Naon Monitoring Média Sosial? Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang!

monitoring média sosial

Sugan urang kedah mimitian kunaon. Kadang-kadang urang ngabahas monitoring média sosial sareng klien, sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu aya dina média sosial ngarah teu hariwang ngeunaan éta. Nya… éta musibah sabab sanaos mérek anjeun henteu ngiringan paguneman sosial, éta henteu hartosna yén palanggan sareng calon nasabah anjeun henteu ngiringan.

Naha Anjeun Kedah Ngawas Média Sosial

  • An konsumén kesel ngabahas hanjelu aranjeunna online. Agénsi kami ngagaduhan papacangan anu sesah sababaraha bulan ka pengker sareng kami nyéwa sumber daya tambahan pikeun méréskeun kaayaan dina biaya kami. Kami malah mastikeun sareng klien yén aranjeunna sugema sareng hasilna ... tapi teras kami mendakan aranjeunna ngabahas kami online. Kami langsung nyauran, meresihan kaayaan, sareng aranjeunna ngaluarkeun diskusi. Upami urang henteu ngupingkeun, urang moal pernah tiasa mastikeun yén aranjeunna wareg sareng reputasi urang dijaga kalayan bijaksana.
  • A calon nasabah éta sampurna pikeun produk sareng jasa perusahaan anjeun dina sababaraha forum sosial anu nyungkeun bantosan sareng rekomendasi pikeun anu ngajual. Kusabab anjeun henteu nuju ngobrol, pesaing sanésna ngaléngkah, ngabantosan aranjeunna, sareng ngahudangkeun kéngingkeun kontrak.
  • A customer senang nyebatkeun anjeun online. Ulasan sareng kasaksian sesah didamel, janten nalika aya anu nyarios pisan ngeunaan anjeun - henteu ngan ukur anjeun kedah ngupingkeunana anjeun ogé kedah ngulinkeunana. Kasaksian ti pihak katilu mangrupikeun cara anu épéktip pisan pikeun meraih kapercayaan calon nasabah.

ieu infographic ti Salesforce sareng Unbounce ngalangkungan terminologi sareng dasar-dasar monitoring média sosial. Tina istilah - sapertos bédana antara ngupingkeun, ngawaskeun, ngatur, analytics, sareng kecerdasan - kana téknik anu saleresna pikeun mérek anjeun kalibet dina média sosial kalayan épéktip.

Naon Pangimeutan Média Sosial

Ngawaskeun média sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.