Naon Ukuran Anu Kedah Dipigawe Pemasar Pikeun Suksés Online

Depositphotos 64040231 s

Abad 21 parantos ningali munculna seueur pisan téknologi anu ngamungkinkeun urang pikeun suksés masarkeun usaha ku cara anu langkung terintegrasi sareng pangaruh dibandingkeun sareng jaman baheula. Ti blog, toko ecommerce, pasar online dugi ka saluran média sosial, wéb parantos janten arena inpormasi umum pikeun palanggan milarian sareng dikonsumsi. Pikeun kahiji kalina, Internét parantos nyiptakeun kasempetan énggal pikeun usaha sabab pakakas digital parantos ngabantosan ngalancarkeun sareng ngajadikeun otomatis usaha pamasaran di sababaraha platform.

Tapi salaku pamasar dina jaman digital, éta tiasa janten seueur pisan dimana dimimiti nalika mendakan dimana konsumén anjeun sareng kumaha nyambungkeun sareng aranjeunna.

Narik perhatian pelanggan langkung nangtang tibatan sateuacanna sabab perhatian éta sumebar di antara seueur saluran, alat, sareng platform. Pikeun ngajantenkeun langkung nangtang, pesen siaran tradisional henteu épéktip deui. Konsumén hoyong pesen anu relevan pikeun ngahontal éta ngalangkungan pilihan média sareng dikirimkeun salaku paguneman. Mike Dover, ko-panulis ti WIKIBRANDS: Reinventing Company anjeun dina Pasar anu Didorong ku Palanggan

Kalayan pilihan sajajalan anu sayogi dina Internét, sesah pikeun nunjukkeun tindakan naon anu kedah dilakukeun pikeun ngawangun strategi papacangan palanggan anu épéktip pikeun ngabantosan ngawangun bisnis anjeun. Tapi éta sadayana tumiba pikeun netepkeun naon anu bakal anjeun lakukeun. Pemasar kedah nyiptakeun strategi pikeun henteu ngan ukur mikat palanggan, tapi pikeun nyiptakeun hubungan jangka panjang anu mangaruhan diwangun ku transparansi sareng kapercayaan anu antukna bakal ngahasilkeun perdagangan sareng kasatiaan mérek.

Ieu sababaraha tips pikeun pemasar ngeunaan cara ngawangun strategi pemasaran anu suksés:

Identipikasi Modeu Anyar Marketing

Daripada nyéépkeun anggaran anjeun pikeun pamasaran tradisional sapertos iklan cetak atanapi iklan radio sareng televisi, ogé fokus kana saluran pamasaran digital anu bakal ngabantosan bisnis anjeun tuwuh sacara online. Pamasaran terpadu ngagabungkeun modeu lami iklan sareng téknologi ayeuna ngalangkungan kampanye pamasaran email, blogging, sareng saluran média sosial sapertos Facebook atanapi Twitter. Konsumén dinten ieu transisi online pikeun ngahubung sareng mérek. Jalan ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun jangkauan anjeun sacara umum, tapi ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun ngahubung sareng pemirsa anu langkung lega.

Nyiptakeun Stratégi Kontén anu relevan

Ngawangun ayana digital nyaéta ngeunaan nyésakeun tapak digital sareng dipendakan ku palanggan poténsial. Di pasar ayeuna, 70% tina pamakéna langkung resep terang perusahaan ngalangkungan inpormasi nyata tibatan iklan. Ngamimitian ngawangun hubungan anu langkung saé ku transparansi sareng kapercayaan ku cara ngahasilkeun kontén multimedia. Konsumén teras-terasan milari inpormasi online sareng sanés nyiptakeun kontén pikeun nyiptakeun kontén, pokus kana industri khusus anjeun sareng topik anu narik ati. Henteu ngan ukur anjeun ningkatkeun kamampuan anjeun kanggo dipendakan sacara online ngalangkungan kontén anu aya hubunganana, tapi ogé ngawangun reputasi anjeun salaku otoritas anu dipercaya. Tambih nilai langkung kana kontén anjeun ku nambihan bentuk média anu sanés sapertos poto, pidéo, sareng bahkan podcast - ieu bakal ningkatkeun kasempetan anjeun mendakan online ku cara masihan inpormasi anu bermakna pikeun konsumén anu aya sareng poténsial.

Gabung sareng Paguneman sareng Palanggan Anjeun

Komunikasi sareng palanggan anjeun konci. Naha éta balesan saderhana dina Twitter, ngawalon patarosan aranjeunna ngalangkungan dukungan pelanggan, atanapi nawiskeun aranjeunna perjanjian pribadi pikeun kasatiaan aranjeunna, Dursasana penting pisan nalika ngawangun hubungan jangka panjang sareng konsumén. Palanggan gaduh kakuatan sareng pangaruh langkung ageung tibatan anu sateuacanna sabab Internét parantos nguatkeun sorana pikeun didangukeun ngalangkungan tulisan sosial, forum sareng ulasan. Ngadangukeun sareng ngahubungkeun sareng konsumén ngamungkinkeun para pemasar ngartos komunitas naon anu kedah dicolokkeun sareng paguneman mana anu kedah janten bagianana.

Nganalisis Usaha Marketing Anjeun

Pikeun ngartos kumaha kinerja strategi eusi anjeun, anjeun kedah parios nomerna. Ngaliwatan detil analytics, anjeun tiasa kéngingkeun wawasan ngeunaan blog mana anu langkung suksés, naon jangkauan anjeun sacara umum, sareng bidang naon anu anjeun kedah tingkatkeun. Analytics penting pisan nalika nyiptakeun strategi pamasaran digital anu épéktip sabab lami-lami anjeun bakal tiasa ngaduga tren naon anu bakal kajantenan, jinis média naon anu langkung resep nalika ngeunaan pemirsa, sareng saluran pamasaran naon anu paling cocog pikeun bisnis anjeun.

Ngabungkusna

Tanpa strategi papacangan palanggan digital anu komprehensif, para pemasar bakal teras-terasan kana sela nalika ngawangun mérekna. Daripada fokus kana pariwara anu didorong ka konsumén, para pemasar dinten ayeuna kedah ngalih kana ranah digital sareng ngawangun strategi jangka panjang anu dipuseurkeun di sekitar papacangan anu narik pelanggan.

Sacara sederhana, éta dimimitian ku ngawangun strategi pamasaran kontén dinamis ogé ngaidentipikasi naon alat sareng saluran pamasaran anu diperyogikeun pikeun dibagi sareng disebarkeun. Konvergénsi ieu nyiptakeun multimédia, média sosial sareng analytics penting pisan pikeun hasil online naha anjeun perusahaan ageung, usaha alit, atanapi bahkan pengusaha. Dursasana ngawangun paguneman anu dimimitian ku transparansi ngalangkungan pamasaran eusi, ngamungkinkeun sadaya palanggan mendakan anjeun online ngalangkungan pamundut pamilarian anu numbu deui kana situs anjeun.

Pasar dinten ayeuna meryogikeun sadaya mérek janten kalapa digital sareng pemasar anu ngartos pentingna eusi, konsumén, sareng data anu didorong mangrupikeun anu bakal ngajalankeun mérekna pikeun suksés.

2 Komentar

  1. 1

    Nganalisa usaha pamasaran kuring leres-leres mangrupikeun léngkah anu paling penting pikeun kuring sabab kuring henteu hoyong nempatkeun artos sareng tanaga kana hal anu henteu tiasa dianggo, khususna upami kuring gaduh pilihan pikeun ngawas éta pikeun ngahindarkeun éta.

    Anu sami pentingna, sareng anjeun nyebatkeun éta, nyaéta ngembangkeun strategi eusi anu relevan. Ti sudut pandang abdi, éta merlukeun pamahaman pasar anjeun sarta naon gawéna, sarta naha. Ayeuna nempo sinyal sosial (Facebook, Twitter) hiji hal anu penting, tapi kuring kapanggih loba industri B2B has ogé kaséhatan, téhnologi, légal jeung sajabana teu keur "cocok alus" pikeun sosial. Éta leres. Tapi pamasaran eusi kajantenan aya ogé, anjeun ngan teu ningali eta ku nempo buzz sosial wungkul. Éta sababna kuring ngawangun parangkat lunak énggal pikeun nganalisis sinyal Buzz ti Sosial, ogé sinyal Dampak (sapertos papacangan pangguna nyata ku koméntar, pandangan, klik, tautan)

    Produkna disebut Impactana (http://www.impactana.com/ ) Sarta eta ngabejaan kuring persis naon Abdi peryogi kauninga ningali naon jinis eusi digawé di kaliwat pikeun industri mana wae, sanajan éta teu buzzworthy "(ie eusi ucing Viral). Kuring ogé ningali naha pamasaran eusi kuring suksés atanapi henteu. Éta ogé nunjukkeun kuring kumaha pamasaran kontén anu suksés sapertos naha éta milik kuring atanapi pesaing kuring supados kuring tiasa ngagunakeun éta salaku prakték anu pangsaéna pikeun ngawangun. Panginten anjeun hoyong ningali pikeun ningali sadaya pilihan sorangan sareng wartosan kuring upami anjeun mendakan éta mangpaat. Hadé pisan ngadangu ti anjeun.

    Hatur nuhun Christoph

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.