Naon Manajemén Tag Perusahaan? Naha Kudu Anjeun Ngalaksanakeun Manajemén Tag?

Naon Platform Manajemén Perusahaan Tag

Verbiage anu dianggo ku jalma dina industri tiasa ngabingungkeun. Upami anjeun nyarioskeun tagging sareng blogging, anjeun panginten hartosna milih istilah anu penting pikeun tulisan éta tag éta sareng ngajantenkeun gampang milarian sareng mendakan. Manajemén tag mangrupikeun téknologi sareng solusi anu bénten pisan. Dina pamanggih kuring, kuring pikir éta kirang dingaranan ... tapi éta parantos janten istilah anu umum di sapanjang industri janten kami bakal ngajelaskeun!

Naon Manajemén Tag?

tagging situs nambihan sababaraha tag skrip kana sirah, awak, atanapi footer situs. Upami anjeun ngajalankeun sababaraha platform analitik, jasa uji coba, ngalacak konvérsi, atanapi bahkan sababaraha sistem eusi anu dinamis atanapi anu ditargét, éta ampir-ampiran meryogikeun anjeun masukan skrip kana témplat inti sistem manajemen eusi anjeun. Sistem manajemén tag (TMS) nyayogikeun anjeun nganggo hiji naskah pikeun dilebetkeun kana témplat anjeun teras anjeun tiasa ngatur sadayana anu sanés ngalangkungan platform pihak katilu. Sistem manajemén tag ngamungkinkeun anjeun ngawangun peti dimana anjeun tiasa calakan ngatur tag anu anjeun badé atur.

dina hiji pausahaan organisasi, manajemén tag ngamungkinkeun tim pamasaran, tim desain wéb, tim kontén sareng tim IT pikeun digawé sacara mandiri. Hasilna, tim pamasaran digital tiasa nyebarkeun sareng ngatur tag tanpa mangaruhan eusi atanapi tim desain… atanapi kedah nyungkeun tim IT. Salaku tambahan, platform manajemén tag perusahaan nawiskeun pangauditan, aksés, sareng idin anu diperyogikeun pikeun nyebarkeun kagancangan sareng ngirangan résiko pikeun pegatna situs atanapi aplikasi.

Pastikeun maca tulisan kami dina nyebarkeun manajemén tag ecommerce, sareng daptar 100 tag kritis pikeun nyebarkeun sareng ngukur interaksi palanggan sareng perilaku pameseran anjeun.

Naha Usaha Anjeun Kedah Nganggo Sistem Manajemen Tag?

Aya sababaraha alesan naha anjeun panginten badé ngempelkeun a sistem manajemén tag kana operasi anjeun.

  • dina hiji lingkungan perusahaan dimana protokol, patuh, sareng kaamanan nyegah para pemasar tina ngalebetkeun naskah kalayan gampang kana CMS-na. Paménta pikeun nambihan, ngédit, ngapdet atanapi ngahapus tag skrip situs tiasa nyangsang kamampuan anjeun pikeun ngatur usaha pamasaran anjeun. Sistem manajemén tag menerkeun ieu kusabab anjeun ngan ukur kedah nyelapkeun hiji tag tina sistem manajemen tag anjeun teras ngatur sadayana sésana tina sistem éta. Anjeun henteu kedah ngadamel paménta sanés ka tim infrastruktur anjeun!
  • Sistem manajemén tag dijalankeun jaringan pangiriman eusi éta luar biasa gancang. Ku nyieun hiji pamundut kana jasa aranjeunna teras salajengna ngamuat skrip dina situs anjeun, anjeun tiasa ngirangan waktos beban sareng ngaleungitkeun kamungkinan situs anjeun bakal beku upami jasa henteu ngalir di hilir. Ieu bakal ningkatkeun tingkat konvérsi sareng ngabantosan optimasi mesin pencari anjeun.
  • Sistem manajemén tag nawiskeun kasempetan pikeun hindarkeun tagging duplikat, hasilna pangukuran langkung akurat pikeun sadaya pasipatan anjeun.
  • Sistem manajemén tag sering nawiskeun titik teras pencét integrasi sareng sadaya solusi anu nuju anjeun tandana halaman wéb anjeun. Henteu kedah seueur salinan sareng témpél, kantun lebet sareng aktipkeun unggal solusi!
  • Seueur sistem manajemén tag parantos mekar sareng nawiskeun solusi anu mantep pikeun tés pamisah, tés A / B, tés multivariat. Hoyong nyobian judul atanapi gambar énggal dina situs anjeun pikeun ningali naha éta ningkatkeun tingkat Dursasana atanapi klik-liwat? Teras payun!
  • Sababaraha sistem manajemén tag bahkan nawiskeun pangiriman eusi dinamis atanapi sasaran. Salaku conto, anjeun panginten badé ngarobih pangalaman situs anjeun upami anu datang mangrupikeun nasabah versus prospek.

10 Manpaat Manajemén Tag

Ieu mangrupikeun gambaran gambaran anu saé tina 10 kauntungan top management tag pikeun pemasar digital ti Nabler.

tag managemement infographic diskalakeun

Platform Tag Management Systems (TMS) Platform

Ieu mangrupikeun daptar tina solusi manajemen tag perusahaan, pastikeun pikeun lalajo pidéo dina sababaraha hal ieu pikeun penjelasan langkung seueur ngeunaan kamampuan manajemen tag sareng sistem manajemen tag.

Peluncuran Platform Pangalaman Adobe - Nyobian pikeun ngatur panyebaran sisi-klien tina sadaya téknologi dina tumpukan pamasaran anjeun tiasa dipenuhan ku tantangan. Untungna, Pangalaman Platform Peluncuran diwangun ku desain API-heula, anu ngamungkinkeun pikeun skrip pikeun ngajadikeun otomatis panempatan teknologi, medarkeun alur kerja, ngumpulkeun data sareng ngabagi, sareng seueur deui. Janten tugas-tugas anu nyéépkeun waktos jaman baheula, sapertos manajemén tag wéb atanapi konfigurasi SDK sélulér, nyandak kirang waktos - masihan anjeun pangendali sareng otomatisasi maksimum.

Mastikeun - Atur sadaya tag vendor anjeun sareng data liwat hiji antarbeungeut intuitif, nampilkeun langkung ti 1,100 integrasi vendor turnkey. Ngahijikeun sareng ngabakukeun sumber data anu aya dina sababaraha téknologi sareng alat pikeun ngajalankeun ROI anu langkung ageung tina tumpukan téknologi anjeun anu ngaliwat salah sahiji lapisan data tag manager.

Tag Manajer Google - Google Tag Manager ngamungkinkeun anjeun nambihan atanapi ngamutahirkeun tag halaman wéb sareng aplikasi hapé, gampang sareng gratis, iraha waé anu anjeun pikahoyong, tanpa nganggo bungkus IT.

Tealium iQ - Tealium iQ ngamungkinkeun organisasi pikeun ngendalikeun sareng ngatur data palangganna sareng vendor MarTech ngalangkungan wéb, mobile, IoT, sareng alat anu nyambung. Dilengkepan ékosistem langkung 1,300 integrasi vendor turnkey ditawarkeun ngalangkungan tag sareng API, anjeun tiasa sacara gampang nyebarkeun sareng ngatur tag vendor, nguji téknologi énggal, sareng akhirna ngontrol tumpukan téknologi pamasaran anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.