Naon Internét mahluk? Naon Maksadna pikeun Marketing?

internét pamasaran hal

Konéktipitas Internét janten kanyataan pikeun ampir alat naon waé. Ieu badé maénkeun peran ageung dina data ageung sareng pamasaran di waktos anu caket urang. Gartner parantos ngaramal yén taun 2020 bakal aya langkung ti 26 milyar alat anu nyambung kana Internét. ] = [op0-9y6q1

Naon Internét mahluk

Hal ngarujuk kana hal-hal anu teu biasana urang bayangkeun nalika nyambung. Hal-hal tiasa janten bumi, alat, alat, kendaraan, atanapi bahkan jalma. Jalma bakal nyambung ka jalma, jalma bakal nyambung kana hal, hal bakal nyambung ka jalma, sareng hal-hal bahkan bakal nyambung kana hal-hal anu maju.

Definisi Wikipedia nyaéta:

Internet of Things (IoT) mangrupikeun jaringan obyék fisik atanapi "hal" anu dilebetkeun kana éléktronika, parangkat lunak, sénsor sareng konéktipitas supados tiasa ngahontal nilai sareng jasa anu langkung ageung ku silih tukeur data sareng pabrikan, operator sareng / atanapi alat-alat sanés anu nyambung. Masing-masing hal tiasa diidentifikasi sacara unik ngalangkungan sistem komputasi anu dipasang tapi tiasa saling komunikasi dina infrastruktur Internét anu aya.

Syaratna Internét tina ieu Hirup ditulis ku Kevin Ashton, pelopor téknologi Inggris taun 1999.

Internét tina hal-hal (IoT) bakal ngagaduhan peranan anu penting dina cara ngalaksanakeun bisnis sareng ngasimilasi inpormasi dina dunya anu langkung saling hubungan. Tapi naha urang ngagaduhan infrastruktur anu pas pikeun ngantep IoT ngahontal poténsialna? Sareng urang sapinuhna kéngingkeun ngajajah manpaatna pikeun pamasaran digital? Ngaliwat infographic incisive ieu pikeun langkung seueur terang ngeunaan éta. Sumber: Posisi²

Dipasang ku jalma-jalma di MindFrame, pidéo ieu mangrupikeun tampilan anu luar biasa dina masa depan Internét tina IBM Planét Anu langkung pinter, alat-alat anu ngagunakeun Internét, sareng pamikiran ngeunaan masa depan urang di planét ieu sareng lautan data anu nuju kami akumulasi. Sedengkeun urang gancang ngembang tina 1 milyar pangguna dina Internét janten 2 milyar, jumlah alat naék dina tingkat anu langkung gancang. Di rumah tangga kuring sorangan kuring gaduh 2 jalmi, tapi sahenteuna dua belasan alat!

Kumaha ieu bakal mangaruhan pemasar? Unggal bait data anu dicandak ti anjeun hal tiasa ngabantosan anjeun ngartos pelanggan anjeun sahingga anjeun terang pesen naon anu kedah didorong ka palanggan anu mana dina waktos anu pas. Hyper-target (komo ngaliwatan hal) bakal ngabantosan para pemasar ngatur komunikasi langkung épéktip kalayan kirang peryogi strategi stratégis pamasaran interruptive.

Pamasaran sareng Internét Hal (IoT)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.