Naon Pemasaran Pay-Per-Click? Statistik Konci Kalebet!

Naon Pay Per Click Marketing?

Patarosan anu kuring masih naroskeun ku pamilik usaha anu déwasa nyaéta naha atanapi henteu aranjeunna kedah ngalakukeun pamasaran bayar-per-klik (PPC) atanapi henteu. Sanés sanés anu sanés atanapi henteu. PPC nawiskeun kasempetan anu saé pikeun nyorong iklan di payuneun pamiarsa dina milarian, sosial, sareng halaman wéb anu anjeun tiasa henteu biasana ngahontal ngalangkungan metode organik.

Naon Pay Per Click Marketing?

PPC mangrupikeun metode iklan online dimana pangiklan mayar biaya unggal iklanna diklik. Kusabab éta meryogikeun pangguna pikeun leres-leres ngalakukeun tindakan, cara iklan ieu cukup populér. Pemasar tiasa mendakan kasempetan PPC ngalangkungan mesin pencari, média sosial, sareng seueur jaringan iklan. Beda sareng iklan tradisional anu ditagihkeun CPM (biaya per rébu tayangan), PPC ngeusi BPK (biaya per klik). CTR (laju klik-liwat) mangrupikeun perséntase sabaraha kali pangguna pencét versus ningali iklan PPC.

Douglas Karr, Martech Zone

Naha anjeun kedah ngalakukeun PPC? Nya, kuring nyarankeun nyarankeun yayasan perpustakaan eusi jeung website sareng sadaya bél sareng peluit sateuacan anjeun ngamimitian nyéépkeun seueur artos dina iklan. Pangecualian, tangtosna, nyaéta upami anjeun henteu yakin naon kontén anu saleresna bakal ngahasilkeun konvérsi. Nguji kombinasi kecap konci sareng salinan iklan di PPC tiasa ngahémat anjeun sajumlah artos sareng waktos anu dianggo dina pamasaran kontén upami anjeun henteu yakin.

Kuring umumna mamatahan klien pikeun kéngingkeun situs dasar, perpustakaan eusi, sababaraha halaman badarat anu saé, sareng program email ... teras anggo PPC kanggo nambihan strategi pemasaran digital anjeun sacara umum. Kana waktosna, anjeun tiasa ngawangun lead organik anjeun sareng nganggo PPC sakedik nalika anjeun peryogi leadna.

Infographic ieu ti SERPwatch.io, Nagara Pay-Per-Click 2019, nawiskeun seueur inpormasi ngeunaan industri PPC, kumaha bagéanna, sareng kaasup gunung fakta anu aya hubunganana.

Statistik PPC konci pikeun 2019

  • Taun kamari, Belanja iklan pencarian Google naék 23%, belanja iklan balanja naék 32%, sareng belanja iklan téks naék ku 15%.
  • kira-kira 45% usaha leutik aktip investasi di PPC pikeun numuwuhkeun operasina.
  • Numutkeun kana panilitian Google, iklan milarian tiasa naekeun kasadaran mérek ku 80%.
  • Iklan anu disponsoran dugi ka 2 ti 3 kali klik dina halaman mimiti Google.
  • Kampanye tampilan Google ngahontal langkung ti 90% pangguna Internét sacara global.
  • Ngagumkeun, 65% sadaya konsumén pencét ngaliwatan tautan kana ku produk anu tangtu.
  • Hasil pamilarian anu dibayar hasilna rata-rata 1.5 kali tina tingkat konvérsi tina hasil teangan organik.
  • Dina 2017, alat nu bagerak ngahasilkeun 55% tina klik iklan pamilarian Google.
  • 70% pamilarian sélulér nelepon bisnis langsung ti Google Search.
  • nu laju klik-tayang rata-rata dina jaringan pamilarian 3.17%. Rata CTR pikeun hasilna dibayar luhur nyaéta 8%!

Pastikeun pikeun parios sakabéh infographic di handap pikeun langkung ti 80 statistik sanés!

Naon Pemasaran Pay-Per-Click?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.