Ngartos SOPA

sopa internét sateuacanna

Upami anjeun nyandak waktos pikeun mikirkeunana, Internét saéstuna mangrupikeun hiji-hijina bagian tina ékonomi Amérika anu nuju saé ayeuna. Kuring henteu percanten aya ironi yén éta ogé mangrupikeun hiji bagian tina ékonomi Amérika anu pamaréntah henteu ngamimitian kéngingkeun ramo. Bulan kamari, aya undang-undang penting anu dipilih sareng didamel anu sigana bakal ngarobahna ... sacara drastis.

Dina kedok yén urang peryogi langkung panerapan hak cipta online, éta Ngajagi IP Act dikembangkeun di Sénat sareng Ngeureunkeun Online Piracy Act (SOPA) di Imah. Duanana mangrupikeun sekuen anu ngancam tina tagihan sénsor Internét COICA taun kamari. Sapertos anu sateuacanna, panerapan ieu ngundang résiko kaamanan Internét, ngancam pidato online, sareng ngahambat inovasi Internét.

Diajar langkung seueur ngeunaan SOPA ti Infographic ieu, éta tiasa mangaruhan pisan kana bisnis sareng inovasi dina Internét. Sareng pangpangna - laksanakeun sareng ngantepkeun wawakil anjeun terang yén anjeun moal sabar:
Internét SOPA

Infographic ti Tanda kutip Asuransi Bisnis sareng dipendakan ku réréncangan Jeff Jockisch dina Google+!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.