Naon Panawaran Waktu Nyata (RTB)?

waktos penawaran

Dina duanana pamilarian mayar, tampilan sareng iklan seluler, aya seueur inventaris kanggo mésér kesan. Dina urutan kéngingkeun hasil anu padet, anjeun kedah nyobian ngagaleuh ratusan atanapi bahkan rébuan kombinasi kecap konci dina pamilarian anu dibayar. Upami anjeun ngalakukeun iklan tampilan atanapi iklan seluler, inventaris tiasa sumebar di antara ratusan atanapi rébuan situs atanapi aplikasi.

Naon Panawaran Waktu Nyata?

Pikeun ngawas sareng nawar sacara manual dina tempat anu anjeun hoyong iklankeun moal mungkin. Pikeun ngubaran ieu, pamilarian anu dibayar sareng bursa iklan nganggo panawaran real-time (RTB). Kalayan Panawaran real-time, pamasar netepkeun kendala iklanna sareng anggaranna, sareng sistem negosiasi pikeun masing-masing panempatan dina lelang real-time anu kajadian ampir langsung.

RTB tiasa efisien sareng bahaya. Upami anjeun sanés pangguna anu berpengalaman, anjeun moal nyetél watesan dina pameseran iklan anjeun sareng kaleungitan anggaran anjeun ku iklan dina kombinasi kecap konci anu henteu épéktip atanapi dina situs anu henteu relevan. Beres ogé, sanaos, épisiénsi sareng épéktipitas RTB jauh langkung ageung tibatan campur tangan manual.

Kumaha Panawaran Real-Time Canggih?

Platform Data Big anu tiasa nimba sareng ngarobih jutaan rékaman sareng real-time - kalebet data konvérsi - ngabantosan mayunan RTB saluareun ngan ukur ngirangan biaya nawar sareng ningkatkeun tingkat klik-téng. Ku analisa data konvérsi sacara real-time, personas pangunjung, komo parilaku lintas-alat, platform RTB bahkan tiasa leres-leres ngaramal panempatan iklan anu pas, dina waktos anu pas, di payuneun jalma anu leres, dina alat anu leres.

Kami nyarioskeun ngeunaan kamampuan nawar real-time di Iklan Programmatic dina podcast anyar kami sareng Pete Kluge. Pastikeun ngupingkeun podcast - éta mangrupikeun paguneman anu saé.

Dangukeun Wawancara kami ngeunaan Pete Kluge tina Adobe

Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Panawaran Real-Time

Ieu tinjauan lengkep ngeunaan Panawaran Real-Time dina infographic.

Panawaran Waktos Nyata

Pidéo ti MediaMath.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.