Naon Robotic Automation Process?

Pesenan RPA pikeun Kas

Salah sahiji klien anu kuring damel sareng parantos ngalaan kuring kana industri anu narik ati anu seueur pemasar bahkan henteu sadar aya. Dina Studi Transformasi Tempat Kerja na ditugaskeun ku DXC.téhnologi, Futurum nyatakeun:

RPA (prosés robotic automation) panginten henteu janten payuneun hype média sapertos jaman baheula tapi téknologi ieu parantos tenang sareng éfisién damel jalanna kana téknologi sareng departemén IT nalika unit bisnis katingali ngaotomatisasi tugas-tugas repetitive, ngirangan biaya, ningkatkeun akurasi sareng auditability, sareng fokus deui bakat manusa kana padamelan tingkat luhur.

Tempat damel sareng Transformasi Digital
9 Sawangan konci Ngahasilkeun Kahareup Karya

Dina inti na, Otomatisasi Prosés Robotic (RPA) nyaéta parangkat lunak anu nyampur kana parangkat lunak pikeun ngajantenkeun langkung épisién. Sakumaha urang sadayana sadar, tumpukan téknologi perusahaan terus ngalegaan sareng ngagaduhan seueur sistem sareng prosés ti pihak-pihak, luar premis, proprietari, sareng pihak katilu.

Perusahaan bajoang ngahijikeun platform, sering henteu tiasa ngiring maju. Parangkat lunak RPA ngeusian éta lolongkrang anu diperyogikeun. Parangkat lunak RPA sering low-code atanapi bahkan platform no-code anu nyayogikeun panganteur pangguna saderhana pikeun ngawangun antarbeungeut pangguna anu khusus atanapi prosés pemicu. Janten, upami ERP anjeun SAP, tumpukan Pamasaran anjeun Salesforce, kauangan anjeun aya di Oracle, sareng anjeun gaduh belasan platform anu sanés ... solusi RPA tiasa gancang dianggo pikeun ngahijikeun sadayana.

Tingali kana nyalira Prosés Penjualan sareng Pemasaran. Naha staf anjeun ngasupkeun inpormasi anu berulang dina sababaraha layar atanapi sistem? Naha staf anjeun mindahkeun data deui tina hiji sistem kana sistem anu sanés? Kaseueuran organisasi… sareng ieu dimana RPA ngagaduhan Return on Investment anu luar biasa.

Ku ningkatkeun panganteur pangguna sareng ngirangan masalah Éntri data, padamel langkung gampil ngalatih, kirang frustasi, minuhan palanggan langkung akurat, aya pangirangan masalah hilir, sareng kamampuan kauntungan sacara umum ningkat. Kalayan apdet harga real-time ngalangkungan sistem, perusahaan ecommerce ogé ningali paningkatan dramatis dina pendapatan.

Aya prosés pusat anu tiasa dirobih ku RPA:

  • dihadiran - sistem ngaréspon interaksi sareng pangguna. Salaku conto, Clear Software ngagaduhan klién anu gaduh 23 layar dina ERP na yén aranjeunna tiasa ambruk kana panganteur pangguna tunggal. Ieu ngirangan waktos latihan, ningkat pangumpulan data, sareng ngirangan jumlah kasalahan (teu kakantun hanjelu) ku pangguna nalika ngalebetkeun inpormasi.
  • Teu diurus - sistem micu pembaruan anu komunikasi sareng sababaraha sistem. Hiji conto tiasa nambihan klién énggal. Daripada nambihan catetan dina sistem kauangan, e-commerce, minuhan, sareng pamasaranna ... RPA nyandak sareng nyaring sareng ngarobih data sakumaha diperyogikeun sareng sacara otomatis ngamutahirkeun sadaya sistem sacara real-time.
  • Pinter - RPA, sapertos unggal téknologi anu sanés, ayeuna ngahijikeun intél pikeun ngawas sareng sacara otomatis nyebarkeun bot pikeun ngaoptimalkeun prosés sapanjang organisasi.

Sababaraha sistem RPA sakola-lami gumantung kana skécraping sareng layar pangeusina sacara manual. Sistem RPA anu langkung énggal ngangggo integrasi anu dihasilkeun sareng didorong ku API supados parobihan antarbeungeut pangguna ulah pegat integrasi.

Palaksanaan RPA ngagaduhan tangtangan. Klién kuring, Clear Software, parantos nyerat tinjauan luar biasa tina RPA sareng kumaha ngahindaran jebakan palaksanaan RPA.

Unduh Cara Anu Hadé pikeun RPA

Kumaha RPA Pangaruh Urutan kana Uang Tunai

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.