Pidéo: Inovasi kahontal ku Ngabéréskeun Masalah

Logo Compendium21

Dinten Jumaah, kuring dibéré kasempetan anu luar biasa pikeun ilubiung dina KTT Inovasi Compendium. Dina kapamimpinan Présidén Frank Dale, kalayan ideu ti Blake Matheny, sareng dukungan ti pangadeg Chris Baggott sareng Penjualan VP témbal Blezcinski, perusahaan nyandak "waktos kaluar" ti damel sareng, malahan nyayogikeun sadinten pikeun inovasi.

Chris ngamimitian inisiatip ku carita anu luar biasa ngeunaan kumaha anjeunna gagal dina hiji bisnis, tapi saatos ngaidentipikasi masalahna, ngawangun perusahaan anu saé deui - TargetTarget.

Konci pikeun carita na nyaéta inovasi henteu ngeunaan nyiptakeun hal anu rumit atanapi cool ... Éta ngeunaan ngaidentipikasi hiji masalah sareng kerja keras pikeun ngaidentipikasi solusina. Dina hiji dinten, 3 tim dina Compendium ngaidéntifikasi 3 masalah anu béda-béda konsuménna:

  • Nyiptakeun kontén langkung gampil.
  • Ngaronjatkeun kualitas eusi.
  • Ningkatkeun tingkat konvérsi dina blog Call to Action.

Tim na ngahubungi palanggan konci, nyuhungkeun bantosanna, ideu brainstormed, bahkan diprediksi pangaruhna sadayana pikeun bisnis. Abdi henteu tiasa ngabagi solusikeun - ngan éta masing-masing bakal janten pengubaran permainan ageung pikeun industri aranjeunna. Sadayana dina hiji dinten!

Naha perusahaan anjeun aktip ngamajukeun inovasi sapertos kieu? Upami anjeun mendakan yén unggal dinten pikeun ngagiling bisnis anjeun nyeret produktivitas sareng moral tim anjeun - ieu panginten tiasa janten jalan anu pas pikeun nguatkeun deui usaha anjeun, padamel anjeun, sareng ngarengsekeun masalah anu nyata pikeun pasar. Teu diragukeun yén kuring bakal ngasupkeun ieu kana perusahaan urang!

Panyingkepan: Kami anu nyekel saham di Compendium, teraskeun ngabantosan palangganna, sareng Blake parantos ngagarap sababaraha proyék karajinan anu luar biasa sareng Highbridge.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.