Sadayana Anu Anjeun Kedah Perhatoskeun ngeunaan Retargeting sareng Remarketing!

Naon Retargeting?

Naha anjeun nyaho yén ngan ukur 2% pengunjung anu ngagaleuh nalika aranjeunna kadatangan toko online pikeun anu munggaran? Kanyataanna, 92% tina pamakéna bahkan henteu ngarencanakeun ngagaleuh nalika nganjang ka toko online pikeun pertama kalina. Sareng sapertilu konsumén anu badé mésér, ninggali karanjang balanja.

Tingali deui kabiasaan mésér anjeun nyalira sacara online sareng anjeun bakal sering mendakan anjeun ngotéktak sareng ningali produk online, tapi teras tinggaleun pikeun ningali pesaing, ngantosan gajih, atanapi ngan ukur ngarobih anjeun. Kitu cenah, pikeun kapentingan unggal perusahaan pikeun ngudag anjeun saatos anjeun nganjang kana situs sabab anjeun nunjukkeun kabiasaan anu nunjukkeun yén anjeun resep kana produk atanapi jasa na. Ngudag éta katelah retargeting… atanapi kadang pemasaran ulang.

Harti Retargeting

Sistem iklan sapertos Facebook sareng Google Adwords nyayogikeun skrip ka anjeun pikeun nempatkeun dina halaman wéb anjeun. Nalika pangunjung nganjang kana situs anjeun, skrip bakal ngaunduh cookie ka pangotéktip lokalna sareng pikselna dimuat anu ngirimkeun data kana platform iklan. Ayeuna, dimana waé jalma éta ngalangkungan wéb anu sistem iklan sami diterapkeun, iklan tiasa ditingalikeun pikeun ngusahakeun ngingetan aranjeunna ngeunaan produk atanapi situs anu aranjeunna pilari.

Anjeun paling dipikaresep merhatoskeun ieu nalika anjeun balanja online. Anjeun ningali sapasang sapatu bot anu saé dina situs teras angkat. Tapi pas anjeun angkat, anjeun ningali iklan kanggo sapatu bot dina Facebook, Instagram, sareng publikasi sanésna online. Éta hartosna situs e-commerce parantos nyebarkeun kampanye retargeting. Retargeting pangunjung anu aya ngagaduhan pangasilan anu langkung luhur tibatan nyobian kéngingkeun pangunjung anu anyar, janten mérek nganggo téknik sepanjang waktos. Kanyataanna, iklan retarget nyaéta 76% langkung kamungkinan kéngingkeun klik dina Facebook tibatan kampanye iklan normal. 

Sareng sanés ngan ukur situs e-commerce konsumén anu tiasa nyebarkeun kampanye retargeting. Malah B2B sareng perusahaan jasa sering nyebarkeun retargeting nalika pangunjung badarat dina halaman badarat kampanye. Deui, aranjeunna parantos nunjukkeun resep kana produk atanapi jasa ... janten épéktip pikeun ngudag aranjeunna.

Kampanye retargeting sareng pemasaran ulang tiasa lega atanapi khusus pikeun kagiatan anu tangtu.

  • Datang anu sumping dina situs atanapi halaman tiasa ditarét deui. Ieu retargeting dumasar-piksel sareng ngan saukur nembongkeun iklan nalika ngotéktak wéb.
  • Datang anu ngamimitian prosés konvérsi ku ngadaptar atanapi ninggali karanjang balanja. Ieu retargeting dumasar-daptar sareng tiasa nerapkeun iklan tampilan anu dipersonalisasi ogé pesen sélulér sareng email sabab saleresna anjeun gaduh idéntitas prospek.

Retargeting vs. Remarketing

Sedengkeun istilah-istilahna sering dianggo ditukeurkeun, retargeting lolobana dianggo pikeun ngajelaskeun iklan dumasar piksel sareng remarketing sering digunakeun pikeun ngajelaskeun usaha dumasar kana daptar pikeun kalibet deui konsumén sareng usaha. Kampanye karanjang balanja anu ditilar sering ngahasilkeun tingkat konvérsi pangluhurna sareng pangunjung kana investasi pamasaran.

Naon Retargeting Paripolah?

Retargeting dasar nyaéta ngan saukur ngadorong iklan ka saha waé anu nganjang ka halaman khusus situs, atanapi ninggali prosés pamariksaan dina situs anjeun. Nanging, sistem modéren saleresna tiasa niténan paripolah individu nalika ngotéktak wéb. Inpormasi demografi, geografis, sareng tingkah paripolahna tiasa nempatkeun iklan anu dipersonalisasi sareng tepat waktos pikeun ningkatkeun kamungkinan konvérsi sareng ngirangan biaya iklan umum.

Strategi Retargeting

Iva Krasteva di Digital Marketing Jobs, situs Inggris pikeun milarian padamelan pamasaran digital, wincikan jinis-jinis strategi retargeting dina tulisanna anu anyar, 99 Statistik Retargeting Pikeun Nembongkeun Pentingna Pikeun Pamasar!

  1. Email Retargeting
    • Jenis ieu diadopsi 26.1% waktos. 
    • Ieu tiasa dianggo ku nyiptakeun kampanye email dimana saha waé anu ngintun email anjeun ayeuna bakal mimiti ningali iklan anjeun. Anjeun tiasa daptar email khusus pikeun sasaran pemirsa khusus sareng ngabimbing aranjeunna kana naon anu paling dipikaresep ku aranjeunna dina halaman wéb. 
    • Ieu dilakukeun ku kode retargeting kana HTML atanapi tanda tangan surélék anjeun. 
  2. Situs sareng Retargeting Dinamis
    • Jenis ieu diadopsi seuseueurna waktos dina laju 87.9%.
    • Ieu dimana konsumen leres-leres badarat dina situs anjeun sareng anjeun ngalacak sababaraha pamilarian anu teras-terasan pikeun melak iklan pribadi anu parantos waktuna sampurna pikeun mikat konsumén. 
    • Hal ieu dilakukeun ku cara nganggo cookies. Nalika konsumen satuju kana cookies aranjeunna satuju pikeun ngijinan browsing na tiasa diaksés. Teu aya inpormasi pribadi anu tiasa dicandak. Kantun alamat IP sareng dimana alamat IP éta parantos dipilarian tiasa dianggo.  
  3. Milarian - Daptar pemasaran ulang pikeun iklan pamilarian (RLSA)
    • Jenis ieu diadopsi 64.9% waktos. 
    • Ieu tiasa dianggo ku para pemasar langsung, dina mesin pencari anu mayar, nungtun konsumén ka halaman anu leres kalayan jejak iklan dumasar tina pamilarianna. 
    • Hal ieu dilakukeun ku cara ningali saha anu ngiklik iklan mayar sateuacanna sareng gumantung kana pamilarian anjeun tiasa nga-ulang konsumen kalayan langkung seueur iklan pikeun ngarahkeun ka arah anu anjeun peryogikeun nuju diarahkeun.  
  4. video 
    • Iklan video ningkat ku 40% unggal taun kalayan langkung ti 80% patalimarga internét anu berorientasi pidéo.
    • Ieu tiasa dianggo nalika konsumen ngadatangan situs anjeun. Anjeun teras ngalacak paripolahna dina unggal tingkatan balanja dina platform anjeun. Nalika aranjeunna teras ngantunkeun situs anjeun sareng mimitian ngotéktak anjeun tiasa nempatkeun iklan retargeting pidéo anu strategis. Ieu tiasa dipersonalisasi pikeun udagan kapentingan konsumén pikeun nyandak éta balik kana situs anjeun.  

Retargeting Infographic

Infographic Ieu rinci unggal statistik anjeun kantos hoyong terang ngeunaan retargeting, kaasup dasarna, kumaha marketer ningali strategi, naon konsumén pikir ngeunaan éta, retargeting vs. pemasaran ulang, kumaha jalanna dina panyungsi, kumaha gawéna kalayan aplikasi mobile, jenis tina retargeting, retargeting média sosial, épéktansi retargeting, kumaha nyetél retargeting, tujuan retargeting, sareng retargeting kasus panggunaan.

Pastikeun pikeun nganjang Jobs Digital Marketing maca sadaya tulisan, 99 Statistik Retargeting Pikeun Nembongkeun Pentingna Pikeun Pamasar! - éta ngagaduhan seueur inpormasi!

Naon Retargeting? Retargeting Statistik Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.