal dibutuhkeun mangtaun-taun.

Nyukcruk palanggan bakal nangtang, tapi solusi pangalaman pelanggan sapertos kitu Jebbit anu nyayogikeun, pangalaman mandiri anu indah pikeun pembeli pikeun nganapigasi jalur nyalira sareng ngajalankeun diri kana konversi ... sadayana ku cookie pihak-katilu anu tiasa disimpen sareng dilacak. Perang cookies cookies ti pihak katilu kedahna nyayogikeun piksel Facebook (éta anu kuring percanten alesan aslina nyaéta naha Google muragkeunana) janten Facebook moal tiasa ngalacak saha waé sareng mareuman Facebook. Éta tiasa ngirangan target Facebook anu canggih… sareng tiasa ningkatkeun pangsa pasar Google.

Kecerdasan jieunan sareng platform analitik luhur anu ngabantosan pikeun masihan langkung seueur wawasan ngeunaan usaha pamasaran omni-kanal sareng pangaruhna dina perjalanan mésér sacara umum. Éta warta anu saé pikeun perusahaan anu masih ngorondangkeun tujuan dimana méakkeun usaha pangageungna pikeun ngagaleuh palanggan anyar.

Abdi sanés futuris, tapi kuring yakin yén sistem sistem kami langkung pinter sareng langkung otomatis yén urang tiasa nerapkeun tugas anu tiasa diulang deui, yén ahli pamasaran tiasa nyéépkeun waktos dimana aranjeunna paling dipeunteun - dina ngembangkeun pangalaman anu kreatif sareng inovatif éta ngajalankeun papacangan sareng masihan nilai ka prospek sareng konsumén. Kuring miharep éta nyayogikeun kuring sareng kamampuan ieu:

  • Attribution - Kamampuh ngartos kumaha unggal pamasaran sareng penjualan penjualan anu kuring damel mangaruhan kana ingetan pelanggan, nilai pelanggan, sareng akuisisi.
  • Data Real-Time - Kamampuh pikeun niténan kagiatan sacara real-time tibatan ngantosan jam atanapi dinten kanggo ngarakit laporan anu pas pikeun ningali sareng ngaoptimalkeun usaha pamasaran klien kuring.
  • Tampilan 360-Gelar - Kamampuh ningali unggal interaksi sareng prospek atanapi pelanggan pikeun ngalayanan aranjeunna langkung saé, komunikasi sareng aranjeunna, ngartos aranjeunna, sareng masihan nilai pikeun aranjeunna.
  • Omni-Saluran - Kamampuh nyarios sareng palanggan dina médium atanapi saluran anu aranjeunna hoyong dikomunikasikan tina sistem anu kuring tiasa dianggo sacara gampang.
  • intelijen - Kamampuh ngalih ngalangkungan bias kuring sorangan salaku pamasar sareng ngagaduhan sistem anu bagéan, ngahususkeun, sareng ngajalankeun pesen anu pas dina waktos anu pas ka tempat anu pas pikeun konsumén kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Abdi hoyong ngadangukeun émutan sareng eupan balik anjeun ngeunaan Martech: Past, Present, sareng Future. Naha kuring dipaku atanapi kuring jauh? Gumantung kana ukuran bisnis anjeun, sophistication, sareng sumber daya anu sayogi, kuring yakin persépsi anjeun tiasa jauh pisan sareng kuring. Kuring badé ngerjakeun tulisan ieu unggal bulan atanapi langkung pikeun tetep mutahir ... Mugi-mugi éta ngabantosan industri anu luar biasa ieu!

Upami anjeun hoyong tetep sareng Martech, punten langganan buletin sareng podcast kuring! Anjeun nimu formulir sareng tautan dina footer pikeun duanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.