Naon Marketing Viral? Sababaraha Conto sareng Naha Aranjeunna Digawé (atanapi Henteu)

bade infographic viral

Kalayan popularitas média sosial, kuring bakal ngarepkeun yén seuseueurna usaha nganalisis unggal kampanye anu aranjeunna laksanakeun kalayan harepan éta dibagikan ku lisan pikeun ningkatkeun jangkauan sareng poténsi.

Naon pamasaran Viral?

Pamasaran Viral ngarujuk kana téhnik dimana ahli strategi eusi ngahaja ngarancang kontén anu duanana gampang diangkut sareng pikaresepeun pisan supados dibagikeun gancang ku seueur jalma. Kandaraan mangrupikeun komponén konci - kabutuhan média pikeun nyebarkeun jalma tibatan mayar seueur kanggo promosi atanapi airplay. Pidéo anu pikaseurieun cukup populér, tapi ogé aya meme gambar, sareng bahkan insentif dibagi anu tiasa dianggo sapertos diskon kelompok.

Ieu tinjauan anu saé pikeun waktos siklus

ti Emerson Spartz, ahli ngeunaan kautamaan Internét.

Conto Kampanye Pemasaran Viral

Dove Real (ly) Geulis

Lori Volvo sareng Jean-Claude Van Damme.

Anu ngalahirkeun Delov Digital urang didigitalkeun versi Chuck Norris

jeung 22 Jalan Luncat vérsi sareng Channing Tatum.

The infographic ti Gelar Pemasaran Pangsaéna ogé nyayogikeun sababaraha tips tentang naon anu ngabantosan eusi janten viral ogé naon anu kedah dielakkan nalika ngembangkeun kampanye anu dirancang pikeun janten viral.

Pemasaran Viral

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring resep kumaha anjeun nyarios yén urang henteu kedah ngarencanakeun usaha urang janten viral. Ku cara ieu dasar-dasar dipupuk, sareng detil direncanakeun saé. The tying kana acara ayeuna bisa jadi nyieun atawa megatkeun dina usaha bade viral atanapi henteu, pamikiran metot.

    • 3

      Zack - leres pisan. Malah para profesional anu damel dina kampanye iklan viral terang aya résiko éta henteu jalan. Ku sabab kitu, urang digawé pikeun mastikeun kampanye urang salawasna nambahkeun sababaraha jenis nilai tinimbang saukur nyobian janten pikaseurieun atawa aneh. Ku cara éta, upami aranjeunna flop, aranjeunna masih tiasa nyayogikeun sababaraha nilai ka panongton sempit relevan anu dihontal!

  3. 4

    pos alus teuing. Abdi resep pisan. Hatur nuhun pikeun babagi conto ieu. Aya seueur kerja keras sareng résiko aub dina iklan viral. Hanjakalna, upami éta henteu janten viral tapi kuring satuju yén urang henteu kedah ngarencanakeun kampanye asumsina éta bakal viral. Pilari maju ka tulisan metot sapertos.

  4. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.