Pakasaban Naon Kudu Pelanggan Anjeun Kedah Produk atanapi Jasa Anjeun Pikeun Laksanakeun?

Disruptivetechnology.gif Kuring ngiringan kana acara anu hébat kamari disebat Summit Inovasi, anu dituturkeun ku basis Indy TechPoint. Clayton Christensen, spéker, profésor, sareng panulis ti Universitas Harvard ngomong ngeunaan Juara Disruptive sareng ngalakukeun padamelan anu luar biasa. Salah sahiji hal anu dilakukeun ku anjeunna dina bagian engké tina presentasi na nyaéta ngeunaan terang naon padamelan anu diperyogikeun ku produk atanapi jasa anjeun.

Anjeunna masihan conto milkshake sareng kumaha, ngalangkungan panilitian di pasar, réstoran nampi input anu langkung saé ngeunaan rasa, bahan, sareng sajabana, pikeun susu susu na. Saatos ngalaksanakeun parobihan dumasar kana panilitianna aranjeunna henteu ningali aya parobahan dina penjualan. Saatos langkung seueur panalitian Christensen sareng timnya mendakan yén jalma-jalma nuju mésér susu isuk-isuk kanggo nyéépkeun waktos salami jarak jauh sareng masihan aranjeunna rasa cukup lapar dugi ka tuang deui.

Réstoran éta nyobian ngajantenkeun milkshakes langkung saé pikeun bersaing sareng milkshakes anu sanés, tapi palanggan na henteu ningali milkshake anu bersaing, aranjeunna peryogi milkshake pikeun ngalaksanakeun padamelan waktos miceun sareng nyayogikeun sakedik lega rasa lapar. Janten naséhat anu dilakukeun ku Christensen sareng timnya sanés ngadamel milkshake anu langkung saé, tapi langkung kandel kocok pikeun mastikeun yén éta bakal lepas sapanjang perjalanan!

Salaku pemasar tujuan urang ngartikeun konsumén urang - urang sering nempatkeun éta dina ember dumasar kana data demografi, paripolah pangguna sareng titik data sanésna tanpa mundur sareng naroskeun padamelan naon anu kedah dilakukeun ku konsumén kuring? Sareng, naha produk atanapi jasa kuring ngalaksanakeun padamelan éta?

Kumaha anjeun tiasa milarian padamelan naon anu kedah dilakukeun ku konsumén?

  • Candak hiji survey online
  • Anggo Média Sosial pikeun lalajo sareng ngupingkeun kumaha konsumén nganggo produk
  • Hayu konsumén Anjeun blog tamu dina blog perusahaan anjeun ngeunaan kumaha aranjeunna ngagunakeun jasa / produk
  • Ujang aranjeunna pikeun ngahadiran anjeun webinar salajengna jeung pasihan aranjeunna 10 menit pikeun demo panggunaan produk

Dinten mangrupikeun dinten anu saé pikeun naroskeun patarosan éta sareng ningali pamasaran anjeun sareng tingali naha duanana aya dina nada.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.