Naon Programmatic Direct Display Advertising?

tampilan programmatic

Kami parantos ngabagi naon iklan programmatic nyaéta sareng diwawancara manajer pamasaran produk senior Adobe pikeun Advertising Solutions, Pete Kluge. Sareng kami parantos ngajelaskeun waktos-waktos nawar, prosés anu digunakeun ku sistem programmatis pikeun kéngingkeun rohangan iklan via jaringan iklan.

Inventarisasi iklan henteu ngan ukur aya di jaringan iklan. Aya ogé sababaraha platform dimana pangiklan tiasa mésér iklan langsung dina situs kami. Beda konci antara platform iklan kami sareng jaringan iklan nyaéta kami henteu ngagaduhan fitur panawaran real-time dimana sistem tiasa negosiasi biaya per klik. Sabalikna, urang bakal gaduh tingkat anu parantos ditangtoskeun yén klien ogé bakal satuju.

Naon ari éta hartosna? Nya, data tina infographic ieu ti AdReady nunjukkeun yén tawaran sacara real-time ngahasilkeun biaya anu langkung handap 76%. Nanging, éta sanés hartosna éta kasempetan anu langkung saé. Iklan tampilan langsung tiasa ngarah kana tingkat konvérsi anu langkung luhur kusabab panempatan premium - pamustunganana nyayogikeun kampanye anu langkung suksés.

Infographic di handap ieu ngalangkungan anjeun kumaha anjeun tiasa ngamangpaatkeun sistem iklan programmatis anjeun ku nawar sacara real-time pikeun ngaoptimalkeun iklan tampilan langsung programmatic anjeun.

iklan tampilan langsung programmatic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.