Naon Realitas Maya?

maya kanyataanana

Percepatan téknologi narik napas. Upami anjeun bakal naros ka pamendak kuring ngeunaan kanyataan virtual sataun katukang, sigana kuring bakal ngawartosan yén éta ngagaduhan kasempetan terbatas dina pendidikan sareng hiburan. Nanging, sakumaha anu kuring nyebatkeun dina tulisan anu anyar saatos hadir Dell Téhnologi Dunya, ningali transformasi digital anu kajantenan di dunya ngarobih sudut pandang kuring ngeunaan sagalana.

Naon Realitas Maya?

Virtual reality (VR) mangrupikeun pangalaman anu kaselep dimana indera visual sareng anu tiasa didangukeun ku pangguna diganti ku pangalaman anu diproduksi. Rampa ngaliwatan alat haptic tiasa ditambih, aroma pikeun bau, sareng suhu ogé tiasa ditingkatkeun. Tujuanana nyaéta pikeun ngagentos dunya anu aya sareng pangguna yakin yén aranjeunna aya dina simulasi interaktif anu didamel ngalangkungan alat-alat ieu.

Akselerasi ieu kajantenan dibantuan ku kecerdasan jieunan - sistem tiasa diajar ngeusian lolongkrang anu kerangka pangembangan henteu acan ditoél. Kuring ngabagi carita luar biasa dimana McLaren simulasi akurat pisan yén prediksi anu dilakukeun ku simulator na akurat pisan anu digunakeun pikeun nyiapkeun sareng nyaluyukeun mobil balap. Éta leres-leres endah pisan ... realitas virtual ngaramal realitas anu sabenerna. Wah.

Pinuh nalungtik sareng ngembangkeun Virtual Reality sareng ngahasilkeun infographic ieu. Fullestop ngahususkeun kana desain wéb khusus sareng pamekaran di panjuru dunya. Desain Khusus pikeun bisnis kalayan kabutuhan unik. Infographic nyayogikeun dimana VR bahkan dilarapkeun kana kasempetan pamasaran kalayan hasil anu luar biasa:

Éta moal ngalaunan, ogé. Belanja dina VR tiasa ngahontal $ 7 milyar taun ieu antara perangkat keras sareng parangkat lunak sareng tiasa janten $ 30 milyar dina taun 2020. Aya 188 headset VR sayogi di Amazon kalayan Oculus Rift dipeunteun salah sahiji anu pangsaéna. Kuring ningali nalika putri abdi maénkeun sababaraha kaulinan sareng sistem Oculus Rift digabungkeun sareng Alienware Area 51 sistim sareng éta endah pisan ningali kumaha gancangna anjeunna émers dina pangalaman.

Pariksa infographic anu wincik industri sareng kasempetan sanés pikeun Realitas Maya. Éta janten pikaresepeun pisan!

Naon Realitas Maya?

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.