Naon Swag? Naha Éta Patut Investasi Pemasaran?

Naon Swag? Éta patut eta?

Upami anjeun parantos lami dina bisnis, anjeun terang naon hias nyaeta. Naha anjeun kantos heran ngeunaan sumber istilah éta? Swag sabenerna slang pikeun harta dipaling atawa loot dipaké dina 1800s. Syaratna tas sigana sumber pikeun slang… anjeun nempatkeun sadaya rampokan anjeun dina kantong buleud sareng kabur sareng anjeun hias. Perusahaan rekaman ngadopsi istilah éta dina awal taun 2000an nalika aranjeunna ngahijikeun kantong kado sareng bahan bermerek sareng sékrési albeum énggal… ngaharepkeun DJ bakal langkung nengetan artisna.

Strategina henteu seueur robih… di luar kanyataan yén anjeun henteu kedah ngarampog saha deui. Kunjungan sareng merek di markasna atanapi dina konperénsi, sareng anjeun sering pendak sareng sababaraha anu gratis… swag anjeun. Tangtosna, sababaraha swag pikareueuseun, murah, sareng ngan ukur mendakan jalan kana sampah hotél. Spésiés anu sanés lumayan saé.

Salah sahiji barang swag karesep kuring nyaéta USB drive ti dunya anu kasohor Réstoran St Elmo urang di puseur kota Indianapolis. Nalika kuring ngabagikeun online ngeunaan sababaraha acara bisnis sareng kulawarga anu kuring badé didinya, tim pamasaranna kaget kuring ku kantong swag anu pinuh ku rempah-rempah, saos, sareng permata sakedik ieu. Kuring geus diuk (berdebu) dina meja kuring sarta eta salawasna brings kenangan gemar réstoran ... na cocktail udang endah na.

st elmos udang cocktail

Naha Swag Gawé?

Tah, éta $ 24 milyar patarosan, leres? Jawaban anu bener nyaéta… sakapeung. Téori balik swag nyaéta multi-dimensi:

  • merek - Ku méré kado gratis, anjeun tiasa ngawangun kasadaran merek.
  • ingetan - Ku nyayogikeun barang fisik, prospek atanapi palanggan ngajauhan hal anu ngingetkeun aranjeunna ngeunaan anjeun, merek anjeun, produk anjeun, atanapi jasa anjeun.
  • timbal balik - Iraha waé anjeun masihan kado ka batur, sanaos sakedik, aya rarasaan manusa anu urang hoyong masihan deui ka jalma éta.

Jalma-jalma di Sales Hacker ngalakukeun tés A / B dimana aranjeunna nambihan swag kana tawaran ... sareng aranjeunna kaget ku hasilna:

Grup anu nampi swag tilu kali langkung dipikaresep pikeun buku rapat, sareng Outreach ningali paningkatan 2.42x dina nilai kasempetan per prospek dina grup uji.

Penjualan Hacker

Pribadi, kuring ngahargaan langkung pribadi sareng mahal hias tibatan murahan anu badé ngeusian TPA. Utamana upami éta kumaha waé nilai pikeun panarima anjeun. Aya pengecualian, tangtosna. Abdi henteu nganggo drive USB Shrimp Cocktail… tapi éta keren pisan dugi ka disimpen dina méja kuring.

Dimana Anjeun Bisa Ngarancang, Mesen, sareng Ngatur Swag Anjeun?

Biasana rada nyéépkeun waktos pikeun ngarancang swag, kutipan éta, sareng mesen anu cekap pikeun ngirangan biaya. web flourished kalawan puluhan situs mana anjeun bisa ku mirah, crap lepas pantai nu teu boga pamanggih kualitas. Kuring diusahakeun sababaraha taun pikeun meunangkeun swag alus tur éta salawasna panas atawa tiis.

Swag.com mangrupikeun situs anu didamel khusus pikeun ngagaleuh swag kualitas luhur pikeun merek anjeun. Aranjeunna parantos curated sareng nguji rébuan produk - sareng ngawatesan inventarisna ka 5% produk anu paling trendi, populer, sareng masihan kesan. Éta ogé parantos ngajadikeun otomatis sadaya pangalaman mésér swag. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan naon anu anjeun milarian, unggah desain anjeun, bohongan produk anjeun, sareng pamariksaan dina sababaraha detik.

Swag.com boga produk pikeun imah, kantor, apparel, drinkware, tas, téhnologi, wellness, sarta aranjeunna gaduh ton merek well-dipikawanoh pikeun milih tina. Anjeun malah tiasa ngatur pacilingan Swag anjeun online:

Saluareun ngarobah prospek jadi prospek, swag bisa dipaké pikeun ganjaran konsumén pangalusna anjeun, humanize rapat online, komo kalibet jeung karyawan jauh Anjeun.

Rarancang Sababaraha Swag Hebat Ayeuna!

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina Swag.com sareng kuring nganggo tautan dina tulisan ieu.