Naon Omni-Channel? Kumaha Impacting Retail dina Musim Liburan ieu?

ritel omnichannel

Genep taun ka pengker, tantangan pangbadagna pamasaran online nyaéta kamampuan ngahijikeun, ngajajar, teras ngendalikeun olahtalatah sapanjang unggal kanal. Nalika saluran anyar mecenghul sareng ningkat dina popularitas, pemasar nambihan langkung seueur batch sareng langkung seueur ledakan kana jadwal produksiana. Hasilna (anu masih biasa), mangrupikeun tumpukan pariwara sareng seratan penjualan anu didorong ku unggal tikoro prospek. Backlash dituluykeun - ku konsumén kesel unsubscribe na nyumput ti parusahaan aranjeunna sakali deui ti senang pikeun bisnis.

Hanjakalna, asal tina istilah éta sadayana hartosna sadayana ... sareng éta kumaha pemasar sering ngubaran saluran. Kuring miharep kami bakal nyerat istilah anu langkung saé, sapertos pamasaran saluran anu terkoordinasi atanapi progresif. Otomatisasi ngalangkungan saluran sering nanganan sababaraha koordinasi ieu, tapi urang sering ogé henteu ngaoptimalkeun komunikasi éta ogé.

Naon Omni-Channel?

Omnichannel, anu ogé dieja omni-channel, ngarujuk kana masing-masing pangalaman anu aya hubungan sareng palanggan anu dipasihkeun. Dina pamasaran, omni-channel nyaéta ngarujuk kana pangalaman pamasaran anu ngahijina dina medium (aka saluran). Daripada palanggan nuju dibom di sedeng, pangalaman na dipersonalisasi sareng saimbang dimana dipiharep ku panangan. Janten komérsial televisi tiasa nyababkeun jalma kana URL dina situs anu konsumén tiasa ngalaksanakeun topikna, atanapi panginten ngadaptarkeun peringatan sélulér atanapi email anu ngalangkungan papacangan. Pangalamanana kedah duanana lancar sareng progresif, tibatan repetitive sareng bangor.

Pangalaman ritel atanapi balanja Omnichannel tingal kana interaksi anu saleresna antara toko sareng alat digital, inpormasi nasabah anu dibagi antara paripolah online sareng interaksi sareng pangecér lokal, sareng - tangtosna - harga, pangiriman, sareng akurasi saham antara toko sareng interfaces digital. Nalika sadayana jalan lancar, éta bakal ngabalukarkeun pangalaman balanja anu langkung ageung. Éta nyababkeun penjualan anu langkung ageung sareng penjualan salajengna dina waktos payun per pelanggan. Nyatana, pembeli omnichannel gaduh 30% nilai hirupna langkung luhur tibatan anu balanja nganggo ngan ukur hiji saluran.

Salaku pembeli janten langkung saluran-agnostik, sareng langkung omnichannel dina perjalanan pelangganna, pangecér anu ngalangkungan sareng nohonan paménta aranjeunna sadar yén pangpangna dina usum balanja liburan ieu. Éta henteu deui ngeunaan bata sareng mortir vs. e-commerce. Pangecér anu suksés dinten ieu terang yén aranjeunna kedah ngajantenkeun perjalanan pelanggan pangalaman anu lancar di sadaya saluran sareng sadaya alat supados konsumen henteu ngaraos kedah milih. Stuart Lasarus, VP Penjualan kanggo Amérika Kalér, Signal

Infographic Ieu chock pinuh ku statistik pihak kahiji sareng pihak katilu ngeunaan naon anu diarepkeun ku pembeli omnichannel sareng kumaha saluran digital ngagaduhan pangaruh kana pameseran di toko. Éta kalebet statistik tina mérek sapertos Amazon, Michael Kors, sareng Warby Parker pikeun nunjukkeun kumaha aranjeunna tumpuk ngalawan persaingan, sareng ngajajah tantangan konci anu disanghareupan ayeuna. Sababaraha sorotan:

  • 64% pembeli online nyebatkeun kagancangan pengiriman salaku kaputusan pamésan anu penting
  • 90% pembeli di toko parantos nganjang kana halaman wéb sareng teras badé mésér kadua atanapi katilu online
  • Ngan 36% konsumén bakal didatangan toko upami henteu inpormasi inventaris sayogi online

Eceran sareng Dagang Omni-Saluran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.