Naon ari Advertising Asli?

iklan pituin

Sakumaha didefinisikeun ku FTC, iklan pituin téh nipu upami aya salah gambaran matérial atanapi bahkan upami aya ngaleungitkeun inpormasi éta sigana bakal nyasabkeun konsumén nimpah alesan dina kaayaan. Éta pernyataan subyektif, sareng kuring henteu yakin kuring hoyong ngabela diri ngalawan kakuatan pamaréntah.

Naon ari Advertising Asli?

Komisi Perdagangan Federal ngahartikeun iklan pituin sakumaha eusi naon waé anu ngagaduhan kamiripan sareng berita, tulisan fitur, ulasan produk, hiburan, sareng bahan sanés anu ngurilingan éta online. Periklanan Asli FTC: Pitunjuk pikeun Usaha

Taun kamari, Lord & Taylor mayar 50 pangaruh fashion online pikeun ngeposkeun gambar Instagram nyalira nganggo baju paisley anu sami tina koleksi anyar. Nanging, aranjeunna gagal ngungkabkeun anu aranjeunna kagungan dibikeun masing-masing mangaruhan baju éta, ogé rébuan dolar, salaku imbalan pikeun dukungannana. Unggal palanggaran henteuna panyingkepan éta tiasa nyababkeun hukuman sipil dugi ka $ 16,000!

Langkung sapertilu penerbit média digital henteu patuh kana aturan FTC anu ngatur iklan pituin halaman wéb sareng kontén anu disponsoran, numutkeun diajar dileupaskeun minggu ieu ku MediaRadar.

Naha Panyingkepan Kritikal

Pengungkapan iklan pituin mangrupikeun hukum di Amérika Serikat sareng di seueur nagara sanés. Tapi panyingkepan hubungan sareng mérek sanés ngan ukur masalah hukum, éta mangrupikeun kapercayaan. Seueur teuing pemasar yakin yén panyingkepan tiasa mangaruhan tingkat konvérsi, tapi urang henteu nyaksian ieu pisan. Pamiarsa urang parantos aya sareng kami salami dasawarsa sareng percanten yén, upami kuring nyebarkeun rekomendasi produk, éta kuring ngalakukeun éta sareng reputasi kuring.

Transparansi sareng konsumén penting pisan, sareng potongan promosi henteu kedah nyarankeun atanapi nunjukkeun ka konsumén yén éta téh nanaon lian ti iklan. Upami panyingkepan diperyogikeun pikeun nyegah tipu daya, panyingkepanana kedah jelas sareng éta pasti nonjol. Adam SolomonMichelman & Robinson

Abdi henteu bakal risiko résiko kuring. Nyatana, kuring dipénta ampir unggal dintenna pikeun nyebarkeun tulisan sareng dibayar ka backlink sareng kuring ditolak. Kadang-kadang, agénsi bahkan gaduh kawani pikeun nyungkeun kuring ngeposkeun hal tanpa aya panyingkepan. Kuring nyeratna deui sareng naroskeun ka aranjeunna naha aranjeunna yakin ngalanggar peraturan féderal henteu kunanaon ... sareng aranjeunna ngaleungit sareng henteu pernah némbalan.

Tumuwuhna Periklanan Asli

Kolega Chad Pollitt nembé nerbitkeun 2017 Bentang Téknologi Periklanan Asli sareng éta mangrupikeun prestasi, ngalangkungan sadaya saluran sareng téknologi anu dipangaruhan sareng keuna ku iklan asli.
bentang téknologi iklan pituin

Numutkeun laporan anu nembe diterbitkeun ku MediaRadar, Pamingpin sareng Pangajaran dina Iklan Asli, adopsi sareng paménta pikeun iklan pituin pisan luhur kalayan rata-rata 610 pangiklan énggal nganggo solusi kontén khusus unggal bulan.

Laporan Tren Periklanan Asli MediaRadar

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.