Pamasaran Mobile: Ngajalankeun Penjualan Anjeun Kalayan 5 Stratégi ieu

pamasaran mobile

Dina akhir taun ieu, langkung ti 80% déwasa Amérika bakal ngagaduhan smartphone. Alat mobile ngadominasi bentang B2B sareng B2C sareng panggunaanna ngadominasi pamasaran. Sagala hal anu urang lakukeun ayeuna ngagaduhan komponén sélulér anu kedah urang lebetkeun kana strategi pemasaran urang.

Naon Mobile Marketing

Pamasaran sélulér mangrupikeun pamasaran atanapi nganggo alat sélulér, sapertos telepon pinter. Pamasaran sélulér tiasa nyayogikeun nasabah waktos sareng lokasi anu sénsitip, dipersonalisasi, sareng inpormasi dioptimalkeun viewport anu ngamajukeun barang, jasa sareng ideu.

Téknologi pamasaran mobile kaasup olahtalatah téks (SMS), browsing seluler, email sélulér, pamayaran seluler, iklan seluler, commerce seluler, téknologi klik-to-panggero, sareng aplikasi mobile. Pamasaran sosial ogé mendominasi lanskap pamasaran mobile.

Upami anjeun henteu dievaluasi anjeun pamasaran mobile strategi, Eliv8 parantos ngembangkeun infographic anu saderhana sareng kuat ieu dimana anjeun tiasa (sareng kedah) ngajalankeun penjualan kalayan usaha pamasaran seluler anjeun:

  • Jantenkeun nelepon saderhana - Tina aplikasi klik-to-panggero ka nelepon link dioptimalkeun.
  • Tawaran Cék-Di - Anggo Yelp, Facebook, Foursquare (Swarm) pikeun ngahijikeun tawaran pikeun jalma-jalma anu parios sareng satia kana lokasi ritel anjeun.
  • Kampanye Téks sareng SMS - Henteu aya anu langkung pas sareng épéktip pikeun ngalaksanakeun palanggan ... 8 kali langkung épéktip tibatan email nalika strategi SMS anjeun dioptimalkeun.
  • Koropak Bobo - Langkung sapalih sadaya email parantos dibaca (sareng dihapus) dina alat sélulér. Mastikeun anjeun email responsif kana hapé alat anu kedah.
  • Mobile-Mimiti - Ngadopsi strategi mimitina sélulér. Ampir satengah sadaya jalma teu dipikaresep deui kana situs anjeun upami éta henteu tiasa dianggo dina alat sélulér.

Aranjeunna parantos nyayogikeun data pangrojong anu hadé sareng naséhat pikeun ngabantosan anjeun ngalaksanakeun strategi pamasaran seluler ieu:

Tip Pamasaran Mobile anu Ngajalankeun Penjualan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.