Pentingna Enablement Penjualan

Naon Penjualan Enablement?

Sedengkeun téknologi enablement penjualan kabuktosan naékkeun pendapatan ku 66%, 93% perusahaan henteu acan nerapkeun platform pangabisa penjualan. Ieu sering disababkeun ku mitos ngeunaan penjualan tiasa mahal, rumit pikeun dikaluarkeun sareng gaduh tingkat adopsi anu handap. Sateuacan teuleum kana kauntungan platform pangabisa penjualan sareng naon anu dilakukeun, hayu urang mimiti teuleuman naon pangna penjualan sareng naha éta penting. 

Naon Penjualan Enablement? 

Numutkeun ka Forrester Consulting, enablement penjualan dihartikeun salaku:

A prosés anu strategis, anu lumangsung anu ngalengkepan sadaya padamel anu nyanghareupan klien kalayan kamampuan pikeun konsistén sareng sistematis ngagaduhan paguneman anu berharga sareng sakumpulan pemangku kapentingan pelanggan dina unggal tahapan siklus hirup-ngarengsekeun masalah konsumén pikeun ngaoptimalkeun balikna investasi tina jual beuli sistem.

Forrester Konsultasi
Naon "Penjualan Enablement" Sareng Kumaha Cara Forrester Ngeunaan Ngartikeunana?

Janten naon maksadna hartosna? 

Upami anjeun mikirkeun tanaga penjualan anjeun dina kontéks kurva bel, bayangkeun mindahkeun penjual rata-rata anjeun ti handapeun kurva bel ka luhur kalayan palaku luhur anjeun. Tujuan tina pangabisa penjualan nyaéta mindahkeun rata-rata anu ngajual anjeun ti handap ka luhur pikeun ngajantenkeun aranjeunna ngawitan jual sapertos palaku luhur. Pikeun anu ngajual anyar atanapi rata-rata anjeun, mungkin waé aranjeunna henteu gaduh elmu atanapi karisma pikeun ngajalankeun presentasi penjualan berbasis nilai anu dilakukeun ku palaku luhur sareng unggal pembeli. Ngagaduhan téknologi enablement penjualan anu leres di tempat ngamungkinkeun ngical anyar sareng rata-rata anjeun ningali naon anu damel sareng anu ngajual top pikeun ngabantosan kasuksésan penjualanna. Di Mediafly, urang nyebat évolusi ieu mangrupikeun organisasi penjualan, Evolved Selling ™.

Kunaon Anjeun Peryogi Penjualan?

Sacara sederhana, pembeli parantos robih. Nepi ka 70% inpormasi anu katingali pembeli B2B parantos dipendakan ku nyalira online, henteu dipasihkeun ku aranjeunna ku wakil penjualan. Nalika pembeli nyambung sareng anu ngajual, ekspektasi seueur. Aranjeunna henteu hoyong nguping nada ngeunaan fitur sareng fungsi produk. Sabalikna, aranjeunna milari pangalaman mésér anu dipersonalisasi sareng pikaresepeun, ngamungkinkeun aranjeunna ngartos naon anu unik tangtangan produk atanapi jasa anjeun direngsekeun sareng kumaha éta bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan kauangan. 

Kalayan parobihan ieu dina paripolah pembeli, anu ngajual kedah ngalangkungan presentasi PowerPoint anu stagnan. Sabalikna, aranjeunna kedah gaduh téknologi pikeun tiasa pivot langsung, nyayogikeun inpormasi real-time pikeun ngawangun kapercayaan sareng pembeli sareng pamustunganana, nutup perjanjian. Téknologi enablement penjualan ngan saukur kitu.

Numutkeun ka Forbes, leyuran enablement penjualan mangrupikeun investasi téknologi luhur pikeun ningkatkeun produktivitas penjualan. Data laporan nunjukkeun yén 59% perusahaan anu ngaleuwihan target pangasilan - sareng 72% anu ngaleuwihan aranjeunna ku 25% atanapi langkung - ngagaduhan fungsi pangabisa penjualan anu ditetepkeun. 

Naon anu Kedah dilakukeun Platform Enablement Penjualan?

Sanaos seueur kamampuan dina platform pangabisa penjualan, urang, di Mediafly, percanten platform anu ngamungkinkeun penjualan kedah nyayogikeun anu ngajual ieu:

  • Kamampuh pikeun gampang mendakan kontén anu mutakhir anu relevan kalebet pidéo, alat interaktif, slide pikeun dianggo dina paguneman sareng pembeli 
  • Kamampuh gancang pangsi dina paguneman penjualan pikeun nyumponan kabutuhan pasti anu mésér, nyiptakeun pangalaman anu dipersonalisasi sareng unik pikeun anu mésér 
  • Alat interaktif kalebet ROI, TCO sareng kalkulator jual nilai, sareng konpigurator produk, nyandak input ti anu mésér pikeun ngabantosan ngabahas diskusi penjualan
  • Kamampuh narik data real-time tina sababaraha sumber, ngabantosan ngatasi tantangan unik anu mésér
  • Data sareng analitik ngeunaan kumaha konténna ngalaksanakeun, wawasan anu didorong data khusus pikeun pembeli pikeun mindahkeun poéna sareng wawasan kumaha eusi diungkit ku penjualan sareng dikonsumsi ku prospek
  • Integrasi sareng CRM pikeun ngabantosan sacara gampang ngadamel rapat susulan sareng bahan rujukan anu dianggo dina rapat sateuacana 

Kamampuan ieu nyetél pembeli dina unggal tingkat pikeun suksés. Hanjakalna, téknologi enablement penjualan sering dianggap mahal, rumit sareng picilakaeun. Tapi henteu kedah kitu. Sadaya tim penjualan atanapi organisasi penjualan aya dina perjalanan anu ngamungkinkeun para penjualanana nyalira. Sareng teu aya hiji perjalanan anu sami, organisasi kedah nyéépkeun waktos pikeun damel sareng panyayogi penjualanna pikeun nyiptakeun platform anu khusus khusus pikeun kabutuhan organisasi. 

platform enblement penjualan

anyar, Mediafly acquibeureum iPresent pikeun ngabantosan nyayogikeun penjualan pikeun sadayana. Ngalangkungan akuisisi ieu, urang tiasa nganteurkeun solusi pangabisa penjualan anu paling komprehensif sareng lincah ka usaha saukuran naon waé, ngaleungitkeun biaya tingkat perusahaan sareng ngalaksanakeun halangan seueur perusahaan ngaraos pikasieuneun nalika mésér téknologi penjualan penjualan. 

Upami anjeun nuju debat mésér téknologi pendaptaran penjualan tapi prihatin ngeunaan implementasi, komitmen waktos, sareng sajabana, léngkahkeun langkung alit pikeun tujuan anjeun. Sok émut ieu perjalanan. Ku ngahijikeun téknologi enablement penjualan, anjeun tiasa lirén ningali rata-rata padagang anjeun bajoang pikeun minuhan targétna sareng dina gilirannana, nonton tim penjualan anjeun sadayana makmur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.